Special 'De Verhulstjes' op 22 mei te zien!

Dieter Blarinckx-11 mei 2022 om 17:39

Na de allerlaatste afscheidsshow van Samson & Gert maakte zender Play4 bekend dat er een speciale aflevering van 'De Verhulstjes' zou komen om kijkers zo een unieke blik achter de schermen te gunnen van die allerlaatste show. En die komt op tv op 22 mei!

Na meer dan 30 jaar valt dus het doek over Samson & Gert. En dat brengt natuurlijk emotionele momenten met zich mee. Gert gaf ondertussen de fakkel door aan zijn dochter Marie, maar in deze speciale aflevering van 'De Verhulstjes' kom je te weten hoe het op die allerlaatste afscheidsshow er net achter de schermen aan toeging.

De special zal op 22 mei te zien zijn bij Play4 of online via GoPlay.

'Sex and the City'-actrice op 93-jarige leeftijd overleden

Karen Luiken-30 november 2023 om 07:47

Frances Sternhagen, een actrice die onder meer bekend stond om haar rol in ‘Sex and the City’, is op 93-jarige leeftijd overleden.

De actrice blies op 27 november haar laatste adem uit. In een verklaring aan People zegt haar familie dat ze ‘een vredige natuurlijke dood stierf’. Ze laat zes kinderen, negen kleinkinderen en twee achterkleinkinderen achter.

Frances’ zoon John Carlin heeft via Instagram een eerbetoon aan zijn moeder gedeeld. “Op maandagavond 27 november stierf ze vredig in haar huis anderhalve maand voor haar 94ste verjaardag”, zo klinkt het. “Ze was geliefd bij velen. Ik heb veel geluk dat ik haar mijn moeder, mijn vriendin, mijn zang- en danspartner kon noemen.”

In ‘Sex and the City’ was Frances twee seizoenen te zien als Bunny MacDougal, de moeder van Trey, een man waar Charlotte York een tijdje mee getrouwd was.

Enzo Knol wordt papa

Karen Luiken-29 november 2023 om 15:46

Enzo Knol gaat een nieuw leven tegemoet. De YouTuber en zijn vriendin Myron Koops zijn in verwachting van hun eerste kindje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We hebben de afgelopen tijd een geheimpje bewaard”, schrijft het koppel bij een foto. “Wat zijn we blij en trots, wij worden papa en mama!”

Het is nog niet bekend welk geslacht het kindje heeft en wanneer de kleine spruit verwacht wordt.

Ontdek meer