'The Vampire Diaries'-actrice gaat trouwen

Karen Luiken-05 mei 2022 om 07:00

Kat Graham is verloofd. De actrice uit ‘The Vampire Diaries’ is volgens People ten huwelijk gevraagd door regisseur en producer Darren Genet.

Darren zou een paar weken geleden op één knie zijn gegaan tijdens een vakantie in Mexico. “Kat is stapelverliefd en kan niet gelukkiger zijn”, zegt een bron.

De 32-jarige Kat en de 52-jarige Darren begonnen in 2017 met daten nadat ze elkaar op de set hadden ontmoet. De twee houden hun relatie grotendeels privé, maar gaan af en toe wel samen naar een publiekelijk evenement. In december poseerden ze nog samen op de rode loper.

Billie Eilish trakteert fans op online concert

Karen Luiken-27 september 2022 om 05:30

De ‘Happier Than Ever’-wereldtournee van Billie Eilish loopt aanstaande vrijdag ten einde. Speciaal voor fans die niet de gelegenheid hebben gekregen om een van haar concerten te bezoeken, heeft de zangeres een cadeautje. Op 30 september kunnen liefhebbers een speciale livestream van haar show in Londen bekijken via Apple Music.

Dat nieuws maakt Billie bekend via social media. “Ik ben gelukkiger dan ooit”, schrijft ze op Instagram. “De wereldtournee komt naar Apple Music. Ik ben nog nooit zo trots geweest als op deze tour. Ik was zo blij met het idee dat dit gefilmd werd en heb heel veel zin om het aan jullie te laten zien.”

Billie startte in februari met de tour en heeft sindsdien verschillende steden over de hele wereld bezocht. In juli was ze in Europa.

'365 Days'-acteur gespot met Khloé Kardashian

Karen Luiken-27 september 2022 om 05:24

Het lijkt erop dat er een nieuw Hollywood-koppeltje aan het ontstaan is. Michele Morone, bekend van de erotische film ‘365 Days’, is afgelopen weekend gespot met Khloé Kardashian.

De acteur en realityster werden op de gevoelige kiek gezet tijdens de Milan Fashion Week. Ze zaten allebei op de eerste rij voor de modeshow van Kim Kardashian met Dolce & Gabanna, en poseerden later nog samen voor een backstagefoto. Die deelde Michele op zijn Instagram.

Op het kiekje is te zien hoe Michele een arm om Khloé’s middel slaat terwijl hij haar dicht bij zich rekt. Zijn ogen zijn gesloten. Khloé draagt een zonnebril en kijkt weg.

Veel fans denken dat het om meer dan alleen vriendschap gaat. Maar is dat ook zo? Time will tell...

Ontdek meer