Klaasje ontvolgt K3-leden op Instagram

Amber Schepers-05 mei 2022 om 10:00

Een opvallende zet van oud K3’tje Klaasje Meijer (27) op Instagram deze week. De Nederlandse ontvolgt bijna al haar voormalige K3-leden en lijkt zo een definitief einde te maken aan het K3-verhaal.

Klaasje Meijer, de voormalige 'blonde van K3' lijkt het vorig hoofdstuk in haar leven volledig achter zich te laten. Op Instagram houdt ze een grote kuis tussen haar Instagram-volgers. Volgens Het Laatste Nieuws ontvolgt ze de originele K3'tjes Karen, Kristel, Kathleen en Josje. Ook Julia, haar Nederlandse opvolgster en dus nieuwe K3-lid, moet eraan geloven. Klaasje blijft wel nog haar vorige collega's Hanne en Marthe volgen.

Vorig jaar maakte Klaasje in november een definitief eind aan haar K3-bestaan. De Nederlandse gaf na vijf jaar de fakkel door aan Julia Boschman tijdens de talentenjacht 'K2 zoekt K3'. Ze besloot haar horizon te verbreden en richt zich sindsdien op andere projecten binnen de showbizzwereld. Zo deed ze mee aan de tv-programma's ‘The Masked Singer', ‘De Vuilste Jobs VIPS’ en ‘The Big Balance’.

Lewis Capaldi brengt eigen pizza's op de markt

Karen Luiken-29 september 2022 om 15:19

Lewis Capaldi heeft de coronacrisis goed besteed. De zanger heeft tijdens de lockdown zijn eigen assortiment aan diepvriespizza’s gecreëerd. Dat vertelt hij in een video op Instagram.

“Ik denk dat de lockdown veel ideeën heeft opgeleverd”, aldus Lewis in zijn filmpje. “Ik wendde me tot zuurdesem. Zuurdesem is mijn troost geweest. Ik bedacht me dat pizza mijn roeping kon zijn.”

De zanger moest vallen en weer opstaan, maar uiteindelijk is het hem toch gelukt om een eigen diepvriespizzamerk te lanceren. Met als resultaat: twee verschillende pizza’s die momenteel in de Britse supermarkten verkrijgbaar zijn. De één voorzien van salami, de ander van kaas.

Rapper Coolio op 59-jarige leeftijd overleden

Dieter Blarinckx-29 september 2022 om 14:01

De Amerikaanse rapper Coolio is niet meer. Hij werd vooral bekend door zijn hit 'Gangsta's Paradise' en overleed op 59-jarige leeftijd.

Het nieuws werd gisteren bekendgemaakt door zijn management. Het levenloze lichaam van Coolio werd gevonden op het toilet, maar een exacte doodsoorzaak werd nog niet gevonden.

De rapper scoorde een monsterhit met 'Gangsta's Paradise', de officiële soundtrack van de film 'Dangerous Minds'. Hij won er zelfs een Emmy mee!

Coolio was momenteel op tournee met andere sterren uit de jaren '90, zoals Vanilla Ice en Young MC. Enkele dagen geleden traden ze nog op in Texas. Zij hebben nu ook via sociale media gereageerd op het plotse overlijden van hun goede vriend.

Veel sterkte aan de nabestaanden!

Ontdek meer