‘Love Island’ zoekt tweelingen voor nieuw seizoen

Karen Luiken-10 mei 2022 om 16:07

De Amerikaanse versie van ‘Love Island’ krijgt een bijzondere editie. Voor het volgende seizoen zoekt het programma naar identieke tweelingen.

Om je aan te kunnen melden voor de datingshow moet je aan een aantal (specifieke) eisen voldoen. “Ben jij een identieke tweeling die zowel sexy als charismatisch is?”, klinkt het in een oproep. “En zijn jij én je broer of zus op zoek naar de perfecte persoon? Als jullie er allebei klaar voor zijn om de liefde te vinden, horen we graag van jullie.”

Vrijgezellen moeten minimaal 21 en maximaal 34 jaar oud zijn. “Het wordt een levensveranderende ervaring met dubbel zoveel plezier.”

Het is nog niet bekend wanneer het programma op de buis verschijnt. Waarschijnlijk gaat dat nog wel even duren, aangezien de casting pas net van start is gegaan.

Martien Meiland zingt titelsong van film in

Karen Luiken-27 september 2022 om 15:34

Martien Meiland is van alle markten thuis. Hij kan acteren, verbouwt kastelen en scoort veel fans als realityster. Maar binnenkort laat hij ook een ander talent zien: hij gaat een titelsong inzingen van een bioscoopfilm.

De film waar het om draait is ‘De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis’. Daarin speelt Martien de rol van kasteelheer Jean Claude. Maar nu blijkt dus dat acteren niet het enige is wat hij voor de film doet. Hij gaat samen met een piet ook de titelsong inzingen.

Benieuwd naar het gouden keeltje van Martien? De film zal vanaf 5 oktober te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Telenovelle ‘Lisa’ verwelkomt nieuw personage

Karen Luiken-27 september 2022 om 15:33

Vanaf vandaag zal er een nieuw gezicht te zien zijn in de telenovella ‘Lisa’. De 22-jarige Naomi Stynen kruipt in de rol van Amal Goossens en maakt daarmee haar televisiedebuut.

Het nieuwe personage Amal is twintig jaar oud, zit vol zelfvertrouwen en is recht voor de raap. Ze is creatief, trots op haar Afrikaanse roots en staat met twee voeten op de grond. Ze maakt haar eerste entree in De Keetal, waar ze meteen veel indruk maakt met haar dart-skills.

“Als klein meisje keek ik ontzettend graag naar de telenovelle ‘Ella’. Ik droomde ervan om ooit ook op een set te staan. En nu, zoveel jaar later gaat die droom ook daadwerkelijk in vervulling”, vertelt actrice Naomi. “In het begin wist ik niet goed wat ik moest verwachten omdat alles nog heel nieuw was voor mij. Maar al snel spring je mee op de ‘Lisa’-trein en ben je vertrokken. Elke dag op set is dan ook één groot feest!”

Ontdek meer