Nina Derwael doet mee aan Dancing with the Stars

Esther Lapin-19 augustus 2021 om 11:29

Nina Derwael doet mee aan het nieuwe seizoen van Dancing with the Stars.
Zal ze daar ook de gouden medaille behalen?

Doordat de Olympische Spelen een jaar waren uitgesteld, had Nina tijd vrij. Daar namen de makers van Dancing with the Stars gretig gebruik van. Al snel stelden ze de vraag aan Nina en zij kon niet snel genoeg ja zeggen.

"Dit najaar zal ik niet alleen zweven aan de brug met ongelijke leggers, maar ook en vooral over de dansvloer. Ik ben superblij dat Play4 me heeft gevraagd voor het nieuwe seizoen. Volgens mijn trainer was het tijd om mijn hoofd volledig leeg te maken, en ‘Dancing with the Stars’: dat noem ik nog eens een uitdaging. Eentje waar ik heel veel zin in heb", aldus Nina tegen HLN.

Er is ook al één van haar tegenspelers bekend. Niemand minder dan Maksim Stojanac van #Likeme. Hij heeft Nina al verzekerd dat hij ook voor goud zal gaan.

De andere kandidaten zijn nog niet bekend.

Wij zijn alvast heel benieuwd hoe Nina en Maksim het ervan af zullen brengen!


Dancing with the Stars dit najaar te zien op Play4.

Chris Pratt speelt Mario in nieuwe 'Super Mario'-film!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:38

Wie fan is van de 'Super Mario' games en daarnaast ook Chris Pratt graag ziet acteren, is in for a treat! Eerder deze week werd namelijk aangekondigd dat Chris Pratt, die je vooral kent van ‘Jurassic World’ en ‘Guardians of the Galaxy’, de hoofdrol zal spelen in een nieuwe film gebaseerd op de coole ‘Super Mario’-games!

De animatiefilm zal in samenwerking met Nintendo worden gemaakt om zo getrouw mogelijk te blijven aan de games. Naast Pratt in de hoofdrol, kan de film ook rekenen op andere grote namen. Princess Peach zal worden vertolkt door Anya Taylor-Joy, die we kennen uit ‘The Queen’s Gambit’. Schurk Bowser wordt dan weer gespeeld door Jack Black.

De film wordt voorlopig verwacht rond december 2022!

Zien: dit is de nieuwe K3-outfit!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:29

De populairste meidengroep van de Lage Landen, K3, is binnenkort misschien niet meer enkel een meidengroep. Momenteel wordt er immers volop gezocht naar een waardige vervangster of vervanger van Klaasje. Want ja, ook jongens kunnen Klaasje’s plaats innemen tussen Hanne en Marthe. En dat wil natuurlijk ook zeggen dat het iconische regenboogjurkje een upgrade nodig had!

De nieuwe versie van het bekende K3-symbool, zal er vanaf nu ook voor jongens zijn! Naast het jurkje komt er dus ook een ensemble van een broek met cool t-shirt.

Maar dat is nog niet alles, ook de regenboog werd aangepast met een extra paarse streep, als symbool voor de LGBTI+-gemeenschap.

De outfit zal voor het eerst gedragen worden op de grote finale van ‘K2 zoekt K3’, dit najaar!

Beeld: Studio 100

Ontdek meer