Naam van nieuw album BTS bekend

Karen Luiken-05 mei 2022 om 07:06

BTS heeft meer details bekendgemaakt over het gloednieuwe album dat op 10 juni zal worden gereleased. Niet alleen de naam is inmiddels naar buiten gebracht, ook andere informatie wordt met fans gedeeld.

Laten we beginnen met de naam van het album: ‘Proof’. Het belooft een speciale plaat te worden waarmee wordt teruggeblikt op de afgelopen negen jaar. Het album bestaat in het totaal uit drie cd’s met veel bestaande nummers, plus drie compleet nieuwe songs.

“Het album dat de geschiedenis van BTS belichaamt, zal worden uitgebracht als een nieuw hoofdstuk”, zo laat Bit Hit Music weten, het label waar BTS onder valt.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer