Special 'De Verhulstjes' op 22 mei te zien!

Dieter Blarinckx-11 mei 2022 om 17:39

Na de allerlaatste afscheidsshow van Samson & Gert maakte zender Play4 bekend dat er een speciale aflevering van 'De Verhulstjes' zou komen om kijkers zo een unieke blik achter de schermen te gunnen van die allerlaatste show. En die komt op tv op 22 mei!

Na meer dan 30 jaar valt dus het doek over Samson & Gert. En dat brengt natuurlijk emotionele momenten met zich mee. Gert gaf ondertussen de fakkel door aan zijn dochter Marie, maar in deze speciale aflevering van 'De Verhulstjes' kom je te weten hoe het op die allerlaatste afscheidsshow er net achter de schermen aan toeging.

De special zal op 22 mei te zien zijn bij Play4 of online via GoPlay.

Lukaku is nu ook model voor Calvin Klein

Dieter Blarinckx-28 september 2022 om 12:16

Rode Duivel Romelu Lukaku gooit het eens over een hele andere boeg: hij is nu namelijk ook model voor Calvin Klein. En daar zijn zonet de eerste beelden van gedropt!

Modehuis Calvin Klein lanceerde eerder deze week een gloednieuwe campagne met de bekende Belgische voetballer als hoofdgezicht (of beter gezegd: lichaam). En zijn fans smullen van de beelden!

Het is echter niet de eerste keer dat hij voor de lens kruipt als model. Dat deed de voetballer immers ook al voor Versace en Gillette.

Bekijk de eerste beelden hieronder:

Deze 'Harry Potter'-actrice komt naar Comic Con!

Dieter Blarinckx-27 september 2022 om 20:13

Potterheads, opgelet! Comic Con Brussels heeft namelijk een gloednieuwe gast aangekondigd en het is niemand minder dan de geliefde 'Harry Potter'-actrice Natalia Tena!

Natalia Tena ken je hoogstwaarschijnlijk als Nymphadora Tonks uit de ‘Harry Potter’-films. Ze werd voor het eerst geïntroduceerd in ‘Harry Potter and the Order of the Phoenix’ en stierf uiteindelijk vechtend aan de zijde van haar man tijdens de Battle of Hogwarts in ‘Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2’.

Naast ‘Harry Potter’, kan je ze misschien ook kennen als Osha, de wildling die Bran en Rickon Stark beschermde in ‘Game Of Thrones’ of als Twi'Lek Xi'an in ‘The Mandalorian’.

Tena zal enkel op zaterdag 29/10 aanwezig op Comic Con Brussels en zal beschikbaar zijn voor photoshoots en handtekeningen.

Meer info kan je hier vinden.

Ontdek meer