'Stranger Things'-ster snapt aandacht voor relatie niet

Karen Luiken-07 mei 2022 om 06:29

Natalie Dyer en Charlie Heaton zijn niet alleen in ‘Stranger Things’ een liefdeskoppel, ook in real life gaan ze samen door het leven. Fans zijn geobsedeerd door hun relatie en dat is iets wat Natalie niet goed begrijpt, vertelt ze in een gesprek met Cosmopolitan.

“Ik ben altijd benieuwd waarom het ter sprake komt”, aldus Natalie over haar romance met Charlie. “Waarom willen mensen er iets van weten? Ik denk dat het een natuurlijk instinct is om meer te willen weten over de mensen die je op je scherm ziet, over hoe ze in het echte leven zijn. Maar nu ik de andere kant ervan heb ervaren... Het klinkt cliché, maar ik ben ook maar gewoon een mens.”

Het is voor Natalie niet altijd gemakkelijk om open te zijn over alles. “Sommige mensen zijn goed in het delen van dingen, maar anderen voelen zich meer op hun gemak door bepaalde zaken voor zichzelf te houden.”

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer