Tomorrowland opent eigen woestijnoase in Dubai

Karen Luiken-09 mei 2022 om 15:19

Goede muziek, een bruisende sfeer aan het zwembad en een unieke glampingervaring in de Arabische woestijn. Dat is wat je kunt verwachten van Terra Solis in Dubai, een nieuw concept van Tomorrowland.

De organisatie achter het Belgische festival Tomorrowland gaat iets nieuws doen. In de Arabische woestijn wordt een exclusief paradijs opgebouwd waar je op drie verschillende manieren kunt overnachten: in een tent, lodge of pool lodge mét eigen privézwembad.

De unieke bestemming ligt ver weg van alle drukte en haalt zijn inspiratie uit de magie van Tomorrowland. Het wordt een plek waar je kan ontwaken na een nacht onder de sterren en kan leven volgens het ritme van de zon. Er is muziek aanwezig, entertainment en een zwembad. Ook is er een shishabar en worden er regelmatig exclusieve events georganiseerd.

Terra Solis gaat in september open en bevindt zich in Dubailand, Al Yufra. Het paradijs is geopend van september tot juni.

Enorme rolschaatspiste komt naar Gentse Winterfeesten

Karen Luiken-27 september 2022 om 15:27

Ooit een rolschaatspiste in real life gezien? Het kan binnenkort op de Gentse Winterfeesten. Dat evenement keert na twee jaar corona eindelijk weer in normale vorm terug.

De Gentse Winterfeesten gaan op 8 december van start en eindigen op 31 december. Er zullen allerlei activiteiten te beleven zijn, waaronder dus heel veel rolschaatsplezier. Onder de stadshal komt dit jaar namelijk een piste van 400 vierkante meter. Geen ijspiste dit keer, maar een heuse rolschaatspiste.

“In tijden van klimaatverandering is zo'n ijspiste sowieso niet vanzelfsprekend”, zegt Bram Van Braeckevelt. “Met de huidige energieprijzen komt er, naast een ecologisch, ook nog een economisch argument bij op tafel. Beide zaken zorgen dat we nu samen beslissen om de ijspiste te vervangen door een rolschaatspiste. Ik ben daar erg tevreden mee.”

Andere plekken om te bezoeken zijn de winterbar op het Emile Braunplein, de kerstboom-draaimolen en de vele aanwezige kraampjes.

"Wij zijn hier alleen voor hookups!"

Simon Smetryns-19 september 2022 om 15:31

We trokken met Martijn Spaepen een weekje naar Lloret de Mar (samen met The Graduates)

Ontdek meer