Lili Reinhart haalt uit naar Kim Kardashians crash dieet

Amber Schepers-05 mei 2022 om 12:00

Riverdale-ster Lili Reinhart (25) hield deze week geen blad voor de mond. Nadat het nieuws bekend raakte dat Kim Kardashian (41) een crash dieet volgde om in haar jurk voor het Met Gala 2022 te passen, haalt Reinhart hard uit op Instagram.

De Amerikaanse realityster Kim Kardashian trok tijdens het Met Gala 2022 alle aandacht met haar vintage jurk van de enige echte Marilyn Monroe. Monroe droeg de jurk tijdens de verjaardag van president John F. Kennedy in 1962. De jurk met 6000 kristallen werd voor de rode loper uitgeleend aan Kim Kardashian.

Kim struikelde echter op één probleem: de jurk bleek niet te passen, maar dat hield de realityster niet tegen. Om in de iconische jurk te passen, viel ze maar liefst zeven kilo af in drie weken tijd. In plaats van iets anders aan te trekken, ging Kim de uitdaging aan en volgde ze een crash dieet. "Het was een uitdaging. Ik was vastbesloten om erin te passen. Ik heb al ongeveer drie weken geen koolhydraten of suiker gegeten", vertelt Kardashian aan Vogue.

Volgens de Amerikaanse actrice Lili Reinhart kan dit niet door de beugel. Reinhart, die zelf in het verleden openlijk sprak over haar relatie met haar lichaamsbeeld, vindt het problematisch dat bekende sterren openlijk over hun crash diëten spreken. "Ik vind het schandalig, dat je openlijk toegeeft dat je jezelf uithongert voor een gala. Je weet dat miljoenen mensen naar je opkijken en luisteren en dit is dan het voorbeeld dat we willen geven? Ik vind de onwetendheid van sommige mensen echt walgelijk!", schrijft ze op haar Story.

'Bridgerton'-actrice in ziekenhuis wegens mentale probemen

Karen Luiken-27 mei 2022 om 12:12

‘Bridgerton’-ster Ruby Barker worstelt flink met haar geestelijke gezondheid. De actrice, vooral bekend van haar rol Marina Thompson, laat via Instagram weten dat ze momenteel in het ziekenhuis verblijft voor behandelingen.

“Het is tijd om transparant te zijn”, zegt Ruby in een video. “Ik worstel al sinds ‘Bridgerton’ met mijn mentale gezondheid. Dit is de waarheid.”

De actrice bedankt haar fans voor alle steun en zegt dat de liefde die ze ontvangt haar overeind houdt. “Het is heel lang slecht met me gegaan. Ik wil eerlijk zijn met iedereen. Ik heb geworsteld. Momenteel verblijf ik in het ziekenhuis, maar ik word binnenkort ontslagen en kan dan hopelijk weer verder met mijn leven.”

Ruby is van plan om een pauze in te lassen. Ze moedigt anderen aan hetzelfde te doen als ze het moeilijk hebben. “Doe jezelf een plezier en stop met streng voor jezelf te zijn.”

'The Vampire Diaries'-actrice gaat scheiden

Karen Luiken-25 mei 2022 om 07:00

Candice Accola en Joe King zetten een punt achter hun relatie. Het koppel heeft na zeven jaar huwelijk besloten van elkaar te scheiden. Dat meldt US Weekly.

De ‘Vampire Diaries’-actrice zou vorige maand de scheiding hebben aangevraagd wegens ‘onoverbrugbare verschillen’. Candice en Joe zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

De voormalige lovebirds hebben elkaar leren kennen in 2012. Een jaar later werd Candice tijdens een vakantie in Italië ten huwelijk gevraagd. In 2014 stapte ze met Joe in het huwelijksbootje en in 2016 verwelkomden ze hun eerste kindje. In 2020 volgde er nog een tweede dochter.

Ontdek meer