Zien: officiële trailer van Marvel’s ‘Eternals’

Dieter Blarinckx-19 augustus 2021 om 08:37

Vanaf 3 november kan je in de bioscoop gaan kijken naar het gloednieuwe Marvel-avontuur 'Eternals'. We kregen in de lente al een eerste teaser trailer te zien, maar nu heeft Marvel ein-de-lijk de échte officiële trailer gedeeld van de nieuwe film.

Door een onverwachte tragedie na de gebeurtenissen van 'Avengers: Endgame' uit 2019 gaan de Eternals, een onsterfelijk buitenaards ras gecreëerd door de Celestials, die in het geheim meer dan 7000 jaar op Aarde hebben geleefd, herenigen om de mensheid te beschermen tegen hun slechte tegenhangers, de Deviants.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Angelina Jolie, Selma Hayek, Kit Harington, Richard Madden, Barry Keoghan en Gemma Chan.

Check de trailer hieronder:

Film ‘Benedetta’ van Paul Verhoeven verboden in Rusland

Dieter Blarinckx-19 september 2021 om 08:40

De allernieuwste film van de Nederlandse regisseur Paul Verhoeven, ‘Benedetta’, mag niet vertoond worden in Rusland. Normaal ging die daar op 7 oktober in première, maar toch heeft de prent nu plots geen distributievergunning van het ministerie van Cultuur gekregen.

‘Benedetta’ draait rond een verboden lesbische affaire tussen twee nonnen. De film ging al eerder dit jaar in première op het filmfestival van Cannes, waar die vol lof onthaald werd.

Volgens veel bronnen zou Rusland één bepaalde scène niet oké vinden, namelijk wanneer een zelfgemaakte dildo gebruikt wordt in de vorm van een heilige. Dat wordt beschouwd als beledigend voor religieuze mensen.

Check de trailer hieronder:

Ga in kostuum naar de première van 'No Time To Die'

Dieter Blarinckx-18 september 2021 om 09:04

Wie zot is van de 'James Bond'-films, en zich daarenboven al eens graag als een échte VIP voelt, kan op 30 september terecht op de VIP Experience van bioscoopketen Kinepolis!

Zij organiseren immers een heuse VIP-avond in ware 'James Bond'-stijl, mét bubbels, goodies, de première van 'No Time To Die' en dat allemaal in kostuum! Want jawel, het is de bedoeling dat je fancy gekleed komt! Naast dit alles mag je ook gratis naar het toilet, krijg je lekkere snacks & drinks én krijg je zelfs gratis parking!

Tickets kosten zo’n € 49,95 per persoon en je kan genieten van deze VIP Experience in Kinepolis Antwerpen, Gent, Hasselt, Brugge en Brussel.

Ontdek meer