'The Vampire Diaries'-actrice gaat trouwen

Karen Luiken-05 mei 2022 om 07:00

Kat Graham is verloofd. De actrice uit ‘The Vampire Diaries’ is volgens People ten huwelijk gevraagd door regisseur en producer Darren Genet.

Darren zou een paar weken geleden op één knie zijn gegaan tijdens een vakantie in Mexico. “Kat is stapelverliefd en kan niet gelukkiger zijn”, zegt een bron.

De 32-jarige Kat en de 52-jarige Darren begonnen in 2017 met daten nadat ze elkaar op de set hadden ontmoet. De twee houden hun relatie grotendeels privé, maar gaan af en toe wel samen naar een publiekelijk evenement. In december poseerden ze nog samen op de rode loper.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer