Billie Eilish geeft livestreamconcert via TikTok

Karen Luiken-06 mei 2022 om 06:02

Billie Eilish trapt haar Britse en Europese tour ‘Happier Than Ever’ op een bijzondere manier af. De zangeres geeft op 1 juni een livestreamconcert via onder andere TikTok.

Tijdens het concert, dat wordt gegeven vanuit Duitsland, zingt Billie nummers van haar verschillende albums. “Optreden is zo speciaal voor mij”, zegt ze over de show. “Om na zo’n lange tijd weer contact te kunnen maken met mijn fans in Europa, is enorm.”

Fans maken via lokale wedstrijden kans op kaartjes om de show persoonlijk bij te wonen. Mensen die daarop misgrijpen, kunnen het concert op 1 juni volgen via onder meer TikTok.

Billie start op 3 juni met haar tournee. Ze begint in Belfast en bezoekt daarna verschillende landen zoals Ierland, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Op 28 juni is België aan de beurt en staat ze in het Sportpaleis in Antwerpen.

Ed Sheeran komt met liedje over Pokémon

Karen Luiken-26 september 2022 om 06:30

Ed Sheeran brengt deze week nieuwe muziek uit. Dit keer geen nummers met teksten over bad habits of over de liefde, maar over Pokémon. Dat maakt de zanger bekend via Instagram.

Het nummer heet ‘Celestrial’ en wordt aanstaande donderdag gelanceerd. “Ik begon met Pokémon-kaarten toen de rage de basisschool bereikte en ik ongeveer zeven jaar oud was”, schrijft Ed op social media. “Later deelden ik en mijn broer een game boy en Pokémon Blue. Op mijn achtste verjaardag kreeg ik een Gameboy Colour met de gele kleur van Pokémon. Dat ik geobsedeerd was, is een understatement.”

Inmiddels is Ed 31 jaar oud en nog net zo fan van Pokémon als vroeger. “Ik ben er echt dol op. Het gaf me een goede ontsnapping als kind in een fantasiewereld die maar door leek te gaan, en in het volwassen leven is het nostalgie waardoor ik me weer kind voel. Ik ontmoette de mensen van Pokémon toen ik door Japan reisde, en we maakten grapjes dat ik een lied voor hen schreef. Nu zijn we hier. ‘Celestrial’ komt volgende week donderdag uit.”

Bij het liedje hoort ook een videoclip, die volgens Ed geanimeerd is door de mensen bij Pokémon. “Ik vind het geweldig. Jullie zullen het geweldig vinden. We all gotta catch ‘em all.”

Rihanna treedt op tijdens de Super Bowl

Dieter Blarinckx-26 september 2022 om 06:24

Na dagenlang te speculeren is er eindelijk bekendgemaakt wie er zal optreden tijdens de jaarlijkse halftime show van de Super Bowl. Niemand minder dan Rihanna keert na 9 jaar terug naar de bekende sportwedstrijd.

Rihanna deelde het nieuws zelf via haar sociale media, tot groot jolijt van haar fans. Op 12 februari 2023 zal ze dus optreden tijdens de halftime show van de Super Bowl. Ze plaatse een toepasselijke foto waarop ze een football-bal vasthoudt.

De Super Bowl is het grootste en meest populaire sportevent in de Verenigde Staten. Maar daar stopt het niet want ook veel andere landen zenden de wedstrijd uit op tv. Tijdens de pauze vindt er telkens een act van jewelste plaats, met namen zoals Katy Perry, Lady Gaga, Madonna, Beyoncé,...

Good luck Rihanna!

Ontdek meer