Adele is gelukkiger dan ooit

Karen Luiken-06 mei 2022 om 16:53

Adele is gisteren 34 jaar geworden en viert dat met de meest gelukkige mindset die ze ooit gehad heeft. In een berichtje op social media laat ze weten ontzettend dankbaar te zijn.

“Er kan veel veranderen in een jaar”, aldus Adele. “Als de tijd wonden blijft helen en alle plooien in mijn leven glad blijft strijken zoals in het afgelopen jaar, kan ik niet wachten tot ik 60 ben. Ik ben nog nooit zo gelukkig geweest. Zoveel lessen, zoveel zegeningen om dankbaar te zijn.”

De meeste mensen balen als ze ouder worden, maar dat geldt duidelijk niet voor Adele. “Ik ben 34 en ik vind het geweldig”, besluit ze.

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer