Zien: eerste beeld van de twee Thors samen

Dieter Blarinckx-09 mei 2022 om 06:49

De twee Thors staan zij-aan-zij in een nieuwe afbeelding van de opkomende film 'Thor: Love and Thunder'. Op de foto zien we Thor Odinson (Chris Hemsworth), in zijn nieuwe blauwe en gouden kostuum, met naast hem The Mighty Thor, Jane Foster (Natalie Portman), met de iconische hamer Mjolnir in de hand.

Volgens regisseur Taika Waititi zou in de film Thor Odinson enige tijd nodig hebben om te wennen aan het zien van zijn oude vlam die zijn oude wapen hanteert, en Jane is ook veranderd in de jaren sinds de twee elkaar voor het laatst ontmoetten:

"Het is ongeveer acht jaar geleden. Ze heeft een heel ander leven gehad, en dan komt de liefde van je leven terug op het toneel, en is nu gekleed als hem. Het is een echte mindfuck voor Thor", klinkt het bij Waititi in een interview met Empire.

'Thor: Love and Thunder' speelt vanaf 6 juli in de bioscoop! Check het beeld hieronder!

Beeld: Empire

'Jurassic World'-ster weigerde af te vallen voor film

Karen Luiken-24 september 2022 om 06:42

Bryce Dallas Howard heeft van de makers van ‘Jurassic World’ de vraag gekregen om af te vallen voor de derde film. Een verzoek dat ze vriendelijk heeft afgeslagen, zo vertelt ze in een gesprek met Metro UK.

De actrice vertelt dat haar is gevraagd om ‘niet haar natuurlijke lichaam’ te gebruiken voor de film. Maar gelukkig kwam regisseur Colin Trevorrow voor haar op. “Hij had zoiets van: er zijn heel veel verschillende vrouwen op deze planeet en er zijn heel veel verschillende vrouwen in deze film. Ik moest zoveel stunts doen die niet mogelijk zouden zijn geweest als ik op dieet was geweest.”

Bryce is blij dat ze niet op het dieetverzoek in is gegaan. Nu heeft ze al haar actiescènes namelijk op eigen kracht, met haar eigen lichaam, uit kunnen voeren. “Ik hoop dat het een indicatie is van wat er allemaal mogelijk is.”

'Zillion' dropt officiële trailer

Karen Luiken-22 september 2022 om 14:37

Flitsende scènes, een soundtrack die je terug naar de jaren ’90 brengt en een cast waar je u tegen kunt zeggen. Dat is wat je kunt verwachten van de film ‘Zillion’, waarvan zojuist de officiële trailer is verschenen.

‘Zillion’ gaat over computergenie Frank Verstraeten, een kleine man met grote ambities. Hij bouwt een megadiscotheek genaamd Zillion en hoopt daarmee dé place to be voor het uitgaande publiek te creëren. Frank paradeert er met Vanessa, de mooiste vrouw van België, terwijl partner in crime en pornokoning Dennis Black Magic voor de pikante acts zorgt. Frank wordt even beroemd en berucht als z'n discotheek, maar trapt daarbij al te vaak op de verkeerde tenen.

Acteur Jonas Vermeulen kruipt voor de film in de huid van Frank Verstraeten. Andere rollen worden gespeeld door Charlotte Timmers, Matteo Simoni, Barbara Sarafian, Geert Van Rampelberg, Dirk Roofthooft en Frank Vercruyssen.

‘Zillion’ wordt op 26 oktober in de Belgische bioscoopzalen verwacht.

Ontdek meer