‘Captain America 4’ aangekondigd door Marvel!

Dieter Blarinckx-19 augustus 2021 om 09:17

Groot superheldennieuws van Marvel, want na de officiële trailer van 'Eternals' deze ochtend, hebben ze nu ook officieel bekendgemaakt dat er een vierde film in de maak is in de ‘Captain America’-franchise. Deze keer is het niet Chris Evans die het schild mag dragen, maar wel Anthony Mackie.

Die laatste kennen we al langer als Falcon in de MCU (Marvel Cinematic Universe), en van de Disney+ Original ‘Falcon and the Winter Soldier’ waar hij definitief het schild overnam als de nieuwe Captain America.

Mackie is de eerste zwarte Captain America in de geschiedenis van de franchise. “Een hele verantwoordelijkheid”, zo zegt hij daar zelf over. “Jammer genoeg leven we nog steeds in een tijdperk waarin niet iedereen daarmee akkoord gaat. Ik heb al veel haatreacties gekregen, maar het is het waard. Want ik besef hoe symbolisch het is dat ik als zwarte man de nieuwe Captain America mag spelen.”

Wanneer de film net zal uitkomen, is helaas nog niet geweten.

‘Encanto’ kent grootste hit sinds ‘Let It Go’!

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:15

‘Encanto’, de gloednieuwe animatiefilm van Disney, heeft een zotte hit beet met ‘We Don’t Talk About Bruno’. Het lied is zelfs hét populairste lied sinds ‘Let It Go’ uit Frozen. En dat wil wel al wat zeggen…

‘We Don't Talk About Bruno’ staat zo plots naast Adele en Lil Nas X in de Billboard Hot 100. Ook op Spotify is het één van de meest gestreamde tracks van het moment, om over TikTok maar te zwijgen…

De muziek werd geschreven door Lin Manuel Miranda, die ook de muziek van ‘Moana’ en ‘Hamilton’ schreef. Momenteel werkt Miranda aan de soundtrack van de opkomende film ‘The Little Mermaid’.

Beluister ‘We Don’t Talk About Bruno’ hier:

'Red Notice' krijgt nog twee sequels

Karen Luiken-14 januari 2022 om 07:59

De grote Netflix-hit ‘Red Notice’ krijgt zeer waarschijnlijk een vervolg. Sterker nog: twee vervolgen. Deadline meldt dat de streamingsdienst zich in een beginfase bevindt van het maken van twee sequels.

De productie zou begin 2023 moeten starten, maar is afhankelijk van deals en de schema’s van de hoofdrolspelers. Die worden gespeeld door Dwayne Johnson, Ryan Reynolds en Gal Gadot. Het trio zou terugkeren voor de sequels en krijgt naar verwachting gezelschap van een aantal nieuwe personages.

‘Red Notice’ staat voor een wereldwijde waarschuwing om ’s werelds meest gezochte personen op te sporen. Als zo’n alarm af gaat, wordt FBI top-profiler John Hartley op de zaak gezet. Zijn grootschalige zoektocht brengt hem bij een gewaagde overval waar hij verplicht moet samenwerken met de beste kunstdief ter wereld, Nolan Booth, om gezamenlijk de meest gezochte kunstdief ter wereld, ‘The Bishop’, op te pakken. Hun daaropvolgende turbulente trip volgt het trio over de hele wereld, van de dansvloer naar een afgelegen gevangenis, tot diep in de jungle. Maar de allergrootste uitdaging is wel dat ze constant met elkaar opgescheept zitten.

Ontdek meer