Klaasje ontvolgt K3-leden op Instagram

Amber Schepers-05 mei 2022 om 10:00

Een opvallende zet van oud K3’tje Klaasje Meijer (27) op Instagram deze week. De Nederlandse ontvolgt bijna al haar voormalige K3-leden en lijkt zo een definitief einde te maken aan het K3-verhaal.

Klaasje Meijer, de voormalige 'blonde van K3' lijkt het vorig hoofdstuk in haar leven volledig achter zich te laten. Op Instagram houdt ze een grote kuis tussen haar Instagram-volgers. Volgens Het Laatste Nieuws ontvolgt ze de originele K3'tjes Karen, Kristel, Kathleen en Josje. Ook Julia, haar Nederlandse opvolgster en dus nieuwe K3-lid, moet eraan geloven. Klaasje blijft wel nog haar vorige collega's Hanne en Marthe volgen.

Vorig jaar maakte Klaasje in november een definitief eind aan haar K3-bestaan. De Nederlandse gaf na vijf jaar de fakkel door aan Julia Boschman tijdens de talentenjacht 'K2 zoekt K3'. Ze besloot haar horizon te verbreden en richt zich sindsdien op andere projecten binnen de showbizzwereld. Zo deed ze mee aan de tv-programma's ‘The Masked Singer', ‘De Vuilste Jobs VIPS’ en ‘The Big Balance’.

Verloofde Britney Spears wil 'familie snel uitbreiden'

Karen Luiken-18 mei 2022 om 06:55

Sam Ashgari is vastbesloten zijn familie met Britney Spears snel te zullen uitbreiden. Het koppel maakte afgelopen weekend bekend hun ongeboren kindje te zijn verloren door een miskraam.

Via een bericht op Instagram laat Sam weten blij te zijn met alle steun die hij en Britney na het verdrietige nieuws hebben ontvangen. “We hebben jullie support gevoeld. We denken positief en gaan verder met onze toekomst”, klinkt het. “Het is moeilijk, maar we zijn niet alleen. Bedankt voor het respecteren van onze privacy. We zullen ons gezin binnenkort uitbreiden.”

Britney en Sam schreven zaterdag in een bericht dat ze hun ‘wonderbaby’ zijn verloren. “Dit is een verschrikkelijke tijd voor iedere ouder", aldus het koppel. "Onze liefde voor elkaar houdt ons sterk.”

Nick Jonas 'gezegend' met dochtertje

Karen Luiken-18 mei 2022 om 06:46

Het leven lacht Nick Jonas toe. De kersverse vader heeft het een paar maanden zwaar gehad toen Malti, het dochtertje dat hij samen met Priyanka Chopra kreeg, 100 dagen op de intensive care lag. Inmiddels is de kleine meid thuis en geniet de zanger met volle teugen van het vaderschap.

“Het leven is mooi”, zei Nick tijdens een bezoekje aan ‘The Today Show’. Hij en Priyanka werden in januari voor het eerst ouders van een dochertje dat via een draagmoeder ter wereld kwam. Ze lag een paar maanden in het ziekenhuis, maar is inmiddels thuis en maakt het goed. “Ze is een geschenk. We zijn gezegend dat ze nu bij ons is.”

Nick merkte op dat hij en zijn twee oudere broers nu allemaal vader zijn van een meisje. “De Jonas-familie blijft groeien. Mijn ouders zijn heel enthousiast. Ze zijn nu grootouders van inmiddels vier prachtige kleindochters.”

Ontdek meer