Therapie houdt Harry Styles levendig

Karen Luiken-10 mei 2022 om 16:06

Het volgen van therapie heeft positief uitgepakt voor Harry Styles. De voormalige One Direction-zanger zegt dat hij zich veel beter voelt sinds hij met de behandelingen gestart is.

Harry had jaren geleden niet gedacht ooit aan therapie te beginnen. Hij dacht dat het volgen van sessies automatisch betekende dat ‘je gebroken was’. Maar toen hij vijf jaar geleden zij eerste behandeling had, veranderde hij van denkwijze.

“Ik dacht dat je het deed als je gebroken was. Ik wilde degene zijn die kon zeggen dat je het niet nodig had”, zegt Harry tegen Better Homes & Gardens, eraan toevoegend dat therapie hem levendig houdt. “Ik denk dat het accepteren van het leven, gelukkig zijn en pijn lijden in de extremen je het meest levend houden.”

Billie Eilish trakteert fans op online concert

Karen Luiken-27 september 2022 om 05:30

De ‘Happier Than Ever’-wereldtournee van Billie Eilish loopt aanstaande vrijdag ten einde. Speciaal voor fans die niet de gelegenheid hebben gekregen om een van haar concerten te bezoeken, heeft de zangeres een cadeautje. Op 30 september kunnen liefhebbers een speciale livestream van haar show in Londen bekijken via Apple Music.

Dat nieuws maakt Billie bekend via social media. “Ik ben gelukkiger dan ooit”, schrijft ze op Instagram. “De wereldtournee komt naar Apple Music. Ik ben nog nooit zo trots geweest als op deze tour. Ik was zo blij met het idee dat dit gefilmd werd en heb heel veel zin om het aan jullie te laten zien.”

Billie startte in februari met de tour en heeft sindsdien verschillende steden over de hele wereld bezocht. In juli was ze in Europa.

'365 Days'-acteur gespot met Khloé Kardashian

Karen Luiken-27 september 2022 om 05:24

Het lijkt erop dat er een nieuw Hollywood-koppeltje aan het ontstaan is. Michele Morone, bekend van de erotische film ‘365 Days’, is afgelopen weekend gespot met Khloé Kardashian.

De acteur en realityster werden op de gevoelige kiek gezet tijdens de Milan Fashion Week. Ze zaten allebei op de eerste rij voor de modeshow van Kim Kardashian met Dolce & Gabanna, en poseerden later nog samen voor een backstagefoto. Die deelde Michele op zijn Instagram.

Op het kiekje is te zien hoe Michele een arm om Khloé’s middel slaat terwijl hij haar dicht bij zich rekt. Zijn ogen zijn gesloten. Khloé draagt een zonnebril en kijkt weg.

Veel fans denken dat het om meer dan alleen vriendschap gaat. Maar is dat ook zo? Time will tell...

Ontdek meer