Zac Efron hoopt op comeback voor 'High School Musical'

Karen Luiken-11 mei 2022 om 15:35

Zijn jullie klaar voor een start of something new? Zac Efron in ieder geval wel. Hij heeft in een gesprek met E! News duidelijk gemaakt open te staan voor een comeback naar ‘High School Musical’.

De eerste ‘High School Musical’ met Zac Efron kwam in 2006 uit, de laatste in 2008. Kunnen we veertien jaar later eindelijk een vervolg verwachten? Wel als het aan de acteur zelf ligt. Op de vraag of hij geïnteresseerd zou zijn in een reboot, gaf hij een positief antwoord.

“Het zou in welke vorm dan ook geweldig zijn om terug te gaan en met dat team te werken”, aldus Zac. “Mijn hart ligt daar nog steeds. Het zou super zijn. Ik hoop dat het gaat gebeuren.”

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer