Amber Heard speelt toneelstuk volgens team Depp

Amber Schepers-06 mei 2022 om 12:00

Het zijn lange weken voor Johnny Depp (58) en zijn ex-vrouw Amber Heard (36) in de rechtbank van Virginia. Het smaadproces dat Depp aanspande tegen Amber Heard is nu al enkele weken aan de gang en het einde is nog niet in zicht.

De Amerikaanse acteur Johnny Depp stond de afgelopen weken in de spotlights tijdens zijn verklaring op het smaadproces tegen Amber Heard. De twee acteurs beschuldigen elkaar van huiselijk geweld, toen ze getrouwd waren in 2015 en 2016. Tot nu toe hoorden we enkel de verklaring van Depp, maar nu zijn de rollen omgedraaid. Deze week startte actrice Amber Heard met haar kant van het verhaal.

Amber Heard toonde zich de afgelopen dagen erg emotioneel tijdens haar getuigenis. Ze vertelde over de eerste keer dat Depp haar sloeg en over meerdere gewelddadige incidenten tijdens hun relatie. Zo beweert Amber dat Johnny haar ooit heeft gepenetreerd met een glazen fles tijdens een van zijn vermeende agressieve uitbarstingen.

Volgens het juridisch team van Depp speelt Heard het ‘toneelstuk van haar leven’. Depps woordvoerder vertelt aan TMZ dat de actrice zich voorbereidt heeft om de uitvoering van haar leven te geven in dit proces. Ze beweren ook dat haar verhalen over misbruik na al die jaren zijn geëvolueerd en dat ze er nieuwe en handige details aan heeft toegevoegd. Binnenkort zal Heard verhoord worden door het juridisch team van Depp en dat zal volgens zijn team veelzeggend zijn.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer