Eerste trailer van 'Avatar: The Way of Water' is eindelijk hier

Nico De Greef-09 mei 2022 om 15:42

Dertien jaar na het verschijnen van de originele 3D-kaskraker, neemt regisseur James Cameron ons later dit jaar opnieuw mee naar de wonderbaarlijke wereld van Pandora in Avatar: The Way of Water, het langverwachte tweede deel van een geplande vijfdelige filmreeks. Vandaag zien we de eerste beelden van dat vervolg. En jawel: ook dit keer mogen fans zich weer aan een visueel erg knappe film verwachten.

Het vervolg op de best scorende film ooit speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af en volgt de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen). Samen leiden ze een rustig leventje op de planeet Pandora tot plots een oude dreiging terugkeert. Met de hulp van het Na'vi-leger moeten Jake en Neytiri opnieuw vechten voor hun leven en het lot van hun planeet.

Avatar 2 wordt wederom geregisseerd door James Cameron. Naast terugkerende castleden Sam Worthington en Zoe Saldana, in de respectievelijke hoofdrollen van Jake Sully en Neytiri, spelen ook Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, Edie Falco, Jemaine Clement en Kate Winslet mee in de film. Avatar: The Way of Water draait vanaf 14 december in de Belgische bioscopen.

Bekijk hieronder de adembenemend mooie eerste beelden (én poster):

Tyler Hoechlin keert terug als Derek Hale in film 'Teen Wolf'

Karen Luiken-18 mei 2022 om 06:32

Het is officieel: Tyler Hoechlin keert voor de nieuwe ‘Teen Wolf’-film terug als Derek Hale. Dat nieuws is bevestigd volgens Deadline.

Tyler was al enkele maanden in onderhandeling voor de film. Naast de rol van Derek Hale neemt hij ook de productietaken op zich. Hij vergezelt de cast die nu al bestaat uit de al eerder aangekondigde namen Tyler Posey, Holland Roden, Shelley Hennig, Crystal Reed, Orny Adams, Linden Ashby, JR Bourne, Colton Haynes, Ryan Kelley, Melissa Ponzio, Ian Bohen, Vince Mattis, Nobi Nakanishi, Khylin Rhambo, Amy Workman en Dylan Sprayberry.

In de film is te zien hoe een angstaanjagend kwaad ontstaat als Beacon Hills wordt verrast door een volle maan. Huilende wolven roepen op tot de terugkeer van Banshees, Werecoyotes, Hellhounds, Kitsunes en iedere andere gedaanteveranderaar die in het originele verhaal voorbij is gekomen. Maar alleen een weerwolf als Scott McCall kan nieuwe bondgenoten verzamelen en vertrouwde vrienden herenigen om terug te vechten tegen de machtige en dodelijke vijanden.

De film volgt jaren nadat de serie ‘Teen Wolf’ in 2011 in première ging. De show bestond uit zes seizoenen en werd in 2017 afgesloten.

Nieuwe komedie met Rebel Wilson nu al op 1 op Netflix

Dieter Blarinckx-17 mei 2022 om 17:13

De gloednieuwe komedie met Rebel Wilson in de hoofdrol, ‘Senior Year’, staat nu al op plaats één op Netflix. Dat maakte Rebel ook zelf bekend via haar sociale media.

"Wat doet een zeventienjarige in het lichaam van een bijna-veertiger als ze na twintig jaar ontwaakt uit een coma? Campagnevoeren om Prom Queen te worden natuurlijk! De film vertelt het bekende verhaal van een ietwat sullig meisje dat na een make-over eindelijk met de populaire kinderen mee mag doen, maar dan net iets anders", luidt de synopsis van 'Senior Year'.

De film is nog maar sinds dit weekend te streamen via Netflix, maar staat nu al op nummer één in verschillende landen!

Heb jij 'm al gezien?

Ontdek meer