Dochter Nick Jonas en Priyanka Chopra lag 100 dagen op ic

Karen Luiken-09 mei 2022 om 06:41

Het gezinnetje van Nick Jonas en Priyanka Chopra is eindelijk écht compleet. In een bericht op Instagram deelt het koppel dat hun dochtertje na honderd dagen op de intensive care eindelijk mee naar huis mag.

Begin dit jaar lieten Nick en Priyanka weten voor het eerst ouders te zijn geworden. Hun dochtertje, dat Malti Marie werd genoemd, kwam ter wereld via een draagmoeder en heeft daarna meer dan honderd dagen op de intensive care gelegen.

“Op deze Moederdag kunnen we niet anders dan terugdenken aan de afgelopen maanden en de achtbaan waarin we hebben gezeten”, aldus Nick en Priyanka bij een eerste foto van hun dochtertje. “Na meer dan honderd dagen op de intensive care is ons kleine meisje eindelijk thuis. De reis van elk gezin is uniek en vereist een bepaald niveau van geloof, en hoewel de onze uit een paar uitdagende maanden bestond, wordt achteraf duidelijk hoe kostbaar en perfect elk moment was.”

Het koppel schrijft dolblij te zijn dat hun dochtertje inmiddels thuis is. “Ons volgende hoofdstuk begint nu, en onze baby is echt een badass. Mama en papa houden van je.”

Tom Holland en Zendaya plannen serieuze toekomst samen

Karen Luiken-24 november 2022 om 07:38

Tom Holland en Zendaya zijn zielsgelukkig. Ruim een jaar nadat hun relatie openbaar werd, worden de tortelduifjes steeds serieuzer over hun toekomst samen. Volgens een bron van US Weekly hebben de twee permanente plannen met elkaar.

“Ze zijn aan het settelen en zijn absoluut aan het plannen voor een echte toekomst samen”, aldus de insider. Komt er een bruiloft? Wordt er gedacht aan kindjes? Het lijkt er allemaal aan te zitten komen.

Een jaar geleden bekende ‘Spider-Man’-acteur Tom al dat hij graag wil trouwen en een gezinnetje wil starten. In een gesprek met Total Film Magazine gaf hij toe ‘zielsgelukkig en verliefd’ te zijn.

Familie Meiland koopt nieuw pension

Karen Luiken-24 november 2022 om 07:27

De familie Meiland heeft weer een nieuw optrekje gekocht. Shownieuws bevestigt dat het gaat om een pension in het Nederlandse plaatsje Noordwijk.

Het pension is gelegen op loopafstand van het centrum van Noordwijk, maar ligt ook dicht bij de zee en boulevard. De familie heeft er bijna 1,5 miljoen euro voor betaald.

Het is nog niet bekend wat Martien en Erica met het pension gaan doen. Vermoed wordt dat de woning centraal zal staan in het onlangs aangekondigde nieuwe seizoen van ‘Chateau Meiland’.

Ontdek meer