Examens goed afsluiten met Project X in Deinze!

Amber Schepers-05 mei 2022 om 14:00

Wie met volle moed aan de examens wilt beginnen, kan best nu al aan de afterparty denken. Een ideale manier om beloond te worden voor al het harde werk. Met Project X kan je dit jaar al swingend de zomervakantie ingaan!

Na drie jaar is het eindelijk weer zover, op donderdag 23 juni 2022 kan het einde van de zware examenperiode opnieuw gevierd worden met een heerlijke afterparty in de concertzaal Brielpoort in Deinze. Samen met geweldige DJ's en TAGMAG Insiders Jamie-Lee Six en Jaël Ost beloofd Project X een avond met tal van ambiance, plezier en fantastische artiesten te worden!

Vorig jaar werd Project X afgelast door de coronamaatregelen, maar nu is het weer zover. Dit jaar kan je opnieuw de zomer goed inzetten met een geweldig feestje om de examenstress achter de rug te laten.

Check de bangelijke line-up:

- OMDAT HET KAN SOUNDSYSTEM feat. AVERAGE ROB
- MARK WITH A K & MC CHUCKY
- De Bromeo's
- X-TOF
- Arthur Lewis
- Nico Nobels
- TAGMAG insiders Jamie-Lee Six & Jaël Ost

Wil jij de zomer ook goed inzetten met een zorgeloos feestje? Koop dan hierje tickets! Voor feestgangers die al een ticket kochten voor de vorige afgelaste editie is er goed nieuws! Deze tickets blijven geldig voor de editie op donderdag 23 juni.

ABSOLUT geeft festivalliefhebbers de kans op een Tomorrowland-ervaring 

Karen Luiken-29 juni 2022 om 12:30

Over twee dikke weken barst Tomorrowland los. We hebben er zó veel zin in, dat het wachten oneindig lang lijkt te duren. Wodkamerk ABSOLUT voelt met festivalliefhebbers mee en geeft hen de kans op een unieke Tomorrowland-ervaring.

ABSOLUT organiseert een evenement waar je niet alleen de sterren van de hemel kunt dansen, maar ook nog eens een plekje op Tomorrowland of een van de andere prijzen kunt bemachtigen.

Het gaat allemaal plaatsvinden op het Theaterplein in Antwerpen. Jana Vitiligo en DJ Licious komen langs voor het draaien van fijne plaatjes. Enige wat jij hoeft te doen is op een feestelijk verlichte dansvloer je beste moves showen. Stopt de muziek? En komt het nummer van jouw polsbandje overeen met het nummer dat je ziet op het scherm? Dan ben jij misschien wel de gelukkige die naar Tomorrowland gaat of één van de andere leuke Tomorrowland prijzen verdient!

De dansvloer van ABSOLUT x Tomorrowland opent vrijdag om 20.30 uur.
Be there or be square.

Klik hier voor meer info!

Doen: de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen in Plopsaland!

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 20:50

Fan van Vlaanderens meest bekende voetbalploeg F.C. De Kampioenen? Noteer dan 8 tot en met 11 juli met stip aan in je agenda want dan vinden de 'F.C. De Kampioenen' Fandagen plaats in de Plopsaparken!

"Kampioen zijn is plezant ⚽! Tijdens de F.C. De Kampioenen Fandagen ontmoet je jouw favoriete Kampioenen in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt én Plopsa Station Antwerp! Hou je gsm zeker bij de hand voor die ene unieke foto! Dat wordt een mooi plaatje, mijn gedacht!", klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Tussen 8 en 11 juli maken de pottenstampers van 'F.C. De Kampioenen' dus de Plopsaparken in Vlaanderen onveilig! Ontdek het hele programma (en de ticketverkoop) via de website van Plopsa!

Bekijk de aankondiging van Carmen en Pol hieronder:

Ontdek meer