Zien: debuutsingle nieuwe band FACTOR 4

Sofie Verbeeck-09 mei 2022 om 13:00

De nieuwe muziekgroep FACTOR 4 lanceerde hun debuutsingle Smeerweer om de nieuwe campagne van de Vlaamse Overheid te promoten. Het lied gaat over het belang van zonnecrème smeren bij hoge UV waarden.

De Vlaamse Overheid heeft een nieuwe campagne 'Smeerweer' gelanceerd om het smeren van zonnecrème te promoten. Daarmee willen ze meer aandacht vragen voor de gevaren van hoge UV waarden. De nieuwe muziekgroep FACTOR 4, samengesteld door Miguel Wiels en William Vaesen, bracht speciaal voor deze campagne hun debuutsingle Smeerweer uit. De muziekgroep bestaat uit Eline Bogaerts, Yutan Verbelen, Jens De Geyter en Zion Luts.

Bekijk hieronder de videoclip en vergeet niet... insmeren is belangrijk!

Iedereen kan meekijken met live concert Harry Styles

Karen Luiken-18 mei 2022 om 06:49

Fans over de hele wereld kunnen vrijdag meekijken met een concert dat Harry Styles vanuit New York geeft. De show zal via Apple Music in 167 verschillende landen te streamen zijn.

Vrijdag wordt een speciale dag voor fans van de zanger. Het is de dag waarop Harry zowel zijn gloednieuwe album lanceert als een bijbehorend concert verzorgt. Tijdens zijn show brengt hij de liedjes van de plaat voor het eerst live ten gehore.

Het album heet 'Harry's House' en werd in maart al aangekondigd. ‘As It Was’ is een van de nummers die erop komt te staan. Dat liedje werd eerder al uitgebracht en is inmiddels een grote hit.

Metejoor en Snelle brengen samen een zomers lied uit!

Sofie Verbeeck-17 mei 2022 om 12:00

Metejoor en Snelle maakten gisteren in een video op Instagram bekend dat ze samen een zomer single maken. Ze laten ook al meteen een stukje uit het lied horen. Het nummer heet 'Kijk ons nou' en gaat over ouder worden.

Het kleine stukje dat je kan beluisteren op Instagram klinkt erg catchy, het lied van de twee artiesten belooft dus een echte zomerhit te worden. Wij kunnen alvast niet wachten tot we het op de radio kunnen horen!

Ontdek meer