'How I Met Your Father' nu op Disney+

Dieter Blarinckx-11 mei 2022 om 06:17

Vanaf vandaag kan je via Disney+ kijken naar de 'How I Met Your Mother'-reboot 'How I Met Your Father' met Hilary Duff in de hoofdrol!

'How I Met Your Father' volgt hetzelfde format als zijn voorganger, al zijn dit keer de geslachten verwisseld. In 2050 belooft een oudere Sophie (Kim Cattrall) haar onwillige zoon in geuren en kleuren te vertellen hoe ze ooit zijn vader heeft ontmoet. Het was 2022, een moeilijke tijd om echt in het moment te leven, aldus oudere Sophie. Jongere Sophie (Hilary Duff) maakt zich op voor haar 88ste Tinder-date van het jaar. Maar, Sophie blijft geloven in echte liefde, zo vertelt ze Uber-chauffeur Jesse (Christopher Lowell). En wie weet, misschien is marine-bioloog Ian (Daniel Augustin) wel de ware!

De serie is vanaf woensdag 11 mei integraal te streamen via Disney+.

Check de trailer hier:

Plannen voor nieuwe seizoenen 'Wednesday' liggen klaar

Karen Luiken-01 december 2022 om 07:53

Het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voor het tweede seizoen van ‘Wednesday’ wordt aangekondigd. Hoewel het groene licht nog niet officieel gegeven is, wordt er door producer Tim Burton al gesproken over een vervolg. Sterker nog: volgens hem liggen er zelfs al plannen klaar voor een derde én vierde seizoen.

‘Wednesday’ staat pas een week op Netflix, maar heeft nu al een record verbroken. Er keken in de eerste zeven dagen sinds de release nooit zoveel mensen naar een Engelstalige Netflix-serie als naar ‘Wednesday’. Voorheen stond het record op naam van ‘Stranger Things’.

Het is dan waarschijnlijk ook niet de vraag óf er een vervolg wordt aangekondigd, maar wanneer. En als we producer Tim Burton mogen geloven, zou dat binnenkort zomaar eens kunnen gebeuren.

“Voor ons is het altijd kijken naar de toekomst”, zegt hij in een gesprek met Variety. “Als we een show maken, kijken we meteen naar meerdere seizoenen. We gaan er nooit vanuit, maar je hoopt er natuurlijk op dat een show succesvol zal zijn. Je legt altijd minimaal drie of vier seizoenen aan potentiële verhaallijnen klaar.”

Natuurlijk kunnen de plannen altijd wijzigen, maar toch blijft de producer bij zijn standpunt. “We hebben een vrij duidelijk beeld van wat we willen doen in toekomstige seizoenen.”

Yay! De trailer van derde seizoen 'Emily in Paris' is hier

Karen Luiken-01 december 2022 om 07:42

Heel veel drama, nog veel meer fashion en opnieuw een prachtig beeld van Parijs. Dat is wat we volgens een gloednieuwe trailer mogen verwachten van het nieuwe seizoen van ‘Emily in Paris’.

Het derde seizoen gaat allemaal om het maken van keuzes. Kiest Emily voor haar ene of haar andere job? Gaat ze voor Alfie of Gabriel? En staan haar vriendinnen op de eerste plek of is toch haar liefdesleven belangrijker?

Drie vragen waar we vanaf 21 december hopelijk een antwoord op krijgen. Dan verschijnt het derde seizoen van ‘Emily in Paris’ op Netflix.

Ontdek meer