Zac Efron hoopt op comeback voor 'High School Musical'

Karen Luiken-11 mei 2022 om 15:35

Zijn jullie klaar voor een start of something new? Zac Efron in ieder geval wel. Hij heeft in een gesprek met E! News duidelijk gemaakt open te staan voor een comeback naar ‘High School Musical’.

De eerste ‘High School Musical’ met Zac Efron kwam in 2006 uit, de laatste in 2008. Kunnen we veertien jaar later eindelijk een vervolg verwachten? Wel als het aan de acteur zelf ligt. Op de vraag of hij geïnteresseerd zou zijn in een reboot, gaf hij een positief antwoord.

“Het zou in welke vorm dan ook geweldig zijn om terug te gaan en met dat team te werken”, aldus Zac. “Mijn hart ligt daar nog steeds. Het zou super zijn. Ik hoop dat het gaat gebeuren.”

Nieuwe Ketnet-wrappers zijn bekend

Karen Luiken-22 mei 2022 om 10:44

De zoektocht heeft een paar maanden geduurd, maar nu is dan eindelijk bekend geworden wie de nieuwe Ketnet-wrappers gaan worden. Uit de ruim 4000 aanmeldingen zijn Héritier Tipo, Nidal van Rijn en Thomas De Smet verkozen tot de drie winnaars.

De heren vormen vanaf nu samen met Sarah Mouhamou, Sander Gillis en Gloria Monserez het nieuwe wrappers-team van Ketnet. De 19-jarige Nidal is blij met zijn rol. "Ik ga zoooo ontzettend hard genieten van deze uitgestelde volwassenheid!”, zegt hij enthousiast.

Héritier kan het nieuws nog niet helemaal bevatten. “Kan iemand mij wakker schudden?”, klinkt het. “Ik ben de eerste Brusselse Ketnet-wrapper! Ik heb er enorm naar uitgekeken en nu gebeurt het!”

Ook Thomas is laaiend enthousiast. Hij kan niet wachten tot hij officieel gaat beginnen. "Het is gewoon gelukt, ik ben niet normaal blij. Ik kan het moeilijk verwoorden. Ik kijk al heel mijn leven naar Ketnet en ik dacht altijd: 'Ik wil dat doen'. En dan lukt het mij gewoon, uit 4087 kandidaten."

J.K. Rowling & Warner willen meer 'Harry Potter'-content maken!

Dieter Blarinckx-22 mei 2022 om 08:32

Potterheads zullen door het dolle heen zijn na het lezen van dit artikel, want het lijkt er steeds meer en meer op dat we binnenkort meer 'Harry Potter'-content zullen krijgen.

Verschillende bronnen beweren namelijk dat schrijfster J.K. Rowling en de nieuwe CEO van Warner Bros., David Zaslav, in het geniep regelmatig bij elkaar komen om de toekomst van 'Harry Potter' te bespreken.

Na het tegenvallende succes van de 'Fantastic Beasts'-films, wil Warner terug meer échte 'Potter'-content gaan produceren. Of het nu gaat om nieuwe films of een serie voor HBO Max, is helaas nog niet duidelijk. Een reactie van zowel Rowling als Warner blijven voorlopig ook nog uit.

Dus stay tuned voor meer magische updates!

Ontdek meer