Move over 'Pina Colada', hier komt 'Mango Mango'

Dieter Blarinckx-10 mei 2022 om 18:12

Vijf jaar geleden veroverden Hanne, Klaasje en Marthe de Vlaamse hitlijsten met hun catchy zomersingle 'Pina Colada', maar nu gaan ze dat succes proberen overtreffen met 'Mango Mango'!

De videoclip van hun gloednieuwe zomersingle 'Mango Mango' werd begin deze week geshoot in het Terhills Resort in het Limburgse Dilsen-Stokkem. Hanne, Marthe en nieuwkomertje Julia zijn gekleed in prachtige oranje zomeroutfits, dansend tussen de exotische palmbomen met temperaturen boven de 25 graden, kortom hét recept voor een nieuwe zomerhit!

"Met dit nieuwe nummer kom je automatisch in zwoele zomerse sferen terecht. In deze clip zitten trouwens een paar coole dansmoves die iedereen makkelijk kan meedoen", klinkt het bij de meisjes.

De gloednieuwe zomersingle zal vanaf 18 mei over te streamen zijn!

Dit zijn de meest gestreamde artiesten in ons land

Dieter Blarinckx-01 december 2022 om 15:24

Sinds deze week kan je via Spotify weer checken naar welke muziek je het meest luisterde afgelopen jaar. En zo zijn ook de meest gestreamde artiesten van ons land in kaart gebracht!

De monsterhit ‘As It Was’ van Harry Styles staat wereldwijd op nummer 1, maar de meest gestreamde artiest ter wereld is dit jaar de Puerto Ricaanse rapper Bad Bunny.

Maar in ons land is dat helemaal anders. Bovenaan de lijst van meest gestreamde muzikanten staat Ed Sheeran. Hij wordt gevolgd door The Weeknd en Ninho. Damso en David Guetta vervolledigen de top 5 van ons land.

Heb jij al gecheckt wie er bij jou op 1 staat?

Dit zijn de genomineerden voor de MIA's

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:54

De genomineerden van de Music Industry Awards, ook wel de MIA’s genoemd, zijn bekend. Stromae is de grootste favoriet met negen nominaties.

Voor deze editie van de MIA’s zijn in het totaal 29 verschillende groepen en artiesten genomineerd. Stromae heeft de meeste nominaties op zijn naam staan en maakt onder meer kans in de categorieën ‘Album’, ‘Pop’, ‘Solo man’ en ‘Hit van het jaar’.

Andere grote kanshebbers zijn Charlotte Adigéry en Bolis Pupul met acht nominaties, Angèle met zeven nominaties, Pommelien Thijs met vijf nominaties en CAMILLE, Metejoor en Oscar and the Wolf met ieder vier nominaties.

Het publiek kan vanaf vandaag tot en met zondag 11 december stemmen via de website van de MIA’s. Op donderdag 26 januari wordt duidelijk wie er met een prijs vandoor gaan; dan worden de MIA’s uitgereikt in Paleis 12 en live op Eén.

Ontdek meer