Madieke open over relatie met Fabrizio na 'De Bachelor'

Karen Luiken-06 mei 2022 om 06:49

Madieke mag ‘De Bachelor’ dan wel gewonnen hebben, lang duurde haar relatie met Fabrizio niet. De twee gingen na vier weken al uit elkaar, maar toch had Madieke het avontuur voor geen goud willen missen. Dat vertelt ze in een interview met LINDA.

Voordat Madieke zich opgaf voor de datingshow had ze geen idee wie Fabrizio was. Daar kwam ze pas achter toen haar tante iets over hem vertelde. “Ik googelde hem en het eerste wat ik zag was een video waarop te zien is dat hij piano speelt. Ik wist niks van hem, maar dacht: hij speelt piano én hij is knap, dus let’s go.”

Wat volgde was een spannende reis naar Griekenland, waar ze Fabrizio steeds beter leerde kennen. De twee gingen regelmatig op date en ontwikkelde langzaam maar zeker gevoelens voor elkaar. Gevoelens die - vooral bij Fabrizio - helaas niet blijvend waren.

“Fabrizio en ik zijn niet meer samen”, zegt Madieke. “Nadat ik de laatste roos van hem kreeg, ben ik met hem meegegaan. De drie weekenden die daarop volgden hebben we afgesproken, maar het gevoel werd steeds minder. Fabrizio vertelde me dat hij niet verliefd op mij was.”

Hoe het nu met Madieke gaat? “Natuurlijk was het jammer en ik had het wel langer willen proberen, maar ik was vooral dankbaar en opgelucht dat hij me niet aan het lijntje hield. Hij was eerlijk en oprecht en als het gevoel er niet is, dan is het er niet.”

Zien: zwangere Hanne straalt in nieuwe clip van K3

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 08:24

Gisteren werd de gloednieuwe videoclip van K3, 'Vleugels', gedropt. En wat meteen opvalt is het zwangere buikje van Hanne. En ze straalt helemaal als mommy-to-be!

Hanne en haar man Jorn kondigden enkele maanden geleden aan dat ze binnenkort hun eerste kindje verwachten. De twee stapten vorig jaar ook in het huwelijksbootje, dus dat eerste kindje zat er wel aan te komen!

Eerder deze week nog was K3 (of liever K2) te gast bij MNM en Ketnet, waar Julia en Marthe vertelden dat Hanne verplichte rust moest nemen.

De baby van Hanne en Jorn is uitgerekend voor december.

Bekijk de videoclip 'Vleugels' hier:

Zien: KJ Apa is nieuwe onderbroekenmodel van Lacoste

Dieter Blarinckx-01 oktober 2022 om 08:10

De Nieuw-Zeelandse acteur KJ Apa, die je vooral kent als Archie uit 'Riverdale', is het nieuwe onderbroekenmodel van modehuis Lacoste. Het bekende modehuis dropte al enkele beelden online en die zijn alvast om je vingers bij af te likken!

De 25-jarige acteur en zanger pronkte ook op zijn eigen instagram met de nieuwe Lacoste-campagne. Naast een gewoon statisch beeld circuleert er nu ook een video waarin Apa in verschillende onderbroeken van het merk over trappen loopt.

Fans zijn natuurlijk door het dolle heen bij het zien van de sexy beelden...

Check ze hieronder:

Ontdek meer