Doe mee aan de KPM skate contest in Hasselt!

Sofie Verbeeck-05 mei 2022 om 10:00

Kom op 26 mei naar het Kapermolenpark in Hasselt voor hét straatcultuurfestival van het jaar. Op die dag vindt de grote KPM Cup plaats, een skate contest waar de voorbije edities maar liefst 1 500 skaters aan deelnamen. Ook niet-skaters zijn meer dan welkom, zij kunnen genieten van DJ-sets, foodtrucks en een lifestyle markt.

Iedereen vanaf 16 jaar mag deelnemen aan de KPM Cup, of je nu al jaren skate of nog maar net bent begonnen. Je kan je inschrijven voor drie disciplines: street, bowl en best trick. De skate contest wordt gestreden in de reeksen gesponsord en niet-gesponsord en daarin wordt er nog een onderscheid gemaakt tussen jong en oud, en jongens en meisjes.

Ook TAGMAG-insider Simon Wauman zal er zijn en alsof dat nog niet goed genoeg is, is het festival ook helemaal gratis! Achteraf kan je bij het live-podium genieten van een zalige alternatieve line-up: It It Anita, Tiewai, Kwijt Trek System, Pilkington United, Tonsils, Stay Idle, Dennis,...

Ben jij een skatend talent dat nog ontdekt moet worden? Of wil je graag eens je beste tricks bovenhalen? Surf dan snel naar de website en schrijf je in, dat kan nog tot en met donderdag 26 mei.

Doe mee aan de BattleKart TAGMAG Trophy samen met de TAGMAG Insiders!

Sofie Verbeeck-13 mei 2022 om 12:00

Ben jij supergoed in Mario Kart en zou je het spel graag eens levensecht willen spelen? Dat kan bij BattleKart, een indoor e-karting waarbij games geprojecteerd worden op het circuit. Pas op voor olievlekken, schiet raketten af en haal als eerste de finish!

Schrijf je vanaf nu in met je vrienden om deel te nemen aan de BattleKart TAGMAG Trophy. Dat is een e-karting race waarin je met en tegen TAGMAG Insiders Jaël, Jamie-Lee, Fabian, Aidan en Michael Amani kan racen. De wedstrijd bestaat uit 8 teams van 6 personen die het tegen elkaar zullen opnemen in 4 rondes.

De BattleKart gaat door in Kortrijk op donderdag 26 mei (18-22u). Wil je deze unieke ervaring beleven? Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en wie weet kom je een van de Insider-teams versterken!

Alan Walker geeft show in Lotto Arena

Karen Luiken-07 mei 2022 om 06:55

Alan Walker heeft een nieuwe wereldtournee aangekondigd. De Noorse artiest, met meer dan 15 miljard audio- en videostreams wereldwijd, bezoekt dit jaar nog verschillende landen. België ontbreekt gelukkig niet en is op zaterdag 1 oktober aan de beurt.

De wereldberoemde dj zette zijn eerste stappen in de muziekwereld met een poging om de genres EDM en filmmuziek met elkaar te combineren. Zonder enige verwachting besloot hij enkele van zijn producties online te zetten. Met succes: de tracks werden wereldwijd miljoenen keer beluisterd via YouTube en Spotify. Het was een vocalremake van één van die tracks, ‘Faded’, die uiteindelijk in 2015 tot zijn grote doorbraak leidde.

De Belgische show van Alan Walker vindt plaats in de Lotto Arena in Antwerpen. Kaartjes zijn vanaf vrijdag 13 mei verkrijgbaar om 10 uur via de website van Live Nation.

Ontdek meer