Eerste trailer van 'Avatar: The Way of Water' is eindelijk hier

Nico De Greef-09 mei 2022 om 15:42

Dertien jaar na het verschijnen van de originele 3D-kaskraker, neemt regisseur James Cameron ons later dit jaar opnieuw mee naar de wonderbaarlijke wereld van Pandora in Avatar: The Way of Water, het langverwachte tweede deel van een geplande vijfdelige filmreeks. Vandaag zien we de eerste beelden van dat vervolg. En jawel: ook dit keer mogen fans zich weer aan een visueel erg knappe film verwachten.

Het vervolg op de best scorende film ooit speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af en volgt de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen). Samen leiden ze een rustig leventje op de planeet Pandora tot plots een oude dreiging terugkeert. Met de hulp van het Na'vi-leger moeten Jake en Neytiri opnieuw vechten voor hun leven en het lot van hun planeet.

Avatar 2 wordt wederom geregisseerd door James Cameron. Naast terugkerende castleden Sam Worthington en Zoe Saldana, in de respectievelijke hoofdrollen van Jake Sully en Neytiri, spelen ook Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, Edie Falco, Jemaine Clement en Kate Winslet mee in de film. Avatar: The Way of Water draait vanaf 14 december in de Belgische bioscopen.

Bekijk hieronder de adembenemend mooie eerste beelden (én poster):

'Hocus Pocus 2' vanaf nu op Disney+

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 22:30

Het is vandaag de laatste dag van september en dat wil zeggen dat het bijna Halloween is! En dat viert Disney met de langverwachte sequel op 'Hocus Pocus' uit 1993.

'Hocus Pocus 2' is vanaf vandaag te zien via Disney+ en herenigt de beruchte Sanderson-zusjes voor een gloednieuw en komisch avontuur. Actrices Bette Midler, Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy keren allemaal terug in hun originele rol.

De drie heksen zijn helemaal back in dit gloednieuwe hoofdstuk nadat opnieuw de kaars met de zwarte vlam werd aaangestoken. En ze zijn nog geen haar veranderd! Voor de drie jonge vrouwen die de kaars hebben aangestoken is het vervolgens een race tegen de tijd om te voorkomen dat de heksen onsterfelijk worden en een onoverkoombare ravage aanrichten in Salem.

Bekijk de trailer hieronder en stream 'm vanaf nu via Disney+!

Zien: volledige trailer 'Bones and All' gedropt!

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 20:24

Fans van de Frans-Amerikaanse acteur Timothée Chalamet hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk werd de volledige trailer van zijn aankomende film 'Bones and All' gedropt.

Deze nieuwe film van regisseur Luca Guadagnino, die je wel kent van de klepper 'Call Me By Your Name', ging al in première op het Filmfestival van Venetië en was een énorm succes. Timothée Chalamet, die dus ook te zien was in 'Call Me By Your Name', speelt de hoofdrol in deze nieuwe prent.

De film is een bewerking van het gelijknamige boek van Camille DeAngelis en vertelt het verhaal over de eerste liefde tussen Maren, een jonge vrouw die leert hoe te overleven in de marge van de samenleving, en Lee, een intense en ontrechte zwerver. De producenten omschrijven het als "een bevrijdende odyssee over de weg van twee jonge mensen die tot zichzelf komen, op zoek naar identiteit en het najagen van schoonheid in een gevaarlijke wereld die niet kan verdragen wie ze zijn".

Check hieronder de trailer en ontdek 'm dit najaar in de bioscoop!

Ontdek meer