Nina Derwael doet mee aan Dancing with the Stars

Karen Luiken-19 augustus 2021 om 11:29

Nina Derwael doet mee aan het nieuwe seizoen van Dancing with the Stars.
Zal ze daar ook de gouden medaille behalen?

Doordat de Olympische Spelen een jaar waren uitgesteld, had Nina tijd vrij. Daar namen de makers van Dancing with the Stars gretig gebruik van. Al snel stelden ze de vraag aan Nina en zij kon niet snel genoeg ja zeggen.

"Dit najaar zal ik niet alleen zweven aan de brug met ongelijke leggers, maar ook en vooral over de dansvloer. Ik ben superblij dat Play4 me heeft gevraagd voor het nieuwe seizoen. Volgens mijn trainer was het tijd om mijn hoofd volledig leeg te maken, en ‘Dancing with the Stars’: dat noem ik nog eens een uitdaging. Eentje waar ik heel veel zin in heb", aldus Nina tegen HLN.

Er is ook al één van haar tegenspelers bekend. Niemand minder dan Maksim Stojanac van #Likeme. Hij heeft Nina al verzekerd dat hij ook voor goud zal gaan.

De andere kandidaten zijn nog niet bekend.

Wij zijn alvast heel benieuwd hoe Nina en Maksim het ervan af zullen brengen!


Dancing with the Stars dit najaar te zien op Play4.

Disneyland Paris deelt trailer van 30ste verjaardag!

Dieter Blarinckx-13 januari 2022 om 19:14

Vanaf 6 maart viert Disneyland Paris haar 30ste verjaardag en dat zal groots gevierd worden!

“Ben je klaar voor het meest magische verjaardagsfeest? Vanaf 6 maart 2022 gaan we groter dromen, harder lachen en nog meer genieten tijdens onze spectaculaire en unieke 30e verjaardag. Disneyland Paris straalt magischer dan ooit! Vier dit grandioze feest vol verbluffende nieuwe shows, belevenissen en festiviteiten met ons mee! Ontdek hier alvast een voorproefje. Het volledige programma maken we binnenkort bekend”, staat te lezen op de officiële website van Disneyland.

Check de magische clip hieronder:

De 8 beste memes van Bootcamp aflevering 1:

Lola Obasuyi Van Acker-13 januari 2022 om 16:18

Hebben we volgens jullie nog grappige momenten gemist? Don't be shy en maak gerust jullie eigen memes op Twitter, Facebook of Instagram en wie weet posten wij ze wel online! Op naar aflevering twee!

Ontdek meer