Vergeet je mama niet te verrassen op Moederdag!

Sofie Verbeeck-06 mei 2022 om 13:00- Foto:

Photo by James Wheeler on Unsplash

Deze zondag is het Moederdag en dat is de perfecte gelegenheid om je mama eens extra in de bloemetjes te zetten! Val je nu helemaal uit de lucht en moet je nog snel een geschenkje zoeken? Geen paniek! Wij lijsten hieronder 10 cadeautjes op die je last minute nog kan kopen.

1. De klassieker: bloemen

Photo by Mak💛💙 on Unsplash

Welke vrouw is er nu niet gelukkig met een prachtig kleurrijk boeket? Liever iets specialer? Kies dan voor een gedroogd boeket, dat is super mooi en het gaat veel langer mee.

2. Abonnement op haar favoriete tijdschrift

Het perfecte cadeau voor de mama die graag leest en perfect voor wie niet uit de zetel wilt komen, want je kan dit gewoon gemakkelijk online bestellen!

3. Een nieuwe handtas

Een vrouw kan nooit genoeg handtassen hebben en dus zal je mama zeker en vast blij zijn als je er nog eentje toevoegt aan haar collectie.

4. Een kookboek

Dit cadeau is handig voor als je je mama een subtiele hint wilt geven. Wil je eindelijk eens lekker eten op tafel? Geef dan een kookboek cadeau en hopelijk leert je mama er wat uit! ;)

5. Thee pakket

Tegenwoordig vind je in de winkel de leukste en gekste theesoorten, dus ren naar je lokale supermarkt en koop daar de leukste theetjes voor je mama. Je kan er ook nog leuke tassen bijkopen, zo heb je een snel maar leuk cadeau!

6. Creatief cadeau

Heb je geen tijd om nog naar de winkel te gaan? Haal dan je creatieve geest boven en maak iets voor je mama. Dat kan een tekening zijn of een gedichtje. Zolang het recht uit je hart komt, zal je mama er vast en zeker blij mee zijn.

7. Juwelen

Een parelketting, een fijn armbandje of diamanten oorbellen. Juweeltjes zijn altijd leuk om te krijgen!

8. Bak iets lekkers

Photo by Kari Shea on Unsplash

Is je mama een echte zoetebek? Dan kan je haar vast heel erg blij maken met een zelfgebakken taart of heerlijke cupcakes! Duik de keuken maar in, want de liefde van je mama gaat door de maag. ;)

9. Een cadeaubon

Ben je niet zo goed in het zoeken van cadeau's en speel je liever op safe? Koop dan een cadeaubon van de favoriete winkel van je mama. Daar doe je nooit iets fouts mee! Is je mama niet echt een shoppingqueen? Dan kan je haar ook een bon geven om samen iets leuks te gaan doen.

10. Een dikke knuffel

Photo by __ drz __ on Unsplash

Waarom moet je eigenlijk altijd per se een cadeau kopen om je liefde en dankbaarheid te tonen? Een knuffel kan soms zoveel meer zeggen, dus pak je mama eens goed vast en vertel haar waarom ze de beste mama ter wereld is!

SNATCHED: Streetwear binnen de skate scene

Simon Smetryns-23 september 2022 om 16:03

Ilyas Kose en Febe Sanders maken zich klaar voor Leuven Skate Contest. TAGMAG Lifestyle Insider Simon Wauman helpt hun met een nieuwe fit via Zalando Streetwear! Let's go!

Oprichter Patagonia geeft bedrijf weg om klimaatcrisis te bestrijden

Karen Luiken-16 september 2022 om 06:11

De oprichter van Patagonia gaat met pensioen en heeft besloten zijn bedrijf weg te geven. Niet aan zomaar iemand, maar aan een organisatie die de winst zal gebruiken om de klimaatcrisis te bestrijden.

De 83-jarige Yvon Chouinard richtte Patagonia, een merk voor buitenkleding, in 1973 op. Na bijna 50 jaar is de oprichter er klaar mee en draagt hij zijn eigendom over aan een non-profitorganisate. Alle winst die met het bedrijf behaald wordt, komt ten goede aan het beschermen van de planeet.

“Als we enige hoop hebben op een bloeiende planeet over 50 jaar, dan eist dat van ons allemaal dat we alles doen wat we kunnen met de hulpbronnen die we hebben”, zegt Yvon Chouinard. “In plaats van waarde uit de natuur te halen en deze om te zetten in rijkdom, gebruiken we de rijkdom die Patagonië creëert om de bron te beschermen. We maken van de aarde onze enige aandeelhouder. Ik ben bloedserieus over het redden van deze planeet.”

Ontdek meer