Little Mix belooft comeback na pauze

Karen Luiken-07 mei 2022 om 06:46

Little Mix neemt binnenkort na elf jaar een pauze. Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock en Jade Thirlwall gaan tijdelijk uit elkaar om zich op andere dingen te richten. Maar, zo beloven ze hun fans in een interview met The Sun, ze keren hoe dan ook terug.

Zaterdag treden de meiden voor de laatste keer samen op voor hun ‘Confetti’-tour, daarna gaan ze ieder hun eigen weg en focussen ze zich op hun solocarrières. Niet als concurrenten van elkaar, maar als beste vriendinnen. “We hebben allemaal gezegd dat we het elkaar zullen laten weten als we iets gaan uitbrengen”, zegt Perrie. “We duimen voor elkaar, niet tegen elkaar.”

Hoelang de pauze precies gaat duren, is niet bekend. Maar het is wel al duidelijk dat het om een tijdelijke stop gaat en niet om een permanente. Perrie: “We zijn nog niet eens uit elkaar en hebben het nu al over onze comeback.”

“We weten hoe fenomenaal we samen zijn, dus waarom zouden we dat nooit meer willen doen?”, vult Jade aan. “Er moet verandering zijn in het leven. Je moet op een gegeven moment verder gaan en nieuwe dingen uitproberen, maar het is een fijne troost om te weten dat we elkaar hebben om naar terug te komen. We weten niet hoe lang dit zal duren, maar ik ben nu al klaar voor de reünie.”

TikTokker Lucas Cornelissen is overleden

Sofie Verbeeck-18 mei 2022 om 13:00

De 20-jarige TikTokker belandde dinsdagnacht in de Dommel, een rivier in de Kempen, en overleed ter plaatse. Het is voorlopig nog niet duidelijk hoe het ongeval is kunnen gebeuren. De politie is nog volop bezig met het onderzoek.

Lucas Cornelissen was een bekende TikTokker uit Vlijmen. Hij was vooral gekend om zijn droge en humoristische video's op TikTok, daar had hij meer dan 154.000 volgers. Veel fans en andere bekende TikTokkers reageren onder zijn social media-posts met berichten om hun medeleven te betuigen.

Lucas reed afgelopen nacht in de Dommel bij de Molenberg in Den Bosch. De politie spreekt van een noodlottig ongeval. Deze ochtend kwamen enkele mensen samen op de plaats van het ongeluk, sommigen legden er bloemen.

Verloofde Britney Spears wil 'familie snel uitbreiden'

Karen Luiken-18 mei 2022 om 06:55

Sam Ashgari is vastbesloten zijn familie met Britney Spears snel te zullen uitbreiden. Het koppel maakte afgelopen weekend bekend hun ongeboren kindje te zijn verloren door een miskraam.

Via een bericht op Instagram laat Sam weten blij te zijn met alle steun die hij en Britney na het verdrietige nieuws hebben ontvangen. “We hebben jullie support gevoeld. We denken positief en gaan verder met onze toekomst”, klinkt het. “Het is moeilijk, maar we zijn niet alleen. Bedankt voor het respecteren van onze privacy. We zullen ons gezin binnenkort uitbreiden.”

Britney en Sam schreven zaterdag in een bericht dat ze hun ‘wonderbaby’ zijn verloren. “Dit is een verschrikkelijke tijd voor iedere ouder", aldus het koppel. "Onze liefde voor elkaar houdt ons sterk.”

Ontdek meer