Marvel kondigt Netflix-series aan voor Disney+

Dieter Blarinckx-10 mei 2022 om 17:54

Goed nieuws voor de fans van de Netflix-series van Marvel want Disney heeft bekendgemaakt dat deze vanaf 29 juni te streamen zullen zijn via Disney+.

"Het wachten is bijna voorbij. Stream Marvels 'Daredevil', 'Jessica Jones', 'Luke Cage', 'Iron Fist', 'The Defenders', en 'The Punisher' vanaf 29 juni via Disney+" luidt de caption bij de aankondiging.

Begin dit jaar maakten Disney en Marvel al bekend dat bovenstaande reeksen zouden verdwijnen van Netflix om dan exclusief naar Disney+ te gaan. Op de streamingdienst van Disney staan immers ook alle andere Marvelseries zoals 'Wandavision', 'Loki', 'Moon Knight',... dus het was alleen maar logisch dat de Netflix-reeksen zouden volgen.

Vanaf 29 juni staan ze dus allemaal exclusief op Disney+.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Dit is wanneer derde seizoen 'The Mandalorian' verschijnt

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:28

Het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ is in aantocht. Op het moment van schrijven duurt het nog 88 dagen voor we ervan kunnen genieten. Disney+ heeft aangekondigd dat de nieuwe afleveringen vanaf 1 maart op de streamingsdienst verschijnen!

‘The Mandalorian’ staat momenteel met twee seizoenen op Disney+ en er wordt al maanden keihard gewerkt aan een derde seizoen. Volgens eerdere berichten zou het eindresultaat eigenlijk in februari al te zien zijn, maar dat plan is nu dus verschoven naar maart.

Ben je bang dat je - als het eenmaal zover is - als een bezetene door alle nieuwe afleveringen raast? Geen zorgen. We weten inmiddels ook al dat er een vierde seizoen zal volgen!

Ontdek meer