Madieke open over relatie met Fabrizio na 'De Bachelor'

Karen Luiken-06 mei 2022 om 06:49

Madieke mag ‘De Bachelor’ dan wel gewonnen hebben, lang duurde haar relatie met Fabrizio niet. De twee gingen na vier weken al uit elkaar, maar toch had Madieke het avontuur voor geen goud willen missen. Dat vertelt ze in een interview met LINDA.

Voordat Madieke zich opgaf voor de datingshow had ze geen idee wie Fabrizio was. Daar kwam ze pas achter toen haar tante iets over hem vertelde. “Ik googelde hem en het eerste wat ik zag was een video waarop te zien is dat hij piano speelt. Ik wist niks van hem, maar dacht: hij speelt piano én hij is knap, dus let’s go.”

Wat volgde was een spannende reis naar Griekenland, waar ze Fabrizio steeds beter leerde kennen. De twee gingen regelmatig op date en ontwikkelde langzaam maar zeker gevoelens voor elkaar. Gevoelens die - vooral bij Fabrizio - helaas niet blijvend waren.

“Fabrizio en ik zijn niet meer samen”, zegt Madieke. “Nadat ik de laatste roos van hem kreeg, ben ik met hem meegegaan. De drie weekenden die daarop volgden hebben we afgesproken, maar het gevoel werd steeds minder. Fabrizio vertelde me dat hij niet verliefd op mij was.”

Hoe het nu met Madieke gaat? “Natuurlijk was het jammer en ik had het wel langer willen proberen, maar ik was vooral dankbaar en opgelucht dat hij me niet aan het lijntje hield. Hij was eerlijk en oprecht en als het gevoel er niet is, dan is het er niet.”

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer