'Vierde seizoen Stranger Things wordt meest bizarre ooit'

Karen Luiken-10 mei 2022 om 04:30

Het nieuwe seizoen van ‘Stranger Things’ verschijnt bijna op Netflix. Fans hebben er zo'n drie jaar op moeten wachten, maar als we actrice Sadie Sink mogen geloven, was dat het allemaal waard.

In een trailer van het vierde seizoen is te zien hoe Max, het personage van Sadie, rouwt om haar overleden broer Billy. Ook maken we kennis met een nieuwe schurk. "Daarover kan ik niks zeggen, maar het wordt heftig”, belooft de actrice. “Het wordt het meest bizarre seizoen dat we ooit hebben gehad.”

In februari kondigde Netflix aan dat het vijfde seizoen van ‘Stranger Things’ het laatste zal zijn. Na het komende seizoen volgt er dus nog eentje, daarna is het tijd voor afscheid. Een afscheid waar Sadie nog lang niet klaar voor is. “Ik zou voor altijd door willen gaan als die mogelijkheid er was. We hebben een familie opgebouwd. Ik ga iedereen ontzettend missen.”

'De Verhulstjes: Afscheid Samson & Gert' vanavond op tv!

Dieter Blarinckx-22 mei 2022 om 08:26

Vanavond is het zover: in de speciale aflevering van ‘De Verhulstjes’ komen we te weten wat er zich allemaal afspeelde achter de schermen van de allerlaatste afscheidsshow van ‘Samson & Gert’.

Na een vertraging van ongeveer 3 jaar nam Gert op zondag 17 april afscheid van hondje Samson in de allerlaatste show van ’Samson & Gert’. En ook de cameraploeg van ‘De Verhulstjes’ was ter plaatse om dat legendarische moment op beeld vast te leggen. En dat resultaat zien we vanavond op tv (en online).

“Ik heb het 32 jaar lang graag gedaan, maar op een gegeven moment moet je stoppen. 50 was een mooie leeftijd, het is uiteindelijk 54 geworden”, wou Gert nog kwijt aan de Vlaamse pers.

‘De Verhulstjes: Afscheid Samson & Gert’ is vanavond om 19u55 te bekijken via Play4 en op GoPlay!

Marvel deelt nieuwe trailer van 'Ms. Marvel'

Dieter Blarinckx-21 mei 2022 om 07:59

Vanaf 8 juni kan je via Disney+ de gloednieuwe Marvelserie 'Ms. Marvel' streamen. En die kreeg zopas een gloednieuwe trailer!

'Ms. Marvel' is de zesde live action-serie in het Marvel Cinematic Universe. Dit keer zien we hoe het personage Kamala Khan van actrice uitgroeit tot de jonge heldin Ms. Marvel.

De serie werd grotendeels geregisseerd door onze eigen Belgische Adil & Bilall!

Check de nieuwe beelden hieronder en stream 'Ms. Marvel' vanaf 8 juni op Disney+!

Ontdek meer