Doe mee aan de KPM skate contest in Hasselt!

Sofie Verbeeck-05 mei 2022 om 10:00

Kom op 26 mei naar het Kapermolenpark in Hasselt voor hét straatcultuurfestival van het jaar. Op die dag vindt de grote KPM Cup plaats, een skate contest waar de voorbije edities maar liefst 1 500 skaters aan deelnamen. Ook niet-skaters zijn meer dan welkom, zij kunnen genieten van DJ-sets, foodtrucks en een lifestyle markt.

Iedereen vanaf 16 jaar mag deelnemen aan de KPM Cup, of je nu al jaren skate of nog maar net bent begonnen. Je kan je inschrijven voor drie disciplines: street, bowl en best trick. De skate contest wordt gestreden in de reeksen gesponsord en niet-gesponsord en daarin wordt er nog een onderscheid gemaakt tussen jong en oud, en jongens en meisjes.

Ook TAGMAG-insider Simon Wauman zal er zijn en alsof dat nog niet goed genoeg is, is het festival ook helemaal gratis! Achteraf kan je bij het live-podium genieten van een zalige alternatieve line-up: It It Anita, Tiewai, Kwijt Trek System, Pilkington United, Tonsils, Stay Idle, Dennis,...

Ben jij een skatend talent dat nog ontdekt moet worden? Of wil je graag eens je beste tricks bovenhalen? Surf dan snel naar de website en schrijf je in, dat kan nog tot en met donderdag 26 mei.

Monogamie mogelijk dit jaar?

Simon Smetryns-29 september 2022 om 13:56

We trokken met Clementine naar Students On Stage. Welk ludiek vak zouden de Antwerpse studenten willen geven en zijn ze klaar voor bigamie?

Jael ontdekt Heroes Comic Con

Simon Smetryns-28 september 2022 om 14:00

Jael Ost ontdekte afgelopen weekend het nieuwe Heroes Comic Con, dat samen met Made In Asia doorging in Brussels Expo

Ontdek meer