Familie Gooris binnenkort te zien in ‘Expeditie Gooris’

Dieter Blarinckx-19 augustus 2021 om 09:10

De familie Gooris krijgt binnenkort een eigen realityreeks op VTM2. In ‘Expeditie Gooris’ gaan ze dit najaar samen op roadtrip door Europa in een cool busje van Volkswagen. Bedoeling is dat ze naar bekende Europese trekpleisters trekken die voor hen een speciale betekenis hebben.

‘Expeditie Gooris’ zal dit najaar te zien zijn bij VTM2!

Beeld: VTM

Zien: Shawn Mendes gaat tegen de grond op instagram

Dieter Blarinckx-23 januari 2022 om 09:15

De Canadese zanger Shawn Mendes is niet vies van een hike tussen de bergen in de Hollywood Hills, maar dat verloopt niet altijd vlekkeloos. In zijn laatste post op insta zien we immers hoe de 23-jarige zanger tegen de vlakte gaat bij het afdalen van een helling.

Gelukkig mankeerde hij niets, en bleef zijn killer body ongedeerd.

Check zijn video hier:

Deze kandidaat heeft 'Big Brother' moeten verlaten

Karen Luiken-23 januari 2022 om 08:11

Het was gisteren een spannende avond voor drie bewoners van het ‘Big Brother’-huis. De nieuwelingen Amy, Eveline en Leroy werden door hun medekandidaten genomineerd en liepen daarom het risico naar huis te worden gestuurd. Leroy kreeg al snel te horen dat hij genoeg stemmen had gekregen en daarom safe zat. Niet veel later kreeg Eveline hetzelfde bericht. Met als gevolg: Amy heeft haar koffers moeten pakken.

De tijd van Amy in het ‘Big Brother’-huis was kort en bondig. Of ze ervan baalt nu al weg te moeten? Integendeel. Met tranen van blijdschap liet ze haar medebewoners achter zich. “Het zijn echt mijn mensen niet”, zei ze. “Je kan je niet voorstellen hoe vals ze zijn.”

Ontdek meer