Dochter Nick Jonas en Priyanka Chopra lag 100 dagen op ic

Karen Luiken-09 mei 2022 om 06:41

Het gezinnetje van Nick Jonas en Priyanka Chopra is eindelijk écht compleet. In een bericht op Instagram deelt het koppel dat hun dochtertje na honderd dagen op de intensive care eindelijk mee naar huis mag.

Begin dit jaar lieten Nick en Priyanka weten voor het eerst ouders te zijn geworden. Hun dochtertje, dat Malti Marie werd genoemd, kwam ter wereld via een draagmoeder en heeft daarna meer dan honderd dagen op de intensive care gelegen.

“Op deze Moederdag kunnen we niet anders dan terugdenken aan de afgelopen maanden en de achtbaan waarin we hebben gezeten”, aldus Nick en Priyanka bij een eerste foto van hun dochtertje. “Na meer dan honderd dagen op de intensive care is ons kleine meisje eindelijk thuis. De reis van elk gezin is uniek en vereist een bepaald niveau van geloof, en hoewel de onze uit een paar uitdagende maanden bestond, wordt achteraf duidelijk hoe kostbaar en perfect elk moment was.”

Het koppel schrijft dolblij te zijn dat hun dochtertje inmiddels thuis is. “Ons volgende hoofdstuk begint nu, en onze baby is echt een badass. Mama en papa houden van je.”

Stalker wéér aangehouden bij huis Ariana Grande

Karen Luiken-29 juni 2022 om 05:30

Een man genaamd Aharon Brown is aangehouden nadat hij zondag, op de dag dat Ariana Grande 29 jaar oud werd, inbrak bij het huis van de zangeres. En het is niet voor het eerst dat hij haar lastigvalt, meldt TMZ.

De stalker is al vaker betrapt op het achtervolgen van Ariana. In september werd hij gearresteerd in haar huis in Los Angeles nadat hij een groot jachtmes meebracht en naar de beveiliging schreeuwde ‘dat hij haar zou vermoorden’.

De man kreeg een straatverbod, maar dat weerhield hem er niet van om Ariana toch weer op te zoeken. Zondag reisde hij naar Montecito en brak in bij het huis van de zangeres. Ariana was op dat moment niet thuis, maar het beveiligingsalarm ging af en alarmeerde de politie. Agenten hebben de man uiteindelijk gearresteerd.

Brown is aangeklaagd wegens stalking, inbraak, het beschadigen van elektriciteitsleidingen, het overtreden van een gerechtelijk bevel en obstructie. Hij zit vast.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer