K3'tje Marthe voor het eerst open over geheim huwelijk

Karen Luiken-11 mei 2022 om 06:52

Marthe De Pillecyn gaat tegenwoordig door het leven als de officiële vrouw van choreograaf Sinerjey Meyfroodt. Ze gaven elkaar in het geheim het jawoord, maar toch werd het nieuws al snel uitgelekt. En daar staat Marthe niet bepaald om te springen.

De tortelduifjes hadden hun kersverse huwelijk graag nog even geheimgehouden zodat ze er langer met z’n tweetjes van konden genieten. Maar helaas: het mocht niet zo zijn. Een dag na de bruiloft stond het nieuws al in de media.

“We hebben zeer bewust gekozen om het geheim te houden”, zegt Marthe in een gesprek met HLN. “Ik vind zoiets heel privé. Net als het huwelijk op zich. We wilden alles voor ons en onze familie houden. Je wil die dag bezig zijn met elkaar, niet met pers en foto’s.”

De vijftig gasten die bij de bruiloft aanwezig waren, moesten die dag hun mobieltjes inleveren. Het was de bedoeling dat alles geheim zou blijven, maar dat is dus mislukt. “En dat vind ik heel erg”, vervolgt Marthe. “Vooral omdat ons huwelijk zo snel al uitlekte. Ik heb niet eens de tijd gehad om het nieuws zelf aan mensen te kunnen vertellen en dat vind ik echt heel erg jammer.”

Lewis Capaldi brengt eigen pizza's op de markt

Karen Luiken-29 september 2022 om 15:19

Lewis Capaldi heeft de coronacrisis goed besteed. De zanger heeft tijdens de lockdown zijn eigen assortiment aan diepvriespizza’s gecreëerd. Dat vertelt hij in een video op Instagram.

“Ik denk dat de lockdown veel ideeën heeft opgeleverd”, aldus Lewis in zijn filmpje. “Ik wendde me tot zuurdesem. Zuurdesem is mijn troost geweest. Ik bedacht me dat pizza mijn roeping kon zijn.”

De zanger moest vallen en weer opstaan, maar uiteindelijk is het hem toch gelukt om een eigen diepvriespizzamerk te lanceren. Met als resultaat: twee verschillende pizza’s die momenteel in de Britse supermarkten verkrijgbaar zijn. De één voorzien van salami, de ander van kaas.

Rapper Coolio op 59-jarige leeftijd overleden

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 14:01

De Amerikaanse rapper Coolio is niet meer. Hij werd vooral bekend door zijn hit 'Gangsta's Paradise' en overleed op 59-jarige leeftijd.

Het nieuws werd gisteren bekendgemaakt door zijn management. Het levenloze lichaam van Coolio werd gevonden op het toilet, maar een exacte doodsoorzaak werd nog niet gevonden.

De rapper scoorde een monsterhit met 'Gangsta's Paradise', de officiële soundtrack van de film 'Dangerous Minds'. Hij won er zelfs een Emmy mee!

Coolio was momenteel op tournee met andere sterren uit de jaren '90, zoals Vanilla Ice en Young MC. Enkele dagen geleden traden ze nog op in Texas. Zij hebben nu ook via sociale media gereageerd op het plotse overlijden van hun goede vriend.

Veel sterkte aan de nabestaanden!

Ontdek meer