Dit is de trailer van vierde 'Westworld'-seizoen

Dieter Blarinckx-10 mei 2022 om 17:15

Eindelijk! Na een stilte van twee jaar, is er eindelijk meer nieuws over het langverwachte vierde seizoen van 'Westworld'. Vanaf 26 juni zullen de gloednieuwe afleveringen te streamen zijn én we kregen ook alvast een trailer!

Acteurs Evan Rachel Wood, Ed Harris, Thandie Newton, Aaron Paul, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Angela Sarafyan en Jeffrey Wright zijn allemaal terug voor het vierde seizoen waarin de robots stilaan meer en meer de wereld veroveren.

Vanaf 26 juni zal de serie te streamen zijn via HBO Max. Bij ons zal deze hoogstwaarschijnlijk te zien zijn via Streamz, al moet dat nieuws nog bevestigd worden.

Check de gloednieuwe trailer hier:

Zien: eerste trailer 'She-Hulk' gedropt!

Dieter Blarinckx-18 mei 2022 om 05:02

Spannend nieuws voor de Marvelfanaten onder jullie want Marvel Studios heeft zopas de eerste trailer gedropt van de nieuwe serie ’She-Hulk: Attorney at Law’! De gloednieuwe serie zal vanaf 17 augustus te streamen zijn via Disney+.

Actrice Tatiana Maslany, vooral bekend van ‘Orphan Black’, heeft de hoofdrol te pakken en krijgt dus een groene make-over voor de serie. En opvallend detail: She-Hulk is áltijd groen, in tegenstelling tot haar mannelijke tegenhanger Bruce Banner. En die Bruce Banner zien we ook even in de trailer!

Check ‘m hieronder en stream ‘She-Hulk: Attorney at Law’ vanaf 17 augustus via Disney+.

Nieuwe komedie met Rebel Wilson nu al op 1 op Netflix

Dieter Blarinckx-17 mei 2022 om 17:13

De gloednieuwe komedie met Rebel Wilson in de hoofdrol, ‘Senior Year’, staat nu al op plaats één op Netflix. Dat maakte Rebel ook zelf bekend via haar sociale media.

"Wat doet een zeventienjarige in het lichaam van een bijna-veertiger als ze na twintig jaar ontwaakt uit een coma? Campagnevoeren om Prom Queen te worden natuurlijk! De film vertelt het bekende verhaal van een ietwat sullig meisje dat na een make-over eindelijk met de populaire kinderen mee mag doen, maar dan net iets anders", luidt de synopsis van 'Senior Year'.

De film is nog maar sinds dit weekend te streamen via Netflix, maar staat nu al op nummer één in verschillende landen!

Heb jij 'm al gezien?

Ontdek meer