Post Malone verwacht eerste kindje

Amber Schepers-06 mei 2022 om 09:30

Goed nieuws voor de Amerikaanse zanger Post Malone en zijn vriendin. Het koppel is in blijde verwachting van hun eerste kindje. De 26-jarige zanger is in de wolken met de komst van hun baby.

Grote avonturen beginnen klein, dat ervaart ook Post Malone, want voor de zanger zit er een nieuw hoofdstuk aan te komen. Post Malone, wiens echte naam Austin Richard Post is, verwacht binnenkort zijn eerste kindje samen met zijn vaste vriendin, die graag buiten de spotlights blijft.

De zanger is naar eigen zeggen nog nooit zo gelukkig geweest. "Ik kijk ontzettend uit naar het volgende hoofdstuk in mijn leven. Het is tijd om goed voor mezelf, mijn lichaam, mijn familie en vrienden te gaan zorgen en elke dag zoveel mogelijk liefde verspreiden", vertelt hij aan TMZ.

Volgens verschillende bronnen werd het gelukkige nieuws afgelopen weekend in Californië onthuld. In intieme kring, samen met familie en vrienden, werd de komst van hun baby gevierd.

Momenteel is de zanger druk bezig met de release van zijn nieuwe album 'Twelve Carat Toothache' dat op 3 juni wordt gedropt.

Zot: Xavier en Katrijn van ’Spring’ waren een jaar samen!

Dieter Blarinckx-02 december 2022 om 14:55

‘Spring’ is even helemaal terug van weggeweest. De reünieconcerten van de Studio 100 Rewind Party zijn een gigantisch succes en dat bewijst: nostalgie boven alles! En nu is er wat interessante juice naar boven gekomen over de iconische band…

In een interview met Het Laatste Nieuws onthulde bassist Dami (Xavier) immers dat hij zo’n jaar een relatie had met bandcollega Anneleen Liégeois (Katrijn).

Anneleen is de opvallende afwezige tijdens de reünieconcerten, want zij koos bewust voor een leven in Portugal, ver weg van de Vlaamse media.

“Anneleen is altijd anders geweest, we hadden het haar gegund om nu nog eens mee te profiteren van het succes”, klinkt het bij Jelle Cleymans in het interview met Het Laatste Nieuws.

De buitenlandse avonturen van Anneleen kan je tegenwoordig ook volgen via YouTube. Liégeois heeft namelijk een eigen YouTube-kanaal, maar daar post ze soms wel zéér vreemde content op.

Check bijvoorbeeld onderstaande video waarin ze smeekt om meer volgers en views:

Billie Eilish was niet blij met blonde coupe

Karen Luiken-02 december 2022 om 10:42

Dacht je dat blondes altijd meer fun hebben? Dat geldt niet voor Billie Eilish. Zij verfde haar haren vorig jaar platinablond, maar was daar alles behalve blij mee. Dat vertelt ze in een gesprek met Highsnobiety.

Het was in 2021 toen Billie haar felgroene lokken inruilde voor een lichte coupe. En dat deed ze niet zonder reden. “Mensen zagen me als een 15-jarig kind dat bepaalde kleding droeg”, aldus de zangeres. “Ik had het gevoel dat ik niet kon veranderen en dat is waarom ik de compleet andere kant op ben gegaan. Ik probeerde te bewijzen dat ik kon doen wat ik wilde. Dat ik er mannelijk uit kan zien, maar ook heel vrouwelijk.”

Toch beviel het blonde haar Billie voor geen meter. “Ik voelde me geen seconde sexy toen ik blond was”, zegt ze. “Mensen behandelden me anders. Ze veranderden hun houding om mij heen toen ik blond was.”

Ontdek meer