Zien: eerste beeld van de twee Thors samen

Dieter Blarinckx-09 mei 2022 om 06:49

De twee Thors staan zij-aan-zij in een nieuwe afbeelding van de opkomende film 'Thor: Love and Thunder'. Op de foto zien we Thor Odinson (Chris Hemsworth), in zijn nieuwe blauwe en gouden kostuum, met naast hem The Mighty Thor, Jane Foster (Natalie Portman), met de iconische hamer Mjolnir in de hand.

Volgens regisseur Taika Waititi zou in de film Thor Odinson enige tijd nodig hebben om te wennen aan het zien van zijn oude vlam die zijn oude wapen hanteert, en Jane is ook veranderd in de jaren sinds de twee elkaar voor het laatst ontmoetten:

"Het is ongeveer acht jaar geleden. Ze heeft een heel ander leven gehad, en dan komt de liefde van je leven terug op het toneel, en is nu gekleed als hem. Het is een echte mindfuck voor Thor", klinkt het bij Waititi in een interview met Empire.

'Thor: Love and Thunder' speelt vanaf 6 juli in de bioscoop! Check het beeld hieronder!

Beeld: Empire

Tyler Hoechlin keert terug als Derek Hale in film 'Teen Wolf'

Karen Luiken-18 mei 2022 om 06:32

Het is officieel: Tyler Hoechlin keert voor de nieuwe ‘Teen Wolf’-film terug als Derek Hale. Dat nieuws is bevestigd volgens Deadline.

Tyler was al enkele maanden in onderhandeling voor de film. Naast de rol van Derek Hale neemt hij ook de productietaken op zich. Hij vergezelt de cast die nu al bestaat uit de al eerder aangekondigde namen Tyler Posey, Holland Roden, Shelley Hennig, Crystal Reed, Orny Adams, Linden Ashby, JR Bourne, Colton Haynes, Ryan Kelley, Melissa Ponzio, Ian Bohen, Vince Mattis, Nobi Nakanishi, Khylin Rhambo, Amy Workman en Dylan Sprayberry.

In de film is te zien hoe een angstaanjagend kwaad ontstaat als Beacon Hills wordt verrast door een volle maan. Huilende wolven roepen op tot de terugkeer van Banshees, Werecoyotes, Hellhounds, Kitsunes en iedere andere gedaanteveranderaar die in het originele verhaal voorbij is gekomen. Maar alleen een weerwolf als Scott McCall kan nieuwe bondgenoten verzamelen en vertrouwde vrienden herenigen om terug te vechten tegen de machtige en dodelijke vijanden.

De film volgt jaren nadat de serie ‘Teen Wolf’ in 2011 in première ging. De show bestond uit zes seizoenen en werd in 2017 afgesloten.

Nieuwe komedie met Rebel Wilson nu al op 1 op Netflix

Dieter Blarinckx-17 mei 2022 om 17:13

De gloednieuwe komedie met Rebel Wilson in de hoofdrol, ‘Senior Year’, staat nu al op plaats één op Netflix. Dat maakte Rebel ook zelf bekend via haar sociale media.

"Wat doet een zeventienjarige in het lichaam van een bijna-veertiger als ze na twintig jaar ontwaakt uit een coma? Campagnevoeren om Prom Queen te worden natuurlijk! De film vertelt het bekende verhaal van een ietwat sullig meisje dat na een make-over eindelijk met de populaire kinderen mee mag doen, maar dan net iets anders", luidt de synopsis van 'Senior Year'.

De film is nog maar sinds dit weekend te streamen via Netflix, maar staat nu al op nummer één in verschillende landen!

Heb jij 'm al gezien?

Ontdek meer