Hilary Duff poseert naakt op cover tijdschrift

Karen Luiken-11 mei 2022 om 06:28

Hilary Duff heeft zich van haar meest sexy kant laten zien op de cover van Women’s Health. De actrice poseert naakt voor het tijdschrift en zegt in een begeleidend interview blij te zijn met haar lichaam.

Ter voorbereiding op de shoot trainde Hilary vier dagen per week. Ze concentreerde zich op krachttraining en gewichtheffen. Het resultaat mag er zijn. “Ik ben trots op mijn lichaam”, zegt de actrice. “Ik ben er trots op dat het drie kinderen heeft voortgebracht.”

Hilary laat weten eindelijk op een plek te zijn waar ze vrede heeft met de veranderingen die haar lichaam heeft doorgemaakt. “Ik heb op 34-jarige leeftijd veel respect voor mijn lichaam gekregen. Het heeft me op veel plaatsen gebracht en heeft me geholpen een prachtig gezin op te bouwen.”

Verloofde Britney Spears wil 'familie snel uitbreiden'

Karen Luiken-18 mei 2022 om 06:55

Sam Ashgari is vastbesloten zijn familie met Britney Spears snel te zullen uitbreiden. Het koppel maakte afgelopen weekend bekend hun ongeboren kindje te zijn verloren door een miskraam.

Via een bericht op Instagram laat Sam weten blij te zijn met alle steun die hij en Britney na het verdrietige nieuws hebben ontvangen. “We hebben jullie support gevoeld. We denken positief en gaan verder met onze toekomst”, klinkt het. “Het is moeilijk, maar we zijn niet alleen. Bedankt voor het respecteren van onze privacy. We zullen ons gezin binnenkort uitbreiden.”

Britney en Sam schreven zaterdag in een bericht dat ze hun ‘wonderbaby’ zijn verloren. “Dit is een verschrikkelijke tijd voor iedere ouder", aldus het koppel. "Onze liefde voor elkaar houdt ons sterk.”

Nick Jonas 'gezegend' met dochtertje

Karen Luiken-18 mei 2022 om 06:46

Het leven lacht Nick Jonas toe. De kersverse vader heeft het een paar maanden zwaar gehad toen Malti, het dochtertje dat hij samen met Priyanka Chopra kreeg, 100 dagen op de intensive care lag. Inmiddels is de kleine meid thuis en geniet de zanger met volle teugen van het vaderschap.

“Het leven is mooi”, zei Nick tijdens een bezoekje aan ‘The Today Show’. Hij en Priyanka werden in januari voor het eerst ouders van een dochertje dat via een draagmoeder ter wereld kwam. Ze lag een paar maanden in het ziekenhuis, maar is inmiddels thuis en maakt het goed. “Ze is een geschenk. We zijn gezegend dat ze nu bij ons is.”

Nick merkte op dat hij en zijn twee oudere broers nu allemaal vader zijn van een meisje. “De Jonas-familie blijft groeien. Mijn ouders zijn heel enthousiast. Ze zijn nu grootouders van inmiddels vier prachtige kleindochters.”

Ontdek meer