Rihanna ten huwelijk gevraagd in videoclip

Karen Luiken-06 mei 2022 om 05:57

Rihanna is ten huwelijk gevraagd door A$AP Rocky. Niet tijdens een romantisch etentje of een luxueuze vakantie, maar in een nieuwe videoclip van haar vriend. Het is alleen niet duidelijk of het om een echt aanzoek gaat.

A$AP Rocky bracht gisteren een videoclip uit van zijn nummer ‘D.M.B.’ Daarin is te zien hoe de rapper in de gevangenis belandt en daar regelmatig wordt bezocht door Rihanna. Richting het einde van de clip komt Rocky in beeld met een close-up van zijn gouden grill. Daarop staan de letters: ‘Marry me?’. RiRi beantwoordt de vraag door haar eigen grill te laten zien met daarop de tekst ‘I do’. De video eindigt met een bruiloft.

RiRi en Rocky zijn momenteel in verwachting van hun eerste kindje samen. Ze kondigden in januari aan ouders te worden.

Johnny Depp keert dan toch terug voor nieuwe 'Pirates'-film

Dieter Blarinckx-01 december 2022 om 14:38

Het leek er even op dat we geen nieuwe 'Pirates'-film moesten verwachten, laat staan de terugkeer van Johnny Depp als Jack Sparrow. Maar nu is er toch terug hoop!

Vijf jaar na de laatste 'Pirates of the Caribbean'-film, 'Dead Men Tell No Tales', keert acteur Johnny Depp waarschijnlijk toch terug als de iconische Captain Jack Sparrow. Dat beweren verschillende bronnen...

De bronnen bevestigen dat de acteur is ingepland voor een proefopname in het Verenigd Koninkrijk in februari. Dat weten de bronnen door een call sheet die gelekt is...

Fingers crossed dat het nieuws ook snel bevestigd wordt!

Deze deelnemer hoopt op terugkeer in EOTB

Karen Luiken-01 december 2022 om 07:40

Oude bekenden maken regelmatig opnieuw hun opwachting in ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Kijk bijvoorbeeld naar Harrie Snijders, aka Harrie de hengst, die al meerdere seizoenen op zijn naam heeft staan. Maar ook Lynn hoopt in het vervolg een keertje terug te mogen keren. Dat zegt ze in een interview met Grazia.

Lynn omschrijft haar deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ als een superleuke ervaring. “Ik heb de tijd van mijn leven gehad”, zegt ze. “Ik had alleen onderschat hoe heftig de haatberichten zouden zijn, daar heb ik het wel lastig mee gehad.”

Toch zouden die berichtjes haar er niet van weerhouden om nog een keer mee te doen, mocht ze die kans ooit krijgen. “Als er een nieuw seizoen van 'Ex on the Beach' komt, zou ik graag opnieuw meedoen om ook een andere kant van mezelf te laten zien. Ik wil dan minder drinken en me beter gedragen.”

Ontdek meer