Kim Cattrall keert definitief niet terug naar SATC

Karen Luiken-05 mei 2022 om 06:39

Fans gaan Kim Cattrall definitief niet meer terugzien in een vervolg op de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’. De actrice heeft in een interview met Variety héél duidelijk gemaakt dat ze nooit meer in de huid van Samantha zal kruipen.

Kim was jarenlang als Samantha te zien in ‘Sex and the City’. Ze deed de complete serie en vervolgens nog twee films. De reboot die onlangs op HBO Max is verschenen, heeft ze aan haar neus voorbij laten gaan. Sterker nog: “Ik ben nooit gevraagd voor de reboot”, vertelt de actrice. “Ik heb mijn gedachtes duidelijk gemaakt toen er over een mogelijke derde film gesproken werd.”

Na het doen van de tweede SATC-film was Kim er helemaal klaar mee. Een reboot zou ze dus ook nooit hebben gedaan. “Kun je je voorstellen dat je terug zou gaan naar een baan die je 25 jaar geleden deed? Hoe zou je verder moeten gaan met de karakters? Alles moet groeien, anders sterft het. Ik voelde dat al toen de serie eindigde (...) Het is een jonge show. Het gaat om idealen. Het gaat om ontdekken. Ik vond de originele serie geweldig, maar in die tijd was alles anders.”

Vierde seizoen 'Too Hot To Handle' heeft een trailer

Karen Luiken-02 december 2022 om 07:24

December is niet alleen een maand waarin de sint en kerstman met cadeautjes strooien, iij Netflix doet vrolijk mee. De streamingsdienst zet volgende week het nieuwe seizoen van ‘Too Hot To Handle’ online. Dit zijn de eerste beelden. =

In het vierde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ denken de deelnemers dat ze meedoen aan een gloednieuwe datingshow. Maar niets is minder waar. De kandidaten worden in een tropisch paradijs geplaatst waar ze niemand mogen aanraken, kussen of enige andere vorm van intimiteit mee mogen hebben. Hoe leuk ze elkaar ook vinden.

Uit de trailer blijkt dat de show een aantal nieuwigheden krijgt. Zo kunnen deelnemers gebruikmaken van ‘free kisses’, die ze in mogen zetten tijdens een date en komen er gloednieuwe challenges.

Het eerste deel van het vierde seizoen verschijnt op 7 december op Netflix, het tweede deel volgt een week later.

Plannen voor nieuwe seizoenen 'Wednesday' liggen klaar

Karen Luiken-01 december 2022 om 07:53

Het is waarschijnlijk slechts een kwestie van tijd voor het tweede seizoen van ‘Wednesday’ wordt aangekondigd. Hoewel het groene licht nog niet officieel gegeven is, wordt er door producer Tim Burton al gesproken over een vervolg. Sterker nog: volgens hem liggen er zelfs al plannen klaar voor een derde én vierde seizoen.

‘Wednesday’ staat pas een week op Netflix, maar heeft nu al een record verbroken. Er keken in de eerste zeven dagen sinds de release nooit zoveel mensen naar een Engelstalige Netflix-serie als naar ‘Wednesday’. Voorheen stond het record op naam van ‘Stranger Things’.

Het is dan waarschijnlijk ook niet de vraag óf er een vervolg wordt aangekondigd, maar wanneer. En als we producer Tim Burton mogen geloven, zou dat binnenkort zomaar eens kunnen gebeuren.

“Voor ons is het altijd kijken naar de toekomst”, zegt hij in een gesprek met Variety. “Als we een show maken, kijken we meteen naar meerdere seizoenen. We gaan er nooit vanuit, maar je hoopt er natuurlijk op dat een show succesvol zal zijn. Je legt altijd minimaal drie of vier seizoenen aan potentiële verhaallijnen klaar.”

Natuurlijk kunnen de plannen altijd wijzigen, maar toch blijft de producer bij zijn standpunt. “We hebben een vrij duidelijk beeld van wat we willen doen in toekomstige seizoenen.”

Ontdek meer