'How I Met Your Father' nu op Disney+

Dieter Blarinckx-11 mei 2022 om 06:17

Vanaf vandaag kan je via Disney+ kijken naar de 'How I Met Your Mother'-reboot 'How I Met Your Father' met Hilary Duff in de hoofdrol!

'How I Met Your Father' volgt hetzelfde format als zijn voorganger, al zijn dit keer de geslachten verwisseld. In 2050 belooft een oudere Sophie (Kim Cattrall) haar onwillige zoon in geuren en kleuren te vertellen hoe ze ooit zijn vader heeft ontmoet. Het was 2022, een moeilijke tijd om echt in het moment te leven, aldus oudere Sophie. Jongere Sophie (Hilary Duff) maakt zich op voor haar 88ste Tinder-date van het jaar. Maar, Sophie blijft geloven in echte liefde, zo vertelt ze Uber-chauffeur Jesse (Christopher Lowell). En wie weet, misschien is marine-bioloog Ian (Daniel Augustin) wel de ware!

De serie is vanaf woensdag 11 mei integraal te streamen via Disney+.

Check de trailer hier:

Vierde seizoen 'Stranger Things' staat eindelijk online!

Karen Luiken-27 mei 2022 om 07:00

Eleven, Lucas, Steve, Will, Max, Dustin, Mike, Jim en Jonathan. Ze kunnen vanaf vandaag allemaal weer op je scherm verschijnen. Het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’ staat online!

Fans hebben er heel veel geduld voor moeten hebben, maar na jaren wachten heeft Netflix vandaag eindelijk de eerste afleveringen van het vierde seizoen gedropt. Het zijn er nu vijf in het totaal, de overige verschijnen op 1 juli. Enne, beste aan dit verhaal: ze duren veel langer dan voorgaande afleveringen. De laatste wordt qua lengte zelfs vergeleken met een lange film.

In het vierde seizoen is het inmiddels een half jaar geleden dat Hawkins werd verwoest door The Battle of Starcourt. De vriendengroep wordt van elkaar gescheiden en moet ondertussen dealen met de problemen die de middelbare school met zich meebrengen. Ook krijgen ze te maken met een angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, die voor een gruwelijk mysterie als gevolg zorgt.

Derde seizoen 'The Mandalorian' vanaf februari te zien op Disney+

Nico De Greef-26 mei 2022 om 20:48

Disney heeft tijdens Star Wars Celebration aangekondigd dat het derde seizoen van 'The Mandalorian' vanaf februari 2023 te streamen zal zijn via Disney+.

Het nieuwe seizoen zal wederom draaien rond de avonturen van Mando en Grogu (aka. Baby Yoda) en het verhaal oppikken na de gebeurtenissen uit de Star Wars-serie 'The Book of Boba Fett', waarin beide karakters voor het laatst te zien waren. In het aankomende seizoen volgen we het iconische duo tijdens hun reis naar de thuisplaneet van de Mandalorians, waar Mando hoopt vergiffenis te vinden.

Naast Pedro Pascal, die de hoofdrol van de titulaire held in de reeks speelt, keren ook Katee Sackhoff, Carl Weathers en Emily Swallow terug in hun respectievelijke rollen van Bo-Katan, Greef Karga en de Armorer.

Ontdek meer