'Selling Sunset'-ster Jason heeft het zwaar met nieuwe relatie Chrishell

Karen Luiken-10 mei 2022 om 03:33

Het nieuws dat Chrishell Stause een relatie heeft met de Australische artiest G Flip, valt haar ex Jason Oppenheim zwaar. Een bron vertelt aan Entertainment Tonight dat de baas uit ‘Selling Sunset’ gekwetst is.

Een paar maanden geleden maakten Chrishell en Jason bekend uit elkaar te gaan. Jason heeft het daar nog altijd moeilijk mee. “Hun breuk was erg pijnlijk voor Jason en hij praat er niet graag over”, zegt een insider. “Hij is niet boos op Chrishell, maar wel gekwetst. Hij is van streek sinds ze uit elkaar zijn en zo voelt hij zich nu nog steeds.”

De reden waarom Chrishell en Jason uit elkaar gingen, had alles te maken met de kinderwens van Chrishell. In tegenstelling tot Jason denkt zij al aan het stichten van een gezinnetje. “Ze had het gevoel dat ze haar eigen hart moest breken door haar relatie met Jason te beëindigen omdat het krijgen van kinderen haar hoogste prioriteit is”, aldus een bron. “Ze wil niet wachten op Jason.”

TikTokker Lucas Cornelissen is overleden

Sofie Verbeeck-18 mei 2022 om 13:00

De 20-jarige TikTokker belandde dinsdagnacht in de Dommel, een rivier in de Kempen, en overleed ter plaatse. Het is voorlopig nog niet duidelijk hoe het ongeval is kunnen gebeuren. De politie is nog volop bezig met het onderzoek.

Lucas Cornelissen was een bekende TikTokker uit Vlijmen. Hij was vooral gekend om zijn droge en humoristische video's op TikTok, daar had hij meer dan 154.000 volgers. Veel fans en andere bekende TikTokkers reageren onder zijn social media-posts met berichten om hun medeleven te betuigen.

Lucas reed afgelopen nacht in de Dommel bij de Molenberg in Den Bosch. De politie spreekt van een noodlottig ongeval. Deze ochtend kwamen enkele mensen samen op de plaats van het ongeluk, sommigen legden er bloemen.

Verloofde Britney Spears wil 'familie snel uitbreiden'

Karen Luiken-18 mei 2022 om 06:55

Sam Ashgari is vastbesloten zijn familie met Britney Spears snel te zullen uitbreiden. Het koppel maakte afgelopen weekend bekend hun ongeboren kindje te zijn verloren door een miskraam.

Via een bericht op Instagram laat Sam weten blij te zijn met alle steun die hij en Britney na het verdrietige nieuws hebben ontvangen. “We hebben jullie support gevoeld. We denken positief en gaan verder met onze toekomst”, klinkt het. “Het is moeilijk, maar we zijn niet alleen. Bedankt voor het respecteren van onze privacy. We zullen ons gezin binnenkort uitbreiden.”

Britney en Sam schreven zaterdag in een bericht dat ze hun ‘wonderbaby’ zijn verloren. “Dit is een verschrikkelijke tijd voor iedere ouder", aldus het koppel. "Onze liefde voor elkaar houdt ons sterk.”

Ontdek meer