K3'tje Marthe voor het eerst open over geheim huwelijk

Karen Luiken-11 mei 2022 om 06:52

Marthe De Pillecyn gaat tegenwoordig door het leven als de officiële vrouw van choreograaf Sinerjey Meyfroodt. Ze gaven elkaar in het geheim het jawoord, maar toch werd het nieuws al snel uitgelekt. En daar staat Marthe niet bepaald om te springen.

De tortelduifjes hadden hun kersverse huwelijk graag nog even geheimgehouden zodat ze er langer met z’n tweetjes van konden genieten. Maar helaas: het mocht niet zo zijn. Een dag na de bruiloft stond het nieuws al in de media.

“We hebben zeer bewust gekozen om het geheim te houden”, zegt Marthe in een gesprek met HLN. “Ik vind zoiets heel privé. Net als het huwelijk op zich. We wilden alles voor ons en onze familie houden. Je wil die dag bezig zijn met elkaar, niet met pers en foto’s.”

De vijftig gasten die bij de bruiloft aanwezig waren, moesten die dag hun mobieltjes inleveren. Het was de bedoeling dat alles geheim zou blijven, maar dat is dus mislukt. “En dat vind ik heel erg”, vervolgt Marthe. “Vooral omdat ons huwelijk zo snel al uitlekte. Ik heb niet eens de tijd gehad om het nieuws zelf aan mensen te kunnen vertellen en dat vind ik echt heel erg jammer.”

Verloofde Britney Spears wil 'familie snel uitbreiden'

Karen Luiken-18 mei 2022 om 06:55

Sam Ashgari is vastbesloten zijn familie met Britney Spears snel te zullen uitbreiden. Het koppel maakte afgelopen weekend bekend hun ongeboren kindje te zijn verloren door een miskraam.

Via een bericht op Instagram laat Sam weten blij te zijn met alle steun die hij en Britney na het verdrietige nieuws hebben ontvangen. “We hebben jullie support gevoeld. We denken positief en gaan verder met onze toekomst”, klinkt het. “Het is moeilijk, maar we zijn niet alleen. Bedankt voor het respecteren van onze privacy. We zullen ons gezin binnenkort uitbreiden.”

Britney en Sam schreven zaterdag in een bericht dat ze hun ‘wonderbaby’ zijn verloren. “Dit is een verschrikkelijke tijd voor iedere ouder", aldus het koppel. "Onze liefde voor elkaar houdt ons sterk.”

Nick Jonas 'gezegend' met dochtertje

Karen Luiken-18 mei 2022 om 06:46

Het leven lacht Nick Jonas toe. De kersverse vader heeft het een paar maanden zwaar gehad toen Malti, het dochtertje dat hij samen met Priyanka Chopra kreeg, 100 dagen op de intensive care lag. Inmiddels is de kleine meid thuis en geniet de zanger met volle teugen van het vaderschap.

“Het leven is mooi”, zei Nick tijdens een bezoekje aan ‘The Today Show’. Hij en Priyanka werden in januari voor het eerst ouders van een dochertje dat via een draagmoeder ter wereld kwam. Ze lag een paar maanden in het ziekenhuis, maar is inmiddels thuis en maakt het goed. “Ze is een geschenk. We zijn gezegend dat ze nu bij ons is.”

Nick merkte op dat hij en zijn twee oudere broers nu allemaal vader zijn van een meisje. “De Jonas-familie blijft groeien. Mijn ouders zijn heel enthousiast. Ze zijn nu grootouders van inmiddels vier prachtige kleindochters.”

Ontdek meer