Opnames 'Paddington 3' starten volgend jaar

Karen Luiken-07 juli 2021 om 07:22

​De derde film over het schattigste beertje ter wereld komt naar je toe. Studiocanal heeft tijdens een persconferentie in Cannes bekendgemaakt dat de opnames van ‘Paddington 3’ volgend jaar zullen starten.

Paul King, de man die verantwoordelijk was voor het regisseren van de eerste twee ‘Paddington’-films’, keert terug om de boel te produceren. Overige details over dingen als de regisseur, de complete cast of locatie worden voorlopig nog geheim gehouden.

In eerdere films leende Ben Whishaw zijn stem uit voor beertje Paddington. Dat zal hij dit keer ook doen. Andere grote namen die hun medewerking verleenden zijn Peter Capaldi, Hugh Grant, Nicole Kidman, Brendan Gleeson en Julie Walters. Het is niet duidelijk of zij een comeback maken.

Officiële trailer 'The Next 365 Days' is gelost

Karen Luiken-09 augustus 2022 om 10:09

Met smacht wordt er al maanden gewacht op de nieuwe film in de ‘356 Days’-franchise. Hoewel het eindresultaat pas over tien dagen op Netflix verschijnt, hebben we de eerste vier minuten al kunnen bewonderen. Vandaag is het tijd voor de officiële trailer.

De beelden geven fans een klein voorproefje van de derde film uit de reeks. Specifieke details worden nog even geheimgehouden, maar één ding wordt uit de trailer alvast duidelijk: Laura heeft de schietpartij overleefd en is helemaal alive & kicking. Haar pikante maar intense liefdesavontuur met Massimo kan dus gewoon verdergaan waar het gebleven is. Natuurlijk - wederom - met héél veel seks.

‘The Next 365 Days’ verschijnt op 19 augustus.

'Top Gun: Maverick' stoot 'Titanic' van de troon in Amerika

Dieter Blarinckx-09 augustus 2022 om 06:55

Groot nieuws uit Hollywood, want de allernieuwste film met Tom Cruise in de hoofdrol, 'Top Gun: Maverick' heeft 'Titanic' geklopt m.b.t. de cijfers aan de Amerikaanse box office.

Afgelopen weekend haalde de film in de VS zo'n 662 miljoen dollar binnen, waarmee hij 'Titanic' naar de achtste plaats verdrong van meest succesvolle films. 'Top Gun: Maverick' is nu ook officieel de meest succesvolle film van filmstudio Paramount.

Maar als je internationaal kijkt, blijft 'Titanic' nog steeds de koploper. Die film van James Cameron bracht wereldwijd intussen al 2,2 miljard dollar op.

'Top Gun: Maverick' speelt nu nog steeds in de bioscoop en in februari 2023 komt ook 'Titanic' even terug in de zalen!

Ontdek meer