Move over 'Pina Colada', hier komt 'Mango Mango'

Dieter Blarinckx-10 mei 2022 om 18:12

Vijf jaar geleden veroverden Hanne, Klaasje en Marthe de Vlaamse hitlijsten met hun catchy zomersingle 'Pina Colada', maar nu gaan ze dat succes proberen overtreffen met 'Mango Mango'!

De videoclip van hun gloednieuwe zomersingle 'Mango Mango' werd begin deze week geshoot in het Terhills Resort in het Limburgse Dilsen-Stokkem. Hanne, Marthe en nieuwkomertje Julia zijn gekleed in prachtige oranje zomeroutfits, dansend tussen de exotische palmbomen met temperaturen boven de 25 graden, kortom hét recept voor een nieuwe zomerhit!

"Met dit nieuwe nummer kom je automatisch in zwoele zomerse sferen terecht. In deze clip zitten trouwens een paar coole dansmoves die iedereen makkelijk kan meedoen", klinkt het bij de meisjes.

De gloednieuwe zomersingle zal vanaf 18 mei over te streamen zijn!

Harry Styles gebruikt huis van fan als opnamelocatie videoclip

Karen Luiken-28 mei 2022 om 11:32

Harry Styles heeft de videoclip van zijn nieuwe nummer ‘Daylight’ op een bijzondere manier gemaakt. De zanger trok er slechts 3 uur en 300 dollar voor uit, én gebruikte een huis van een fan als opnamelocatie.

Bij het in elkaar zetten van de videoclip schakelde Harry de hulp in van James Corden. De twee heren klopten samen bij verschillende deuren in een straat in New York aan, op zoek naar een locatie waar de clip kon worden opgenomen. Na een paar pogingen kwamen ze uit bij een paar jonge, vrouwelijke fans die maar al te graag mee wilden werken.

“Als we wisten dat ze langs zouden komen, hadden we op z’n minst ons haar geborsteld”, zeiden de meisjes in een gesprek met Variety. “Ik kan niet stoppen met denken aan alle dingen die ik tegen hem had willen zeggen. Ik heb nu een lijstje gemaakt met alle dingen die ik tegen hem zou zeggen als het nog eens zou gebeuren.”

In het totaal hebben Harry en James er drie over over gedaan om de videoclip van drie minuten in elkaar te knutselen. Het budget dat ze eraan uit hebben gegeven: 280 euro.

Ed Sheeran eert dochtertje met nieuw nummer

Karen Luiken-28 mei 2022 om 08:02

Ed Sheeran heeft een nieuw liedje uitgebracht voor zijn kersverse dochtertje. Het nummer is te vinden op een hernieuwde versie van zijn album ‘=’, die hij gisteren lanceerde.

Hoewel Ed geen uitspraken heeft gedaan over de betekenis van het nummer, zegt de tekst van het liedje genoeg. Hij zingt zinnen als ‘welkom op de wereld’ en ‘ik hoorde je hartslag’. Aan het einde van de song horen we hem aan zijn vrouw Cherry Seaborn vragen of ze een kick voelde, waarop zij antwoordt: ‘Het schopte gewoon!’.

De ouders maakten vorige week bekend opnieuw ouders te zijn geworden van een dochtertje. “Ik wil jullie allemaal laten weten dat we weer een prachtig meisje hebben gekregen”, aldus Ed. “We zijn allebei zo verliefd op haar en dolgelukkig om een gezin van vier te zijn.”

Ontdek meer