Zien: astronaut maakt eerste TikTok in ruimte

Amber Schepers-09 mei 2022 om 14:00

De Italiaanse astronaut Samantha Cristoforetti brengt TikTok letterlijk en figuurlijk naar een hoger level. Niet alleen is ze de eerste Italiaanse vrouw ooit in de ruimte, ook zorgt ze deze week voor een primeur op TikTok.

Wie de afgelopen dagen op het sociale media platform TikTok heeft gescrold, heeft het misschien opgemerkt. Een TikTok maken vanuit de ruimte: het is niet onmogelijk. Dat bewijst de Italiaanse ruimtevaarder Samantha Cristoforetti van het Europees Ruimteagentschap ESA. Op 5 mei postte Cristoforetti een TikTok video tijdens haar zes maand lange missie in een baan om de aarde.

De video die ze postte vanuit het Internationale Ruimtestation ISS ging meteen viraal. Samantha Cristoforetti verblijft momenteel voor een half jaar in de ruimte, waar ze deel uitmaakt van de Crew-4-missie van SpaceX. Op 27 april landde de crew op het baanlaboratorium en daar geeft de astronaut nu een exclusieve inkijk in. Of ze de TikTok ook zelf heeft gepost, is een vraagteken.

Celine en Michiel lanceren binnenkort een boek!

Dieter Blarinckx-17 april 2022 om 07:53

Cemi, het veelbesproken en succesvolle YouTubeduo bestaande uit Céline Dept en Michiel Callebaut, lanceert binnenkort een boek!

Het boek zal fans en lezers een unieke blik gunnen in het leven van het koppel. Daarnaast staan er ook heel wat tips in voor challenges en pranks, en kan de lezer ook spelletjes en activiteiten terugvinden in het boek.

Cemi heeft zo’n 12 miljoen volgers op TikTok. Op YouTube zitten ze aan zo’n 650.000 abonnees.

TikTok Famous: Kwakkie voederen met Shun!

Simon Smetryns-14 april 2022 om 14:07

Gerben Tuerlinckx gaat op pad om de bekende TikTokkers van België die we minder vaak in de media zien te leren kennen. We gingen vandaag langs bij Shun. Gerben mocht Kwakkie en Witje zelfs banaan voederen!

Ontdek meer