Astrid Coppens terug zwanger

Dieter Blarinckx-09 mei 2022 om 07:24

Astrid Coppens heeft afgelopen weekend leuk nieuws bekendgemaakt: ze zal binnenkort voor de tweede keer mama worden! Dat liet ze via instagram weten.

Op de foto zien we haar dochtertje Billie-Ray die een doos vasthoudt waarin staat: "Oops, they did it again!". Het kindje zal deze winter geboren worden.

"Onze droom is uitgekomen. Ik mag voor de tweede keer mama worden. Wij zijn zooooo blij!", klinkt het ook bij Astrid.

Proficiat aan de familie Coppens!

Hailey Bieber onthult favoriete standje

Karen Luiken-29 september 2022 om 06:15

Hailey Bieber heeft in de podcast ‘Call Her Daddy’ een aantal pikante uitspraken gedaan over haar seksleven. Ze heeft het over haar favoriete standje én over een eventuele trio met haar man Justin.

De avontuurtjes onder de lakens vinden bij huize Bieber meestal plaats in de avond, maar een potje ochtendseks zit er af en toe ook wel in. Welk standje Hailey dan het liefste doet? “Doggy vind ik heel leuk, maar ik kan andere standjes ook waarderen. Het is iedere keer weer wat anders.”

Over een trio heeft het koppel het gehad, maar daar staan ze (nog) niet open voor. “Het werkt niet voor ons”, zegt Hailey. “We hebben heel hard gewerkt om op de plek te zijn waarin we ons nu bevinden en elkaar vertrouwen. Er is zo’n mooie band tussen ons dat ik niet denk dat ik me prettig zou voelen bij een trio.”

Zien: verfilming proces Depp en Heard krijgt eerste trailer

Dieter Blarinckx-28 september 2022 om 20:26

We wisten al een tijdje dat het megaproces tussen Johnny Depp en Amber Heard verfilmd zou worden, maar dat die er al zó snel zou zijn, had niemand kunnen vermoeden. Nu werd immers al de eerste trailer gedropt!

‘Hot Take: The Depp/Heard Trial’ zal al vanaf 30 september te streamen zijn via de Amerikaanse streamingdienst Tubi. De hele film draait - hoe kan het ook anders - om de smaadzaak tussen exen Johnny Depp en Amber Heard. Een proces dat wereldwijd in de gaten gehouden werd.

Mark Hapka (gekend van ‘Days of Our Lives’) speelt Depp. De rol van Heard wordt vertolkt door de vrij onbekende actrice Megan Davis.

Voorlopig is helaas nog niet bekend of de film überhaupt bij ons ergens te streamen zal zijn, dus stay tuned voor updates!

Check de trailer ondertussen hier:

Ontdek meer