Little Mix belooft comeback na pauze

Karen Luiken-07 mei 2022 om 06:46

Little Mix neemt binnenkort na elf jaar een pauze. Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock en Jade Thirlwall gaan tijdelijk uit elkaar om zich op andere dingen te richten. Maar, zo beloven ze hun fans in een interview met The Sun, ze keren hoe dan ook terug.

Zaterdag treden de meiden voor de laatste keer samen op voor hun ‘Confetti’-tour, daarna gaan ze ieder hun eigen weg en focussen ze zich op hun solocarrières. Niet als concurrenten van elkaar, maar als beste vriendinnen. “We hebben allemaal gezegd dat we het elkaar zullen laten weten als we iets gaan uitbrengen”, zegt Perrie. “We duimen voor elkaar, niet tegen elkaar.”

Hoelang de pauze precies gaat duren, is niet bekend. Maar het is wel al duidelijk dat het om een tijdelijke stop gaat en niet om een permanente. Perrie: “We zijn nog niet eens uit elkaar en hebben het nu al over onze comeback.”

“We weten hoe fenomenaal we samen zijn, dus waarom zouden we dat nooit meer willen doen?”, vult Jade aan. “Er moet verandering zijn in het leven. Je moet op een gegeven moment verder gaan en nieuwe dingen uitproberen, maar het is een fijne troost om te weten dat we elkaar hebben om naar terug te komen. We weten niet hoe lang dit zal duren, maar ik ben nu al klaar voor de reünie.”

Hailey Bieber onthult favoriete standje

Karen Luiken-29 september 2022 om 06:15

Hailey Bieber heeft in de podcast ‘Call Her Daddy’ een aantal pikante uitspraken gedaan over haar seksleven. Ze heeft het over haar favoriete standje én over een eventuele trio met haar man Justin.

De avontuurtjes onder de lakens vinden bij huize Bieber meestal plaats in de avond, maar een potje ochtendseks zit er af en toe ook wel in. Welk standje Hailey dan het liefste doet? “Doggy vind ik heel leuk, maar ik kan andere standjes ook waarderen. Het is iedere keer weer wat anders.”

Over een trio heeft het koppel het gehad, maar daar staan ze (nog) niet open voor. “Het werkt niet voor ons”, zegt Hailey. “We hebben heel hard gewerkt om op de plek te zijn waarin we ons nu bevinden en elkaar vertrouwen. Er is zo’n mooie band tussen ons dat ik niet denk dat ik me prettig zou voelen bij een trio.”

Zien: verfilming proces Depp en Heard krijgt eerste trailer

Dieter Blarinckx-28 september 2022 om 20:26

We wisten al een tijdje dat het megaproces tussen Johnny Depp en Amber Heard verfilmd zou worden, maar dat die er al zó snel zou zijn, had niemand kunnen vermoeden. Nu werd immers al de eerste trailer gedropt!

‘Hot Take: The Depp/Heard Trial’ zal al vanaf 30 september te streamen zijn via de Amerikaanse streamingdienst Tubi. De hele film draait - hoe kan het ook anders - om de smaadzaak tussen exen Johnny Depp en Amber Heard. Een proces dat wereldwijd in de gaten gehouden werd.

Mark Hapka (gekend van ‘Days of Our Lives’) speelt Depp. De rol van Heard wordt vertolkt door de vrij onbekende actrice Megan Davis.

Voorlopig is helaas nog niet bekend of de film überhaupt bij ons ergens te streamen zal zijn, dus stay tuned voor updates!

Check de trailer ondertussen hier:

Ontdek meer