'Bridgerton'-acteur pakt hoofdrol in nieuwe film

Karen Luiken-06 mei 2022 om 06:43

Jonathan Bailey heeft een hoofdrol te pakken in een nieuwe film. Deadline meldt dat de ‘Bridgerton’-ster binnenkort samen met Felicity Jones te zien zal zijn in de komedie ‘Maria’.

De film gaat over de jonge vrouw Maria die vlucht voor de realiteit. Terwijl ze worstelt met het accepteren van haar leeftijd, de liefde van haar vriend en de onverschilligheid van haar vader, ziet ze op de bruiloft van haar pa een kans om zich jong en begeerlijk te voelen. Daar ontmoet ze namelijk haar nieuwe stiefbroer Raffy, met wie ze een intieme en seksuele chemie voelt. Maar dan komt daar ineens verschrikkelijk nieuws over haar vader: hij is gediagnosticeerd met een terminale ziekte.

Jonathan Bailey, vooral bekend als Anthony in ‘Bridgerton’, zal Maria’s vriend Eddy spelen. ‘Harry Potter’-ster Jason Isaacs kruipt in de huid van Maria’s vader. De opnames van de film beginnen dit najaar.

Krijgt Taylor Swift rol in 'Grey's Anatomy'?

Karen Luiken-28 mei 2022 om 08:11

Er bestaat een goede kans dat Taylor Swift een gastrol krijgt in ‘Grey’s Anatomy’. Geruchten daarover gaan al langer rond, maar worden nu aangedikt door Ellen Pompeo.

Fans ontdekten onlangs via de IMDB-pagina van Taylor Swift dat de zangeres binnenkort een rol in ‘Grey’s Anatomy’ zou krijgen. De geruchtenmolen draait sindsdien overuren en ook al is de informatie inmiddels van IMDB verwijderd, het lijkt er sterk op dat TayTay inderdaad te zien zal zijn in de serie waar ze al jaren een groot fan van is.

Ellen Pompeo, die Meredith Grey speelt in de serie, sluit het in ieder geval niet uit. “Ik denk dat ze het heel druk heeft, maar het zou leuk zijn”, aldus de actrice in een gesprek met Extra. “Ik zou het heel fijn vinden.”

Karista wint 'The Voice Kids'

Karen Luiken-28 mei 2022 om 07:55

Na een wekenlange strijd is de winnaar van ‘The Voice Kids’ bekend. Van de acht finalisten wist Krista vrijdagavond de digitale publieksjury het meest te overtuigen en daarmee de terechte winst te pakken.

Karista uit Deurne zat in het team van Duncan. Tijdens haar auditie blies ze de vier coaches omver met het nummer ‘Don’t Let Go’ en ook in de afleveringen daarna bleef ze verbazen. “Karista is een heel verlegen meisje, wat superhard in contrast staat met hetgeen we op het podium van haar zien”, zegt coach Duncan. “Ze vertelt haar verhaal telkens op zo’n waanzinnig mooie manier. Ze is down to earth maar tegelijk ook zo’n waanzinnige ster. Dat is onwaarschijnlijk. Het is één van de mooiste combinaties op aarde.”

De 14-jarige winnares heeft een eigen single uitgebracht en wint daarnaast een studiebeurs. Ze kan haar geluk niet op. “Woorden schieten mij tekort! Ik ben God super dankbaar dat ik deze kans heb kunnen krijgen! Als mijn zus mij niet had ingeschreven had ik deze belevenis niet meegemaakt. Ik ben superdankbaar!”

Ontdek meer