'Stranger Things'-ster snapt aandacht voor relatie niet

Karen Luiken-07 mei 2022 om 06:29

Natalie Dyer en Charlie Heaton zijn niet alleen in ‘Stranger Things’ een liefdeskoppel, ook in real life gaan ze samen door het leven. Fans zijn geobsedeerd door hun relatie en dat is iets wat Natalie niet goed begrijpt, vertelt ze in een gesprek met Cosmopolitan.

“Ik ben altijd benieuwd waarom het ter sprake komt”, aldus Natalie over haar romance met Charlie. “Waarom willen mensen er iets van weten? Ik denk dat het een natuurlijk instinct is om meer te willen weten over de mensen die je op je scherm ziet, over hoe ze in het echte leven zijn. Maar nu ik de andere kant ervan heb ervaren... Het klinkt cliché, maar ik ben ook maar gewoon een mens.”

Het is voor Natalie niet altijd gemakkelijk om open te zijn over alles. “Sommige mensen zijn goed in het delen van dingen, maar anderen voelen zich meer op hun gemak door bepaalde zaken voor zichzelf te houden.”

Zien: zwangere Hanne straalt in nieuwe clip van K3

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 08:24

Gisteren werd de gloednieuwe videoclip van K3, 'Vleugels', gedropt. En wat meteen opvalt is het zwangere buikje van Hanne. En ze straalt helemaal als mommy-to-be!

Hanne en haar man Jorn kondigden enkele maanden geleden aan dat ze binnenkort hun eerste kindje verwachten. De twee stapten vorig jaar ook in het huwelijksbootje, dus dat eerste kindje zat er wel aan te komen!

Eerder deze week nog was K3 (of liever K2) te gast bij MNM en Ketnet, waar Julia en Marthe vertelden dat Hanne verplichte rust moest nemen.

De baby van Hanne en Jorn is uitgerekend voor december.

Bekijk de videoclip 'Vleugels' hier:

Zien: KJ Apa is nieuwe onderbroekenmodel van Lacoste

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 08:10

De Nieuw-Zeelandse acteur KJ Apa, die je vooral kent als Archie uit 'Riverdale', is het nieuwe onderbroekenmodel van modehuis Lacoste. Het bekende modehuis dropte al enkele beelden online en die zijn alvast om je vingers bij af te likken!

De 25-jarige acteur en zanger pronkte ook op zijn eigen instagram met de nieuwe Lacoste-campagne. Naast een gewoon statisch beeld circuleert er nu ook een video waarin Apa in verschillende onderbroeken van het merk over trappen loopt.

Fans zijn natuurlijk door het dolle heen bij het zien van de sexy beelden...

Check ze hieronder:

Ontdek meer