Therapie houdt Harry Styles levendig

Karen Luiken-10 mei 2022 om 16:06

Het volgen van therapie heeft positief uitgepakt voor Harry Styles. De voormalige One Direction-zanger zegt dat hij zich veel beter voelt sinds hij met de behandelingen gestart is.

Harry had jaren geleden niet gedacht ooit aan therapie te beginnen. Hij dacht dat het volgen van sessies automatisch betekende dat ‘je gebroken was’. Maar toen hij vijf jaar geleden zij eerste behandeling had, veranderde hij van denkwijze.

“Ik dacht dat je het deed als je gebroken was. Ik wilde degene zijn die kon zeggen dat je het niet nodig had”, zegt Harry tegen Better Homes & Gardens, eraan toevoegend dat therapie hem levendig houdt. “Ik denk dat het accepteren van het leven, gelukkig zijn en pijn lijden in de extremen je het meest levend houden.”

TikTokker Lucas Cornelissen is overleden

Sofie Verbeeck-18 mei 2022 om 13:00

De 20-jarige TikTokker belandde dinsdagnacht in de Dommel, een rivier in de Kempen, en overleed ter plaatse. Het is voorlopig nog niet duidelijk hoe het ongeval is kunnen gebeuren. De politie is nog volop bezig met het onderzoek.

Lucas Cornelissen was een bekende TikTokker uit Vlijmen. Hij was vooral gekend om zijn droge en humoristische video's op TikTok, daar had hij meer dan 154.000 volgers. Veel fans en andere bekende TikTokkers reageren onder zijn social media-posts met berichten om hun medeleven te betuigen.

Lucas reed afgelopen nacht in de Dommel bij de Molenberg in Den Bosch. De politie spreekt van een noodlottig ongeval. Deze ochtend kwamen enkele mensen samen op de plaats van het ongeluk, sommigen legden er bloemen.

Verloofde Britney Spears wil 'familie snel uitbreiden'

Karen Luiken-18 mei 2022 om 06:55

Sam Ashgari is vastbesloten zijn familie met Britney Spears snel te zullen uitbreiden. Het koppel maakte afgelopen weekend bekend hun ongeboren kindje te zijn verloren door een miskraam.

Via een bericht op Instagram laat Sam weten blij te zijn met alle steun die hij en Britney na het verdrietige nieuws hebben ontvangen. “We hebben jullie support gevoeld. We denken positief en gaan verder met onze toekomst”, klinkt het. “Het is moeilijk, maar we zijn niet alleen. Bedankt voor het respecteren van onze privacy. We zullen ons gezin binnenkort uitbreiden.”

Britney en Sam schreven zaterdag in een bericht dat ze hun ‘wonderbaby’ zijn verloren. “Dit is een verschrikkelijke tijd voor iedere ouder", aldus het koppel. "Onze liefde voor elkaar houdt ons sterk.”

Ontdek meer