'Bridgerton'-acteur pakt hoofdrol in nieuwe film

Karen Luiken-06 mei 2022 om 06:43

Jonathan Bailey heeft een hoofdrol te pakken in een nieuwe film. Deadline meldt dat de ‘Bridgerton’-ster binnenkort samen met Felicity Jones te zien zal zijn in de komedie ‘Maria’.

De film gaat over de jonge vrouw Maria die vlucht voor de realiteit. Terwijl ze worstelt met het accepteren van haar leeftijd, de liefde van haar vriend en de onverschilligheid van haar vader, ziet ze op de bruiloft van haar pa een kans om zich jong en begeerlijk te voelen. Daar ontmoet ze namelijk haar nieuwe stiefbroer Raffy, met wie ze een intieme en seksuele chemie voelt. Maar dan komt daar ineens verschrikkelijk nieuws over haar vader: hij is gediagnosticeerd met een terminale ziekte.

Jonathan Bailey, vooral bekend als Anthony in ‘Bridgerton’, zal Maria’s vriend Eddy spelen. ‘Harry Potter’-ster Jason Isaacs kruipt in de huid van Maria’s vader. De opnames van de film beginnen dit najaar.

Harry Styles breekt record met 'As It Was'

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:24

Harry Styles heeft een record gebroken met ‘As It Was’. Het nummer staat al vijftien weken bovenaan de Amerikaanse Billboard Hot 100 en dat heeft geen enkele andere Britse artiest ooit voor elkaar gekregen. Dat meldt BBC.

Voorheen stond het Britse record op naam van Mark Ronson en Elton John. Hun hits, Uptown Funk van Mark en Candle in the Wind van Elton, stonden elk veertien weken op de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijst.

‘As It Was’ van Harry staat er nu al vijftien weken en is daarmee de op drie na langstlopende nummer één in de geschiedenis van de lijst, plus de langste van één artiest. ‘Old Town Road’ van Lil Nas X en Billy Ray Cyrus heeft het record van negentien weken. Daarna volgen ‘Despacito’ van Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin Bieber, en ‘One Sweet Day’ van Mariah Carey en Boyz II Men met een looptijd van zestien weken.

Releasedatum 'Élite' bekendgemaakt in pikante trailer

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:15

Je krijgt het spontaan warm van de nieuwe ‘Élite’-teaser die Netflix heeft gedeeld. Daarin zien we niet alleen heel veel zoenende personages, maar maakt de streamingsdienst ook bekend wanneer we het zesde seizoen kunnen verwachten.

We weten nu al een tijdje dat het zesde seizoen eraan zit te komen. Sterker nog: dat werd al bekendgemaakt vóór het verschijnen van het vijfde seizoen, dat sinds april op Netflix staat. Nu weten we ook wanneer we de afleveringen uit het zesde seizoen kunnen verwachten: op 18 november.

Waar we verder ook al achter zijn gekomen, is dat we kennis zullen maken met vijf nieuwe personages. Veel over hen weten we nog niet, maar ze komen wel alvast voorbij in de pikante teaser. Bekijk de beelden hier:

Ontdek meer