Marvel kondigt Netflix-series aan voor Disney+

Dieter Blarinckx-10 mei 2022 om 17:54

Goed nieuws voor de fans van de Netflix-series van Marvel want Disney heeft bekendgemaakt dat deze vanaf 29 juni te streamen zullen zijn via Disney+.

"Het wachten is bijna voorbij. Stream Marvels 'Daredevil', 'Jessica Jones', 'Luke Cage', 'Iron Fist', 'The Defenders', en 'The Punisher' vanaf 29 juni via Disney+" luidt de caption bij de aankondiging.

Begin dit jaar maakten Disney en Marvel al bekend dat bovenstaande reeksen zouden verdwijnen van Netflix om dan exclusief naar Disney+ te gaan. Op de streamingdienst van Disney staan immers ook alle andere Marvelseries zoals 'Wandavision', 'Loki', 'Moon Knight',... dus het was alleen maar logisch dat de Netflix-reeksen zouden volgen.

Vanaf 29 juni staan ze dus allemaal exclusief op Disney+.

Zien: eerste trailer 'She-Hulk' gedropt!

Dieter Blarinckx-18 mei 2022 om 05:02

Spannend nieuws voor de Marvelfanaten onder jullie want Marvel Studios heeft zopas de eerste trailer gedropt van de nieuwe serie ’She-Hulk: Attorney at Law’! De gloednieuwe serie zal vanaf 17 augustus te streamen zijn via Disney+.

Actrice Tatiana Maslany, vooral bekend van ‘Orphan Black’, heeft de hoofdrol te pakken en krijgt dus een groene make-over voor de serie. En opvallend detail: She-Hulk is áltijd groen, in tegenstelling tot haar mannelijke tegenhanger Bruce Banner. En die Bruce Banner zien we ook even in de trailer!

Check ‘m hieronder en stream ‘She-Hulk: Attorney at Law’ vanaf 17 augustus via Disney+.

Nieuwe komedie met Rebel Wilson nu al op 1 op Netflix

Dieter Blarinckx-17 mei 2022 om 17:13

De gloednieuwe komedie met Rebel Wilson in de hoofdrol, ‘Senior Year’, staat nu al op plaats één op Netflix. Dat maakte Rebel ook zelf bekend via haar sociale media.

"Wat doet een zeventienjarige in het lichaam van een bijna-veertiger als ze na twintig jaar ontwaakt uit een coma? Campagnevoeren om Prom Queen te worden natuurlijk! De film vertelt het bekende verhaal van een ietwat sullig meisje dat na een make-over eindelijk met de populaire kinderen mee mag doen, maar dan net iets anders", luidt de synopsis van 'Senior Year'.

De film is nog maar sinds dit weekend te streamen via Netflix, maar staat nu al op nummer één in verschillende landen!

Heb jij 'm al gezien?

Ontdek meer