‘Captain America 4’ aangekondigd door Marvel!

Dieter Blarinckx-19 augustus 2021 om 09:17

Groot superheldennieuws van Marvel, want na de officiële trailer van 'Eternals' deze ochtend, hebben ze nu ook officieel bekendgemaakt dat er een vierde film in de maak is in de ‘Captain America’-franchise. Deze keer is het niet Chris Evans die het schild mag dragen, maar wel Anthony Mackie.

Die laatste kennen we al langer als Falcon in de MCU (Marvel Cinematic Universe), en van de Disney+ Original ‘Falcon and the Winter Soldier’ waar hij definitief het schild overnam als de nieuwe Captain America.

Mackie is de eerste zwarte Captain America in de geschiedenis van de franchise. “Een hele verantwoordelijkheid”, zo zegt hij daar zelf over. “Jammer genoeg leven we nog steeds in een tijdperk waarin niet iedereen daarmee akkoord gaat. Ik heb al veel haatreacties gekregen, maar het is het waard. Want ik besef hoe symbolisch het is dat ik als zwarte man de nieuwe Captain America mag spelen.”

Wanneer de film net zal uitkomen, is helaas nog niet geweten.

Chris Pratt speelt Mario in nieuwe 'Super Mario'-film!

Dieter Blarinckx-25 september 2021 om 14:38

Wie fan is van de 'Super Mario' games en daarnaast ook Chris Pratt graag ziet acteren, is in for a treat! Eerder deze week werd namelijk aangekondigd dat Chris Pratt, die je vooral kent van ‘Jurassic World’ en ‘Guardians of the Galaxy’, de hoofdrol zal spelen in een nieuwe film gebaseerd op de coole ‘Super Mario’-games!

De animatiefilm zal in samenwerking met Nintendo worden gemaakt om zo getrouw mogelijk te blijven aan de games. Naast Pratt in de hoofdrol, kan de film ook rekenen op andere grote namen. Princess Peach zal worden vertolkt door Anya Taylor-Joy, die we kennen uit ‘The Queen’s Gambit’. Schurk Bowser wordt dan weer gespeeld door Jack Black.

De film wordt voorlopig verwacht rond december 2022!

'Fifty Shades Freed' komt naar Netflix!

Karen Luiken-24 september 2021 om 05:30

De gebeden van ‘Fifty Shades’-fans worden gehoord. De derde en laatste film uit de erotische reeks komt na veel geduld eindelijk naar Netflix. Dat is natuurlijk goed nieuws, maar er is meer: je hoeft er helemaal niet lang meer op te wachten!

In ‘Fifty Shades Freed’ zien we hoe de pasgetrouwde Christian en Anastasia een prachtige toekomst tegemoet gaan. Althans, dat hopen ze. Er wordt al snel roet in het eten gegooid wanneer Jack Hyde, de voormalige baas van Anastasia, in beeld komt. Hij wil wraak en doet er alles aan om dat te krijgen.

De film met Jamie Dornan en Dakota Johnson in de hoofdrollen zal op 6 oktober op Netflix verschijnen.

Ontdek meer