Post Malone verwacht eerste kindje

Amber Schepers-06 mei 2022 om 09:30

Goed nieuws voor de Amerikaanse zanger Post Malone en zijn vriendin. Het koppel is in blijde verwachting van hun eerste kindje. De 26-jarige zanger is in de wolken met de komst van hun baby.

Grote avonturen beginnen klein, dat ervaart ook Post Malone, want voor de zanger zit er een nieuw hoofdstuk aan te komen. Post Malone, wiens echte naam Austin Richard Post is, verwacht binnenkort zijn eerste kindje samen met zijn vaste vriendin, die graag buiten de spotlights blijft.

De zanger is naar eigen zeggen nog nooit zo gelukkig geweest. "Ik kijk ontzettend uit naar het volgende hoofdstuk in mijn leven. Het is tijd om goed voor mezelf, mijn lichaam, mijn familie en vrienden te gaan zorgen en elke dag zoveel mogelijk liefde verspreiden", vertelt hij aan TMZ.

Volgens verschillende bronnen werd het gelukkige nieuws afgelopen weekend in Californië onthuld. In intieme kring, samen met familie en vrienden, werd de komst van hun baby gevierd.

Momenteel is de zanger druk bezig met de release van zijn nieuwe album 'Twelve Carat Toothache' dat op 3 juni wordt gedropt.

Lizzo komt op tegen abortuswet en doneert een miljoen!

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:20

De Amerikaanse zangeres Lizzo heeft zich openlijk uitgesproken over de abortuswet die afgelopen week in Amerika onder vuur lag. Ze is ontgoocheld in Amerika en heeft ook besloten een serieuze som te doneren.

Sinds vorige week werd er in de Verenigde Staten beslist dat vrouwen niet meer grondwettelijk recht hebben op een abortus. Een actie die de klok even 150 jaar terugdraait. Zo vindt ook Lizzo, die nu 500.000 dollar van haar aankomende The Special Tour zal doneren aan verschillende abortusorganisaties. De organisatie van haar tour, Live Nation, doet op haar beurt hetzelfde. Zo zal er in totaal maar liefst 1 miljoen dollar gedoneerd worden!

“Het belangrijkste is actie en luide stemmen. Organisaties als Planned Parenthood en Abortion Funds hebben geld nodig om diensten te kunnen blijven aanbieden aan mensen die het meeste worden benadeeld door dit verbod”, aldus Lizzo.

Simon Cowell wil comeback van ‘The X Factor’

Dieter Blarinckx-26 juni 2022 om 16:17- Foto:

ITV

De Britse presentator Simon Cowell vindt dat het tijd is voor een comeback van het populaire format ‘The X Factor’. Het laatste seizoen dateert immers al van 2018.

Ruim veertien jaar lang was de talentenjacht een vaste waarde op de Britse tv, maar daar kwam in 2018 een eind aan. En naar eigen zeggen vindt Cowell dat de “tijd nu wel rijp is voor een comeback”!

Grote artiesten zoals James Arthur, Leona Lewis en Little Mix werden wereldwijd bekend door hun deelname aan de populaire show. Het is dus duidelijk dat de show ook kan zorgen voor succesvolle carrières. En als het van Cowell afhangt gaan ze op zoek naar méér talent:

“Het is het juiste moment. Het is echt heel spannend allemaal. Iedereen die erbij betrokken is, kan niet wachten om aan de slag te gaan.”

Ontdek meer