Gerben en Arno opgepakt tijdens concert van Dua Lipa

Sofie Verbeeck-11 mei 2022 om 08:00- Foto:

Photo by Chez Bartizze

Arno The Kid en Gerben Tuerlinckx proberen in hun programma 'Security Checkers' op verschillende plaatsen in te breken. Zo probeerden ze afgelopen weekend binnen te geraken op het concert van Dua Lipa in het Sportpaleis in Antwerpen.

De twee influencers probeerden al eerder binnen te geraken in pretpark Plopsaland, Tomorrowland Winter en een professionele wielerwedstrijd. Voorlopig allemaal geslaagde acties, maar dat was dit weekend een ander verhaal. Arno en Gerben vertellen dat het heel snel escaleerde, binnen de 10 minuten waren ze onderweg naar de cel. De aflevering is vanavond te zien op vtm.go.

Vijfde seizoen 'Cobra Kai' heeft een trailer

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:33

Goed nieuws voor fans van ‘Cobra Kai’. Nog geen week nadat Netflix de eerste beelden van het vijfde seizoen deelde, wordt er nu een gloednieuwe trailer gedropt. En wij hebben de beelden!

Het nieuwe seizoen is vanaf 9 september te zien bij Netflix. Vanaf dan komen we er eindelijk achter hoe de gebeurtenissen uit het vierde seizoen verdergaan. Zo gaan Johnny en Robby na de schokkende resultaten uit het All Valley-karatetoernooi op zoek naar Miguel, die de bus richting Mexico heeft genomen. En moet Daniel LaRusso ondertussen een oude vriend om hulp vragen.

Veel oude gezichten keren terug in het vijfde seizoen, maar er zal ook ruimte zijn voor nieuwe castleden.

'Look Both Ways' met Lili Reinhart vanaf morgen te zien

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 05:01

Netflix zet woensdag ‘Look Both Ways’ online, een romantische comedy met ‘Riverdale’-ster Lili Reinhart in de hoofdrol.

De film gaat over Natalie, wiens leven uiteenspat na een wild avontuurtje met een vriend. Vanaf het moment dat ze een zwangerschapstest doet, splitst de werkelijkheid zich op in tweeën. Aan de ene kant zien we hoe Natalies leven eruitziet als de zwangerschapstest postief blijkt, in het andere verhaal is de test negatief en vertrekt ze naar Los Angeles voor haar werk.

Naast Lili Reinhart spelen ook Danny Ramirez en David Corenswet een rol in 'Look Both Ways'. Bekijk hier alvast de trailer:

Ontdek meer