Zac Efron wil lid worden van Marvel-familie

Karen Luiken-05 mei 2022 om 07:36

Als het aan Zac Efron ligt, wordt hij binnenkort lid van de Marvel-familie. De acteur is al lang fan van de franchise en zou, als hij de kans zou krijgen, dolgraag in het multiversum springen. Dat laat hij weten in een recent interview met Extra TV.

Verschillende grote acteurs maken al deel uit van het Marvel Cinematic Universe. Neem bijvoorbeeld Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Tom Holland of Chris Evans.

De kans dat de naam van Zac Efron binnenkort ook in dit lijstje prijkt, is aanwezig. Althans, wel als het aan de acteur zelf ligt. “Ik hou van het Marvel-universum. Ik ben er al fan van sinds ik mijn eerste stapjes zette”, zegt hij.

Op de vraag of hij ook in een Marvel-film zou willen spelen, reageert hij enthousiast. “Als het juiste personage voorbij komt en ze willen dat ik meedoe, zou ik de kans grijpen. Ik denk dat het heel leuk zou zijn.”

The Weeknd hint op nieuwe muziek voor 'Avatar'-film

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:26

The Weeknd gaat deze maand hoogstwaarschijnlijk nieuwe muziek uitbrengen. Niet zomaar een single, maar de soundtrack voor de langverwachte film ‘Avatar: The Way of Water’. Daar lijkt de zanger althans op te hinten in een nieuwe tweet.

Abel Tesfaye, zoals The Weeknd echt heet, heeft op Twitter een korte clip gedeeld met daarin het logo van de nieuwe ‘Avatar’-film. Op de achtergrond is een koor te horen, ondersteund door een drumbeat.

Het officiële account van ‘Avatar’ heeft het bericht geretweet en daarmee lijkt het te bevestigen dat het nieuwe liedje van The Weeknd inderdaad de titelsong van de film zal vormen. Het nummer wordt op 16 december gereleased, op dezelfde dag dat de film in de Verenigde Staten in de bioscoop te zien is.

Robert Pattinson en vriendin maken samen rode loper-debuut

Karen Luiken-05 december 2022 om 07:19

Robert Pattinson en Suki Waterhouse zijn zaterdag voor het eerst samen op de rode loper verschenen. Het koppel bezocht samen een modeshow van Dior in Egypte.

De lovebirds zijn al vier jaar aan het daten, maar verschenen in al die jaren nog nooit samen op de rode loper. Afgelopen weekend kwam daar eindelijk verandering in.

In 2018 begonnen de romantische geruchten nadat Robert en Suki samen werden vastgelegd door een paparazzi. In 2020 werd hun relatie serieuzer en gingen ze samen in quarantaine tijdens de coronapandemie.

Ontdek meer