Dit is de trailer van vierde 'Westworld'-seizoen

Dieter Blarinckx-10 mei 2022 om 17:15

Eindelijk! Na een stilte van twee jaar, is er eindelijk meer nieuws over het langverwachte vierde seizoen van 'Westworld'. Vanaf 26 juni zullen de gloednieuwe afleveringen te streamen zijn én we kregen ook alvast een trailer!

Acteurs Evan Rachel Wood, Ed Harris, Thandie Newton, Aaron Paul, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Angela Sarafyan en Jeffrey Wright zijn allemaal terug voor het vierde seizoen waarin de robots stilaan meer en meer de wereld veroveren.

Vanaf 26 juni zal de serie te streamen zijn via HBO Max. Bij ons zal deze hoogstwaarschijnlijk te zien zijn via Streamz, al moet dat nieuws nog bevestigd worden.

Check de gloednieuwe trailer hier:

'Wednesday' krijgt releasedatum én nieuwe promovideo

Dieter Blarinckx-24 september 2022 om 09:34

Binnenkort kunnen we via Netflix mee op avontuur met Wednesday Addams in de gloednieuwe serie 'Wednesday' van Tim Burton. En nu weten we eindelijk wanneer we kunnen starten met streamen!

Via sociale media werd bevestigd dat 'Wednesday' vanaf - hoe kan het ook anders - woensdag 23 november te streamen zal zijn. Naast die releasedatum dropte Netflix ook een leuke promovideo over haar school: Nevermore Academy.

'Wednesday' stream je dus vanaf woensdag 23 november via Netflix.

Bekijk de video over haar school Nevermore Academy hieronder:

GoPlay komt met eerste Vlaamse real life docusoap

Karen Luiken-24 september 2022 om 07:32

Zeven jongeren die elkaar niet kennen, maar nu al één ding met elkaar gemeen hebben: ze staan aan de start van hun volwassen leven en moeten beslissen hoe dat eruit gaat zien. Dat is waar ‘NOW WHAT?’, de nieuwe Vlaamse real life docusoap van GoPlay, over gaat.

De hoofdrolspelers zijn allemaal tussen de 20 en 24 jaar oud, net afgestudeerd en klaar voor een volgend hoofdstuk. Ze gaan het huis uit en komen allemaal terecht in een woning in het bruisende Antwerpen. Daar worden ze gevolgd in alles wat ze doen. We zien hen feesten, huilen, lachen, daten, solliciteren en falen. Alles speelt zich af in het echte leven.

‘NOW WHAT?’ wordt een mix van reality en documentaire. De hoofdpersonen zijn Nona (22), Inès (24), Viktor (22), Cato (24), Ivor (22), Delano (21) en Jente (23). De één is beauty adviser, de ander doet gevechtssport. Sommigen houden van reizen, anderen van feesten.

De serie is vanaf 26 september iedere dag om 12.00 uur met een nieuwe aflevering te zien op GoPlay.

Ontdek meer