Amber Heard speelt toneelstuk volgens team Depp

Amber Schepers-06 mei 2022 om 12:00

Het zijn lange weken voor Johnny Depp (58) en zijn ex-vrouw Amber Heard (36) in de rechtbank van Virginia. Het smaadproces dat Depp aanspande tegen Amber Heard is nu al enkele weken aan de gang en het einde is nog niet in zicht.

De Amerikaanse acteur Johnny Depp stond de afgelopen weken in de spotlights tijdens zijn verklaring op het smaadproces tegen Amber Heard. De twee acteurs beschuldigen elkaar van huiselijk geweld, toen ze getrouwd waren in 2015 en 2016. Tot nu toe hoorden we enkel de verklaring van Depp, maar nu zijn de rollen omgedraaid. Deze week startte actrice Amber Heard met haar kant van het verhaal.

Amber Heard toonde zich de afgelopen dagen erg emotioneel tijdens haar getuigenis. Ze vertelde over de eerste keer dat Depp haar sloeg en over meerdere gewelddadige incidenten tijdens hun relatie. Zo beweert Amber dat Johnny haar ooit heeft gepenetreerd met een glazen fles tijdens een van zijn vermeende agressieve uitbarstingen.

Volgens het juridisch team van Depp speelt Heard het ‘toneelstuk van haar leven’. Depps woordvoerder vertelt aan TMZ dat de actrice zich voorbereidt heeft om de uitvoering van haar leven te geven in dit proces. Ze beweren ook dat haar verhalen over misbruik na al die jaren zijn geëvolueerd en dat ze er nieuwe en handige details aan heeft toegevoegd. Binnenkort zal Heard verhoord worden door het juridisch team van Depp en dat zal volgens zijn team veelzeggend zijn.

Hilary Duff kampte als tiener met eetstoornis

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:32

Hilary Duff heeft als tiener jarenlang geworsteld met een zware eetstoornis. Dat vertelt de actrice in een gesprek met Women’s Health Australia.

De 35-jarige Disney-ster was erg jong toen ze in de spotlights kwam te staan. Ze dacht toen dat alle actrices mager moesten zijn en die gedachte resulteerde in een ongezonde relatie met haar lichaam. “Het was verschrikkelijk”, zegt Hilary.

De actrice kampte met een eetstoornis, maar heeft haar levensstijl later toch om kunnen gooien. Inmiddels gaat het stukken beter. “Ik waardeer mijn gezondheid en doe activiteiten waardoor ik me sterk voel. Ik breng tijd door met mensen die me een goed gevoel geven en dezelfde mening delen over gezondheid, positiviteit van het lichaam en voldoende slaap.”

Selena Gomez is klaar met zielige liedjes

Karen Luiken-07 december 2022 om 07:18

Verwacht de komende tijd geen zielige liedjes meer van Selena Gomez. De zangeres heeft in een gesprek met Jimmy Fallon laten weten dat ze tegenwoordig liever vrolijke muziek maakt in plaats van songs over liefdesverdriet.

“Ik ben zo gewend om droevige meisjesliedjes te schrijven”, zegt Selena. “Daar ben ik goed in, maar ik ben er nu klaar voor om meer plezier te hebben. Ik denk dat mensen het leuk zullen vinden.”

Heel lang hoeven fans waarschijnlijk niet op die vrolijke muziek te wachten. Selena onthulde vorige maand in een interview met Vulture dat ze zich klaarmaakt voor een nieuw album. Ze is er al een tijdje mee bezig.

“We werken al jaren aan deze plaat”, aldus de zangeres. “Ik ben iemand die doodsbang is als het album uitkomt, dus ik wil dat het goed is en representatief voor waar ik op dit moment sta. Er zijn heel veel dingen die ik nu al zou willen laten horen, maar dat doe ik niet. Ik ben er zo opgewonden over. Het zal leuk en verfrissend zijn, denk ik.”

Ontdek meer