Zo gaat het nu tussen Fabrizio en Margaux

Karen Luiken-05 mei 2022 om 07:22

Margaux wist het hart van Fabrizio in ‘De Bachelor’ niet te veroveren. De brunette belandde in de finale, zag de laatste roos naar Madieke gaan en ging als single terug naar België. Fabrizio bouwde ondertussen een band op met Madieke, maar ook die relatie is inmiddels voorbij. Betekent dit dat hij weer ruimte voor Margaux heeft? In een gesprek met Dag Allemaal vertelt hij hoe het nu tussen hen gaat.

“Mijn sociaal leven heeft een hele tijd on hold gestaan. Ik kon maar moeilijk ergens met een andere dame worden gezien, hé. Met Margaux spreek ik nog altijd af. Daten wil ik het niet noemen, maar we blijven wel close”, aldus Fabrizio. “De chemie tussen ons is nog altijd heel sterk, maar we gaan als twee vrijgezellen door het leven.”

Margaux denkt daar hetzelfde over. Ze laat volgens LoveReality weten dat zij en Fabrizio elkaar sinds de finale nog vaak zien. “Maar om al jullie vragen te beantwoorden: Neen Fab en ik zijn niet samen en we zijn ook niet van plan om samen te zijn naar de toekomst toe. We hebben veel tijd samen doorgebracht en daardoor kwamen we ook tot de realisatie dat er niets meer inzit dan een mooie en hechte vriendschap. En dat is toch ook oké niet? Ik zie Fab doodgraag, maar niet op die manier om een relatie te starten.”

Johnny Depp keert dan toch terug voor nieuwe 'Pirates'-film

Dieter Blarinckx-01 december 2022 om 14:38

Het leek er even op dat we geen nieuwe 'Pirates'-film moesten verwachten, laat staan de terugkeer van Johnny Depp als Jack Sparrow. Maar nu is er toch terug hoop!

Vijf jaar na de laatste 'Pirates of the Caribbean'-film, 'Dead Men Tell No Tales', keert acteur Johnny Depp waarschijnlijk toch terug als de iconische Captain Jack Sparrow. Dat beweren verschillende bronnen...

De bronnen bevestigen dat de acteur is ingepland voor een proefopname in het Verenigd Koninkrijk in februari. Dat weten de bronnen door een call sheet die gelekt is...

Fingers crossed dat het nieuws ook snel bevestigd wordt!

Deze deelnemer hoopt op terugkeer in EOTB

Karen Luiken-01 december 2022 om 07:40

Oude bekenden maken regelmatig opnieuw hun opwachting in ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. Kijk bijvoorbeeld naar Harrie Snijders, aka Harrie de hengst, die al meerdere seizoenen op zijn naam heeft staan. Maar ook Lynn hoopt in het vervolg een keertje terug te mogen keren. Dat zegt ze in een interview met Grazia.

Lynn omschrijft haar deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ als een superleuke ervaring. “Ik heb de tijd van mijn leven gehad”, zegt ze. “Ik had alleen onderschat hoe heftig de haatberichten zouden zijn, daar heb ik het wel lastig mee gehad.”

Toch zouden die berichtjes haar er niet van weerhouden om nog een keer mee te doen, mocht ze die kans ooit krijgen. “Als er een nieuw seizoen van 'Ex on the Beach' komt, zou ik graag opnieuw meedoen om ook een andere kant van mezelf te laten zien. Ik wil dan minder drinken en me beter gedragen.”

Ontdek meer