Vergeet je mama niet te verrassen op Moederdag!

Sofie Verbeeck-06 mei 2022 om 13:00- Foto:

Photo by James Wheeler on Unsplash

Deze zondag is het Moederdag en dat is de perfecte gelegenheid om je mama eens extra in de bloemetjes te zetten! Val je nu helemaal uit de lucht en moet je nog snel een geschenkje zoeken? Geen paniek! Wij lijsten hieronder 10 cadeautjes op die je last minute nog kan kopen.

1. De klassieker: bloemen

Photo by Mak💛💙 on Unsplash

Welke vrouw is er nu niet gelukkig met een prachtig kleurrijk boeket? Liever iets specialer? Kies dan voor een gedroogd boeket, dat is super mooi en het gaat veel langer mee.

2. Abonnement op haar favoriete tijdschrift

Het perfecte cadeau voor de mama die graag leest en perfect voor wie niet uit de zetel wilt komen, want je kan dit gewoon gemakkelijk online bestellen!

3. Een nieuwe handtas

Een vrouw kan nooit genoeg handtassen hebben en dus zal je mama zeker en vast blij zijn als je er nog eentje toevoegt aan haar collectie.

4. Een kookboek

Dit cadeau is handig voor als je je mama een subtiele hint wilt geven. Wil je eindelijk eens lekker eten op tafel? Geef dan een kookboek cadeau en hopelijk leert je mama er wat uit! ;)

5. Thee pakket

Tegenwoordig vind je in de winkel de leukste en gekste theesoorten, dus ren naar je lokale supermarkt en koop daar de leukste theetjes voor je mama. Je kan er ook nog leuke tassen bijkopen, zo heb je een snel maar leuk cadeau!

6. Creatief cadeau

Heb je geen tijd om nog naar de winkel te gaan? Haal dan je creatieve geest boven en maak iets voor je mama. Dat kan een tekening zijn of een gedichtje. Zolang het recht uit je hart komt, zal je mama er vast en zeker blij mee zijn.

7. Juwelen

Een parelketting, een fijn armbandje of diamanten oorbellen. Juweeltjes zijn altijd leuk om te krijgen!

8. Bak iets lekkers

Photo by Kari Shea on Unsplash

Is je mama een echte zoetebek? Dan kan je haar vast heel erg blij maken met een zelfgebakken taart of heerlijke cupcakes! Duik de keuken maar in, want de liefde van je mama gaat door de maag. ;)

9. Een cadeaubon

Ben je niet zo goed in het zoeken van cadeau's en speel je liever op safe? Koop dan een cadeaubon van de favoriete winkel van je mama. Daar doe je nooit iets fouts mee! Is je mama niet echt een shoppingqueen? Dan kan je haar ook een bon geven om samen iets leuks te gaan doen.

10. Een dikke knuffel

Photo by __ drz __ on Unsplash

Waarom moet je eigenlijk altijd per se een cadeau kopen om je liefde en dankbaarheid te tonen? Een knuffel kan soms zoveel meer zeggen, dus pak je mama eens goed vast en vertel haar waarom ze de beste mama ter wereld is!

Gwyneth Paltrow komt met luxeluiers met diamanten!

Dieter Blarinckx-14 mei 2022 om 08:59

Gwyneth Paltrow, de Amerikaanse actrice die vaak de headlines haalt met haar vreemde producten onder haar lifestylemerk Goop, komt met een luxeluier met edelstenen.

Dat nieuws maakte Goop zelf bekend via sociale media. De luiers in kwestie zouden gemaakt zijn van alpacawol en zouden daarnaast ook enkele duren edelstenen bevatten. Maar wie edelstenen zegt, denkt ook automatisch aan een stevig prijskaartje. Een pak van 12 luiers zou zelfs zo’n 115 euro kosten!

Gwyneth zelf zegt dat het eerder om een publiciteitsstunt gaat. “Met ‘The Diapér’ willen Goop en Gwyneth Paltrow een Amerikaanse wet in vraag stellen, die maakt dat luiers in 33 Amerikaanse staten belast worden tegen hetzelfde tarief als luxegoederen. Daardoor zijn luiers voor veel gezinnen moeilijk betaalbaar”, klinkt het.

Naar bed met Jonathan Bailey? Nu kan het dankzij Calm!

Dieter Blarinckx-21 april 2022 om 06:34

Droom jij er van om eens naar bed te gaan met 'Bridgerton'-acteur Jonathan Bailey? Dan kan dat vanaf nu! Het is te zeggen: dat kan met zijn stem. Hij sprak namelijk een nieuw slaapverhaal in voor de populaire app Calm.

Met de titel 'Love Letter From An Englishman' sust Bailey, alias Lord Bridgerton, luisteraars in slaap terwijl hij een liefdesverhaal vertelt dat zich afspeelt op tropische wateren: "Ik hoop dat de mensen lekker in slaap vallen als ze met mij meevaren over de tropische zeeën", klinkt het bij Bailey.

"Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om je gedachten 's nachts tot rust te brengen. Ik hoop dat mijn slaapverhaal op Calm mensen meeneemt op een rustgevende romantische reis naar een diepe energiegevende sluimer."

In de app Calm staat meditatie en slaap-centric geestelijke gezondheid centraal, het doel is om mensen te helpen "verminderen van stress, beter slapen, en omgaan met angst", aldus het Calm-team.

Het verhaal van Bailey is nu beschikbaar in de app!

Ontdek meer