Examens goed afsluiten met Project X in Deinze!

Amber Schepers-05 mei 2022 om 14:00

Wie met volle moed aan de examens wilt beginnen, kan best nu al aan de afterparty denken. Een ideale manier om beloond te worden voor al het harde werk. Met Project X kan je dit jaar al swingend de zomervakantie ingaan!

Na drie jaar is het eindelijk weer zover, op donderdag 23 juni 2022 kan het einde van de zware examenperiode opnieuw gevierd worden met een heerlijke afterparty in de concertzaal Brielpoort in Deinze. Samen met geweldige DJ's en TAGMAG Insiders Jamie-Lee Six en Jaël Ost beloofd Project X een avond met tal van ambiance, plezier en fantastische artiesten te worden!

Vorig jaar werd Project X afgelast door de coronamaatregelen, maar nu is het weer zover. Dit jaar kan je opnieuw de zomer goed inzetten met een geweldig feestje om de examenstress achter de rug te laten.

Check de bangelijke line-up:

- OMDAT HET KAN SOUNDSYSTEM feat. AVERAGE ROB
- MARK WITH A K & MC CHUCKY
- De Bromeo's
- X-TOF
- Arthur Lewis
- Nico Nobels
- TAGMAG insiders Jamie-Lee Six & Jaël Ost

Wil jij de zomer ook goed inzetten met een zorgeloos feestje? Koop dan hierje tickets! Voor feestgangers die al een ticket kochten voor de vorige afgelaste editie is er goed nieuws! Deze tickets blijven geldig voor de editie op donderdag 23 juni.

We mogen weer: Balaton Sound keert terug!

Karen Luiken-08 december 2022 om 10:00

Leuk hoor, die feestdagen in het vooruitzicht, maar stiekem kijken we nu al uit naar de zomer. Reden? Balaton Sound keer terug voor een nieuwe editie en TAGMAG gaat terug mee met The Balaton Trip!

Pak je agenda erbij en blokkeer met een rode stift de data van 28 juni tot en met 1 juli. Op die dagen ben jij niet beschikbaar voor familiegelegenheden, verplichte afspraakjes of andere zaken. Jij staat dan namelijk op Balaton Sound in de Hongaarse plaats Zamárdi, omringd door dansende mensen, zwetende lichamen en de beste muziek.

De complete line-up is nog niet bekend maar de eerste namen zijn wel al gelost. Het ziet er naar uit dat ook deze editie weer fan-tas-tisch zal worden. Zo verwelkomen ze nu al de legendarische Armin Van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo, Hardwell, Joel Corry, KSHMR, Kungs, Dimension, Ofenbach en Vini Vici.

Net zoals andere jaren is ook TAGMAG dit jaar weer van de partij. Zin om samen met ons een feestje te bouwen? Je kunt je vanaf NU registreren via de website van The Balaton Trip. Wees er snel bij, want de eerste 72 uur kun je genieten van een heuse FLASH SALE. Zie het als een kerstcadeautje. Van Balaton Sound, voor jou!

Kan je echt niet wachten? Check dan zeker de skivakantie van Route De Soleil, Snowclash. Ook daar zal TAGMAG van de partij zijn!

Sam Fender opnieuw geboekt voor Rock Werchter

Karen Luiken-07 december 2022 om 16:19

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Nadat Sam Fender zijn optreden op de afgelopen editie van Rock Werchter moest cancelen vanwege een keelontsteking, krijgt hij nu een nieuwe kans. De zanger is opnieuw geboekt voor het festival.

De organisatie van Rock Werchter heeft vandaag 24 nieuwe namen van de line-up bekendgemaakt. Eén daarvan is dus Sam Fender, die het podium op 29 juni zal betreden. Andere artiesten die langskomen zijn onder meer The Black Keys, Machine Gun Kelly, The 1975, Amenra, Dean Lewis, Aurora, Tamino en The HU.

Eerder werden al namen als Stromae, Red Hot Chili Peppers en Editors aangekondigd voor het festival, dat komend jaar van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli plaatsvindt.

Ontdek meer