Nieuw seizoen 'Sky Rojo' verschijnt al bijna

Karen Luiken-07 juli 2021 om 06:32

​Het nieuwe seizoen van ‘Sky Rojo’ laat niet lang meer op zich wachten. Netflix heeft bekendgemaakt dat het vervolg op 23 juli al in première gaat. Met nog zestien dagen op de aftelklok is het daarom hoog tijd om je geheugen even op te frissen. Een korte terug- en vooruitblik.

CORAL

Aan het einde van het eerste seizoen zagen we Coral wanhopig vechten om Romeo in leven te houden in Club Las Novias. In het nieuwe seizoen gaat haar zelfdestructiviteit nog een stukje verder. Ze zint op wraak op Romeo met een alles-of-niets plan dat ze niet overleeft indien het niet goed wordt uitgevoerd. Gelukkig heeft ze Wendy en Gina aan haar zijde.

ROMEO

In de nieuwe afleveringen zien we hoe Romeo blijft zoeken naar de meisjes, en dan vooral naar Coral door wie hij steeds meer geobsedeerd raakt. Ondertussen besluiten Christian en Moisés zich van hem los te maken, maar Romeo zet alles op alles om zijn ‘familie’ bij elkaar te houden, zelfs als daar geweld voor nodig is.

MOISÉS

In het tweede seizoen blijft Moisés twijfelen over zijn bestaan als crimineel. Hij blijft de meisjes achtervolgen maar wordt verscheurd door zijn loyaliteit aan Romeo, aan wie hij alles te danken heeft, en zijn gevoelens voor Coral die zijn plannen in de war schopt en zijn leven op zijn kop zet.

WENDY

​Wendy heeft tomeloze energie. Aan het einde van het eerste seizoen blijkt ze ernstig gewond. In dit seizoen zweeft ze tussen leven en dood maar blijft ze vechten voor een toekomst voor zichzelf en haar vrienden. Vastbesloten om wraak te nemen op haar pooiers probeert ze de woede en haat los te laten die voortkomen uit de pijn die anderen haar hebben aangedaan.​

GINA

Gina is nog steeds de meest pure en onschuldige van de drie vriendinnen, al zien we haar dit seizoen de touwtjes wat meer in handen nemen en besluitvaardiger worden. Zelfs tijdens de slechtste momenten blijft ze positief en gaat ze zonder twijfel akkoord met het wraakplan, klaar om tot het einde bij Coral en Wendy te blijven.

CHRISTIAN

Christian is en blijft een tikkende tijdbom, niet in staat zijn impulsen te beheersen. We zien zijn meest agressieve en onmenselijke kant, maar zien hem ook op zijn kwetsbaarst wanneer hij zijn leven in twijfel begint te trekken en een uitweg zoekt, ver weg van de club. Het is echter niet zo eenvoudig om het verleden achter je te laten als je al je hele leven een crimineel bent.

LEGO lanceert minikasteel van Walt Disney World!

Dieter Blarinckx-09 september 2021 om 06:19

Speelgoedgigant LEGO staat bekend om de wondermooie sets waar zowel jong als oud uren plezier aan kunnen beleven. Denk maar aan de gigantische Hogwarts-set of het bekende kasteel uit Walt Disney World. Gigantische sets betekenen helaas ook een gigantische prijs. Maar wie zoveel flappen niet kan neertellen voor de gekleurde blokjes, kan binnenkort misschien wel de kleine versie van het Disneykasteel kopen.

LEGO heeft namelijk bekendgemaakt dat ze binnenkort een kleinere variant van het iconische kasteel zullen releasen naar aanleiding van de 50ste verjaardag van Walt Disney World. Naast het kasteel krijg je er ook een schattige Mickey bij!

Deze limited edition zal droppen in oktober, maar over een exacte datum en prijs is er helaas nog niets bekend.

Stay tuned!

Zien: Jason Momoa in nieuwe pak van Aquaman!

Dieter Blarinckx-08 september 2021 om 05:40

In 2018 kwam de langverwachte langspeelfilm van DC-held Aquaman in de bioscoop. Het bioscoopavontuur was een énorm succes, waarna er dus al snel een sequel werd aangekondigd. ‘Aquaman and the Lost Kingdom’ staat gepland voor een release ergens in 2022, maar Warner Bros deelde zopas het eerste officiële beeld van hoofdrolspeler Jason Momoa in zijn allernieuwste outfit.

Hij ruilt de shiny goudgele/groene outfit van de eerste film in voor een meer strak zwart/grijs pak!

Bekijk het eerste beeld hieronder:

Ontdek meer