Billie Eilish geeft livestreamconcert via TikTok

Karen Luiken-06 mei 2022 om 06:02

Billie Eilish trapt haar Britse en Europese tour ‘Happier Than Ever’ op een bijzondere manier af. De zangeres geeft op 1 juni een livestreamconcert via onder andere TikTok.

Tijdens het concert, dat wordt gegeven vanuit Duitsland, zingt Billie nummers van haar verschillende albums. “Optreden is zo speciaal voor mij”, zegt ze over de show. “Om na zo’n lange tijd weer contact te kunnen maken met mijn fans in Europa, is enorm.”

Fans maken via lokale wedstrijden kans op kaartjes om de show persoonlijk bij te wonen. Mensen die daarop misgrijpen, kunnen het concert op 1 juni volgen via onder meer TikTok.

Billie start op 3 juni met haar tournee. Ze begint in Belfast en bezoekt daarna verschillende landen zoals Ierland, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Op 28 juni is België aan de beurt en staat ze in het Sportpaleis in Antwerpen.

Nieuw album Harry Styles is eindelijk gelanceerd

Karen Luiken-20 mei 2022 om 06:30

Een grote dag is aangebroken voor fans van Harry Styles. De zanger heeft zijn langverwachte album ‘Harry’s House’ vandaag gelanceerd.

De plaat is Harry’s derde soloalbum en is de opvolger van ‘Fine Line’ uit 2019. Er staan in het totaal dertien nummers op, waarvan de al eerder uitgebrachte song ‘As It Was’ er één van is.

Een ander liedje heet ‘Daylight’. Daarover gaat het gerucht dat het over Taylor Swift zou gaan, maar Harry ontkent noch bevestigt dat. “Het gaat over een relatie waarin mijn liefde niet werd beantwoord”, aldus de zanger in The Howard Stern Show. “Maar ik ga je niet vertellen over wie het gaat.”

Harry omschreef zijn nieuwe album eerder al als ‘intiem’. “Het klinkt als het grootste en leukste album, maar het is verreweg het meest intieme."

Zien: Michael Amani & Jonatan Medart lanceren track 'Wajow'

Dieter Blarinckx-18 mei 2022 om 17:53

DJ Michael Amani en TikTokker/content creator Jonatan Medart hebben samen een nieuwe vette track gedropt!

De twee werkten eerder al samen, zo'n jaar geleden, voor 'Het 2021 Lied', dat ook op veel positieve reacties kon rekenen.

'Wajow", hun gloednieuwe collab, werd woensdagmiddag gedropt op YouTube, mét videoclip die geshoot werd in de Smile Safari. Qua vibe kan je het vergelijken met een propere versie van 'Drank & Drugs'.

Beluister 'm hieronder:

Ontdek meer