Zo gaat het nu tussen Fabrizio en Margaux

Karen Luiken-05 mei 2022 om 07:22

Margaux wist het hart van Fabrizio in ‘De Bachelor’ niet te veroveren. De brunette belandde in de finale, zag de laatste roos naar Madieke gaan en ging als single terug naar België. Fabrizio bouwde ondertussen een band op met Madieke, maar ook die relatie is inmiddels voorbij. Betekent dit dat hij weer ruimte voor Margaux heeft? In een gesprek met Dag Allemaal vertelt hij hoe het nu tussen hen gaat.

“Mijn sociaal leven heeft een hele tijd on hold gestaan. Ik kon maar moeilijk ergens met een andere dame worden gezien, hé. Met Margaux spreek ik nog altijd af. Daten wil ik het niet noemen, maar we blijven wel close”, aldus Fabrizio. “De chemie tussen ons is nog altijd heel sterk, maar we gaan als twee vrijgezellen door het leven.”

Margaux denkt daar hetzelfde over. Ze laat volgens LoveReality weten dat zij en Fabrizio elkaar sinds de finale nog vaak zien. “Maar om al jullie vragen te beantwoorden: Neen Fab en ik zijn niet samen en we zijn ook niet van plan om samen te zijn naar de toekomst toe. We hebben veel tijd samen doorgebracht en daardoor kwamen we ook tot de realisatie dat er niets meer inzit dan een mooie en hechte vriendschap. En dat is toch ook oké niet? Ik zie Fab doodgraag, maar niet op die manier om een relatie te starten.”

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Sarah van Soelen niet te zien in docu André Hazes

Karen Luiken-27 juni 2022 om 06:49

Sarah van Soelen verschijnt niet in de documentaire van haar ex André Hazes. Ze heeft geen behoefte om een rol te hebben in het project, zegt ze tegen Shownieuws.

Toen Sarah en André nog samen waren, werkte Sarah en haar familie mee aan de documentaire. Maar nu het eenmaal over is tussen de twee wil ze er niks meer mee te maken hebben.

De exen hebben inmiddels geen contact meer met elkaar. Sarah: “Ik hoop alleen maar dat hij heel erg gelukkig wordt, in welke zin dan ook en met wie dan ook, maar vooral met zichzelf. Dat zou ik heel fijn vinden.”

Ondertussen woont Sarah nog steeds in het huis dat samen met André kocht. "Ik ben er content mee en ik zeg heel eerlijk, ik heb geen kastruimte meer over dus ik ben heel blij dat ik alleen woon."

Ontdek meer