Kim Cattrall keert definitief niet terug naar SATC

Karen Luiken-05 mei 2022 om 06:39

Fans gaan Kim Cattrall definitief niet meer terugzien in een vervolg op de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’. De actrice heeft in een interview met Variety héél duidelijk gemaakt dat ze nooit meer in de huid van Samantha zal kruipen.

Kim was jarenlang als Samantha te zien in ‘Sex and the City’. Ze deed de complete serie en vervolgens nog twee films. De reboot die onlangs op HBO Max is verschenen, heeft ze aan haar neus voorbij laten gaan. Sterker nog: “Ik ben nooit gevraagd voor de reboot”, vertelt de actrice. “Ik heb mijn gedachtes duidelijk gemaakt toen er over een mogelijke derde film gesproken werd.”

Na het doen van de tweede SATC-film was Kim er helemaal klaar mee. Een reboot zou ze dus ook nooit hebben gedaan. “Kun je je voorstellen dat je terug zou gaan naar een baan die je 25 jaar geleden deed? Hoe zou je verder moeten gaan met de karakters? Alles moet groeien, anders sterft het. Ik voelde dat al toen de serie eindigde (...) Het is een jonge show. Het gaat om idealen. Het gaat om ontdekken. Ik vond de originele serie geweldig, maar in die tijd was alles anders.”

Jonatan Medart deze zomer te horen op MNM!

Dieter Blarinckx-23 juni 2022 om 15:50- Foto:

MNM

Groot nieuws uit het Vlaamse radiolandschap want deze zomer pakt MNM uit met bekende sidekicks voor DJ Wanne Synnave. Zo krijgt hij ook compagnie van o.a. Jonatan Medart!

Tijdens de zomervakantie zal Wanne iedere ochtend bekend volk over de vloer krijgen die samen met hem zullen presenteren.

“Pommelien Thijs, Celine Van Ouytsel, Jonatan Medart, Yemi Oduwale en Charlotte Sieben zullen afwisselend vroeg opstaan om jou bij je ontbijt te vergezellen. Tussen 6u en 9u zitten ze élke zomerochtend in jouw radio of MNM-app om het leukste zomernieuws tot bij jou thuis te brengen. Opstaan in de zomer was nog nooit zo leuk met deze toppers!”, klinkt het bij hun aankondiging.

Deze zomer dus iedere ochtend tussen 6 en 9 bij MNM!

MNM

Nieuwe 'Doctor Strange' staat nu op Disney+

Karen Luiken-23 juni 2022 om 06:03

Disney+ heeft er weer een nieuw pareltje bij. Sinds gisteren is de langverwachte film ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ te zien op de streamingsdienst.

De kans bestaat dat je de Marvel-titel al lang en breed hebt gezien. De film is namelijk al een tijdje te bewonderen op het witte doek. Maar speciaal voor fans die de bioscoop nog niet hebben bezocht of ‘Docter Strange’ gewoon nog een keer willen bekijken, heeft Disney+ de film ook online beschikbaar gemaakt.

In het gloednieuwe hoofdstuk worden grenzen verder verlegd dan ooit tevoren. Doctor Strange krijgt hulp van bekende en nieuwe helden en verkent de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse. Ook neemt hij het op tegen een mysterieuze vijand die we nog niet eerder zijn tegengekomen.

Ontdek meer