Examens goed afsluiten met Project X in Deinze!

Amber Schepers-05 mei 2022 om 14:00

Wie met volle moed aan de examens wilt beginnen, kan best nu al aan de afterparty denken. Een ideale manier om beloond te worden voor al het harde werk. Met Project X kan je dit jaar al swingend de zomervakantie ingaan!

Na drie jaar is het eindelijk weer zover, op donderdag 23 juni 2022 kan het einde van de zware examenperiode opnieuw gevierd worden met een heerlijke afterparty in de concertzaal Brielpoort in Deinze. Samen met geweldige DJ's en TAGMAG Insiders Jamie-Lee Six en Jaël Ost beloofd Project X een avond met tal van ambiance, plezier en fantastische artiesten te worden!

Vorig jaar werd Project X afgelast door de coronamaatregelen, maar nu is het weer zover. Dit jaar kan je opnieuw de zomer goed inzetten met een geweldig feestje om de examenstress achter de rug te laten.

Check de bangelijke line-up:

- OMDAT HET KAN SOUNDSYSTEM feat. AVERAGE ROB
- MARK WITH A K & MC CHUCKY
- De Bromeo's
- X-TOF
- Arthur Lewis
- Nico Nobels
- TAGMAG insiders Jamie-Lee Six & Jaël Ost

Wil jij de zomer ook goed inzetten met een zorgeloos feestje? Koop dan hierje tickets! Voor feestgangers die al een ticket kochten voor de vorige afgelaste editie is er goed nieuws! Deze tickets blijven geldig voor de editie op donderdag 23 juni.

Dance D-Vision kondigt nieuwe artiesten aan

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:14

De line-up van Dance D-Vision wordt groter en groter. De organisatie van het festival heeft gisteren maar liefst elf nieuwe namen aangekondigd.

$hirak is een van de nieuwe namen die in het weekend van 4 en 5 augustus voor muziek zal zorgen tijdens Dance D-Vision. Hij wordt op het affiche vergezeld door Blushxblush, Cherry Moon Trax, DJ Licious, Gladde paling, Jorden Dux, Manuals, Michiel Cnudde, Omdat Het Kan & Average Rob, Sven Lanvin en Zof. Eerder werden Jebroer, Michael Amani, Natte Visstick, Regi, Pauline en Ronny Retro al aangekondigd.

TAGMAG zal een van de stages van Dance D-Vision hosten. Verder is er dit jaar voor het eerst ook een camping bij het festival. Deze bevindt zich aan de Zwembadstraat in Zottegem, vlakbij het festivalterrein.

Alle info en tickets vind je hier.

IKEA organiseert grote rommelmarkt in Gent

Karen Luiken-31 mei 2023 om 10:41- Foto:

Photo by Jueun Song on Unsplash

Nog niks te doen aanstaande zaterdag? Breng vooral een bezoekje aan de IKEA in Gent. Daar wordt een grote rommelmarkt georganiseerd waar meubels, accessoires en kledingstukken worden verkocht.

IKEA probeert klanten al een tijdje aan te zetten om producten en meubels een tweede leven te geven. Dat doet de keten onder andere met een ‘Tweedekanshoek’, die in verschillende filialen te vinden is en waar men afgedankte artikelen, producten met kleine defecten en andere IKEA-spullen tegen kleine prijsjes kan kopen.

Maar nu is er dus iets nieuws: de rommelmarkt. Family members krijgen de kans om hier al hun oude, ongebruikte spullen te verkopen. Dat kunnen IKEA-producten zijn, maar ook andere items. Het evenement is gratis toegankelijk tussen 09.00 en 16.00 uur. Iedereen is welkom!

Ontdek meer