Angèle deelt haar MIA met Dua Lipa

Sofie Verbeeck-05 mei 2022 om 15:00

Angèle, de 26-jarige zangeres uit Brussel, heeft nog maar net de MIA gewonnen voor Hit van het Jaar 2021 en ze geeft hem al weg. Ze won de muziekprijs voor haar duet 'Fever' met de Britse zangeres Dua Lipa.

Begin deze week was Angèle in Londen, ze moest daar optreden in het voorprogramma van een concert van Dua Lipa. Daar zag ze de ideale gelegenheid om de Britse zangeres haar MIA te overhandigen. Aangezien Angèle is gewonnen met een duet, vond ze het niet meer dan correct om haar prijs te delen met Dua Lipa. Ondertussen heeft Angèle al een nieuw beeldje gevraagd aan de organisatie van de MIA's.

Angèle won in totaal drie MIA's voor het jaar 2021: Hit van het Jaar, Pop en Solo Vrouw. Morgen en overmorgen speelt Dua Lipa bij ons in het Sportpaleis in Antwerpen, maar of Angèle erbij zal zijn is nog niet geweten.

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Na ongepast gedrag: Adriaan Van den Hoof schrapt shows

Dieter Blarinckx-24 mei 2022 om 16:30

Eerder deze maand werd bekendgemaakt dat de Vlaamse presentator Adriaan Van den Hoof niet langer de host zou zijn van ‘Switch’. De reden daarvoor zouden enkele meldingen van ongepast gedrag zijn. En daar is nu meer nieuws over…

De theatervoorstellingen van Adriaan Van den Hoof werden immers ook geannuleerd vanwege de commotie die plots ontstaan is:

“Er is op dit moment iets te veel commotie rond de persoon van Adriaan om de voorstelling in een serene sfeer te laten doorgaan. Het leek lang alsof de voorstelling van Adriaan Van den Hoof kon doorgaan, maar gisteren in de late namiddag kwam helaas het telefoontje dat we liever niet kregen”, klinkt het bij het cultuurhuis van Koksijde waar de shows normaal gingen doorgaan.

Een officiële reactie van Adriaan zelf blijft nog uit.

Ontdek meer