Zien: astronaut maakt eerste TikTok in ruimte

Amber Schepers-09 mei 2022 om 14:00

De Italiaanse astronaut Samantha Cristoforetti brengt TikTok letterlijk en figuurlijk naar een hoger level. Niet alleen is ze de eerste Italiaanse vrouw ooit in de ruimte, ook zorgt ze deze week voor een primeur op TikTok.

Wie de afgelopen dagen op het sociale media platform TikTok heeft gescrold, heeft het misschien opgemerkt. Een TikTok maken vanuit de ruimte: het is niet onmogelijk. Dat bewijst de Italiaanse ruimtevaarder Samantha Cristoforetti van het Europees Ruimteagentschap ESA. Op 5 mei postte Cristoforetti een TikTok video tijdens haar zes maand lange missie in een baan om de aarde.

De video die ze postte vanuit het Internationale Ruimtestation ISS ging meteen viraal. Samantha Cristoforetti verblijft momenteel voor een half jaar in de ruimte, waar ze deel uitmaakt van de Crew-4-missie van SpaceX. Op 27 april landde de crew op het baanlaboratorium en daar geeft de astronaut nu een exclusieve inkijk in. Of ze de TikTok ook zelf heeft gepost, is een vraagteken.

Vlaamse Tiktokker verdacht van ernstige zedenfeiten met jonge vrouwen

Karen Luiken-22 september 2022 om 06:21

Glen Van Ranst wordt verdacht van ernstige zedenfeiten met jonge vrouwen. De 29-jarige uit Beringen, een bekende TikTokker, zit vast. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Waar de TikTokker precies van verdacht wordt, is niet helemaal bekend. Duidelijk is wel dat het om ernstige aantijgingen gaan die te maken hebben met zedenfeiten met jonge vrouwen. Glen is onlangs gearresteerd en zit sindsdien in de gevangenis. Er loopt een gerechtelijk onderzoek tegen hem.

Het is niet de eerste keer dat Glen in aanraking komt met de politie. Eerder kreeg hij al celstraffen voor het afranselen en beroven van een caféklant, en voor het dealen van drugs.

Zot: Brit laat logo Stella Artois tatoeëren op eigen hoofd

Dieter Blarinckx-19 augustus 2022 om 20:45

Dat zot zijn geen zeer doet, is bij deze ontkracht. Deze Brit heeft wel serieus wat pijn moeten lijden. Hij liet namelijk een tattoo zetten van het logo van Stella Artois. Op zich niet zó speciaal zou je denken, maar het was volledig op zijn achterhoofd!

De 27-jarige Connor Davidson is zó zot van het Belgische biermerk Stella Artois, dat hij er zelfs een serieuze tattoo van liet zetten op zijn achterhoofd. Dat kwam eigenlijk ook een beetje door een weddenschap. De TikTok gaat momenteel viraal online!

Check het hieronder:

Ontdek meer