'Selling Sunset'-ster Jason heeft het zwaar met nieuwe relatie Chrishell

Karen Luiken-10 mei 2022 om 03:33

Het nieuws dat Chrishell Stause een relatie heeft met de Australische artiest G Flip, valt haar ex Jason Oppenheim zwaar. Een bron vertelt aan Entertainment Tonight dat de baas uit ‘Selling Sunset’ gekwetst is.

Een paar maanden geleden maakten Chrishell en Jason bekend uit elkaar te gaan. Jason heeft het daar nog altijd moeilijk mee. “Hun breuk was erg pijnlijk voor Jason en hij praat er niet graag over”, zegt een insider. “Hij is niet boos op Chrishell, maar wel gekwetst. Hij is van streek sinds ze uit elkaar zijn en zo voelt hij zich nu nog steeds.”

De reden waarom Chrishell en Jason uit elkaar gingen, had alles te maken met de kinderwens van Chrishell. In tegenstelling tot Jason denkt zij al aan het stichten van een gezinnetje. “Ze had het gevoel dat ze haar eigen hart moest breken door haar relatie met Jason te beëindigen omdat het krijgen van kinderen haar hoogste prioriteit is”, aldus een bron. “Ze wil niet wachten op Jason.”

Zien: verfilming proces Depp en Heard krijgt eerste trailer

Dieter Blarinckx-28 september 2022 om 20:26

We wisten al een tijdje dat het megaproces tussen Johnny Depp en Amber Heard verfilmd zou worden, maar dat die er al zó snel zou zijn, had niemand kunnen vermoeden. Nu werd immers al de eerste trailer gedropt!

‘Hot Take: The Depp/Heard Trial’ zal al vanaf 30 september te streamen zijn via de Amerikaanse streamingdienst Tubi. De hele film draait - hoe kan het ook anders - om de smaadzaak tussen exen Johnny Depp en Amber Heard. Een proces dat wereldwijd in de gaten gehouden werd.

Mark Hapka (gekend van ‘Days of Our Lives’) speelt Depp. De rol van Heard wordt vertolkt door de vrij onbekende actrice Megan Davis.

Voorlopig is helaas nog niet bekend of de film überhaupt bij ons ergens te streamen zal zijn, dus stay tuned voor updates!

Check de trailer ondertussen hier:

Lukaku is nu ook model voor Calvin Klein

Dieter Blarinckx-28 september 2022 om 12:16

Rode Duivel Romelu Lukaku gooit het eens over een hele andere boeg: hij is nu namelijk ook model voor Calvin Klein. En daar zijn zonet de eerste beelden van gedropt!

Modehuis Calvin Klein lanceerde eerder deze week een gloednieuwe campagne met de bekende Belgische voetballer als hoofdgezicht (of beter gezegd: lichaam). En zijn fans smullen van de beelden!

Het is echter niet de eerste keer dat hij voor de lens kruipt als model. Dat deed de voetballer immers ook al voor Versace en Gillette.

Bekijk de eerste beelden hieronder:

Ontdek meer