Nieuw seizoen 'Sky Rojo' verschijnt al bijna

Karen Luiken-07 juli 2021 om 06:32

​Het nieuwe seizoen van ‘Sky Rojo’ laat niet lang meer op zich wachten. Netflix heeft bekendgemaakt dat het vervolg op 23 juli al in première gaat. Met nog zestien dagen op de aftelklok is het daarom hoog tijd om je geheugen even op te frissen. Een korte terug- en vooruitblik.

CORAL

Aan het einde van het eerste seizoen zagen we Coral wanhopig vechten om Romeo in leven te houden in Club Las Novias. In het nieuwe seizoen gaat haar zelfdestructiviteit nog een stukje verder. Ze zint op wraak op Romeo met een alles-of-niets plan dat ze niet overleeft indien het niet goed wordt uitgevoerd. Gelukkig heeft ze Wendy en Gina aan haar zijde.

ROMEO

In de nieuwe afleveringen zien we hoe Romeo blijft zoeken naar de meisjes, en dan vooral naar Coral door wie hij steeds meer geobsedeerd raakt. Ondertussen besluiten Christian en Moisés zich van hem los te maken, maar Romeo zet alles op alles om zijn ‘familie’ bij elkaar te houden, zelfs als daar geweld voor nodig is.

MOISÉS

In het tweede seizoen blijft Moisés twijfelen over zijn bestaan als crimineel. Hij blijft de meisjes achtervolgen maar wordt verscheurd door zijn loyaliteit aan Romeo, aan wie hij alles te danken heeft, en zijn gevoelens voor Coral die zijn plannen in de war schopt en zijn leven op zijn kop zet.

WENDY

​Wendy heeft tomeloze energie. Aan het einde van het eerste seizoen blijkt ze ernstig gewond. In dit seizoen zweeft ze tussen leven en dood maar blijft ze vechten voor een toekomst voor zichzelf en haar vrienden. Vastbesloten om wraak te nemen op haar pooiers probeert ze de woede en haat los te laten die voortkomen uit de pijn die anderen haar hebben aangedaan.​

GINA

Gina is nog steeds de meest pure en onschuldige van de drie vriendinnen, al zien we haar dit seizoen de touwtjes wat meer in handen nemen en besluitvaardiger worden. Zelfs tijdens de slechtste momenten blijft ze positief en gaat ze zonder twijfel akkoord met het wraakplan, klaar om tot het einde bij Coral en Wendy te blijven.

CHRISTIAN

Christian is en blijft een tikkende tijdbom, niet in staat zijn impulsen te beheersen. We zien zijn meest agressieve en onmenselijke kant, maar zien hem ook op zijn kwetsbaarst wanneer hij zijn leven in twijfel begint te trekken en een uitweg zoekt, ver weg van de club. Het is echter niet zo eenvoudig om het verleden achter je te laten als je al je hele leven een crimineel bent.

RTL onderbreekt samenwerking met Ali B

Karen Luiken-19 januari 2022 om 16:45

RTL Nederland heeft de samenwerking met Ali B onderbroken. De rapper ligt momenteel onder vuur omdat er meerdere aangiftes tegen hem zijn binnengekomen wegens wangedrag bij ‘The Voice of Holland’.

“Er moet nu eerst volledige helderheid komen”, zegt een woordvoerder van RTL volgens RTL Nieuws. “Zolang die er nog niet is, is de samenwerking opgeschort.”

Vorige week werd al een aangifte tegen Ali B gedaan, toen vermoedelijk door een oud-deelnemer. Gisteren is daar nog een tweede aangifte bij gekomen.

Afgelopen zaterdag werd duidelijk dat ‘The Voice of Holland’ voorlopig niet wordt uitgezonden omdat er berichten binnen zijn gekomen over grensoverschrijdend gedrag. Behalve Ali B – die ontkent er iets mee te maken te hebben – wordt ook bandleider Jeroen Rietbergen beschuldigd. Laatstgenoemde is opgestapt.

Oude bekende te zien in 'High School Musical: The Musical: The Series’

Karen Luiken-19 januari 2022 om 16:41

Corbin Blue keert terug naar zijn oude vertrouwde honk East High. De 32-jarige acteur krijgt een gastrol in het derde seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’.

In het nieuwe seizoen van de show gaan we naar Camp Shallow Lake, een kamp in Californië waar een productie van ‘Frozen’ wordt opgevoerd. Corbin Blue, die voor de originele films in de huid kroop van het personage Chad Danforth, speelt in de serie zichzelf.

Naast de acteur vervoegt ook Jason Earles de cast. Hem kun je vooral kennen als Jackson uit ‘Hannah Montana’. Hij deelt de set met namen als Adrian Lyles, Saylor Bell en Meg Donnelly. Verder keren uiteraard ook de originele castleden terug.

Het derde seizoen van ‘High School Musical: The Musical: The Series’ verschijnt op Dinsey+. Wanneer dat precies zal gebeuren is nog niet duidelijk.

Ontdek meer