Lady Gaga dropt nieuwe single voor film 'Top Gun: Maverick'

Dieter Blarinckx-04 mei 2022 om 20:40

De Amerikaanse zangeres Lady Gaga mocht de titelsong van de gloednieuwe film 'Top Gun: Maverick' inzingen. En die track werd zopas gedropt!

De single ‘Hold My Hand’ is nu dus de officiële titelsong van de langverwachte tweede ’Top Gun’-film die vanaf eind deze maand te zien zal zijn in de bioscoop.

“Toen ik dit nummer voor de film schreef, besefte ik nog niet hoe gelaagd het was. Het gaat over de film, mijn eigen psyche en de aard van de wereld waarin we leven. Dit is een liefdesbrief aan de wereld na een erg moeilijke periode. Ik heb zolang gewacht om het jullie te laten horen”, klinkt het bij Gaga.

Beluister 'm hier:

Zien: eerste trailer en poster van vijfde 'Indiana Jones' gedropt

Dieter Blarinckx-01 december 2022 om 21:17

Eén van de meest geliefde avonturiers ooit komt binnenkort terug naar het grote cinemascherm. Ja hoor, Indiana Jones is back!

Het is al een tijdje geweten dat Disney en Lucasfilm werkten aan een vijfde 'Indiana Jones'-film, maar daar bleef het zeer lang stil rond. Tot nu opeens de officiële poster en teaser trailer werden gedropt van 'Indiana Jones and the Dial of Destiny'!

Naast Indiana zelf, gespeeld door Harrison Ford, zullen in het vijfde deel van de populaire reeks ook Mads Mikkelsen, Boyd Holbrook, Toby Jones, Antonio Banderas, Phoebe Waller-Bridge, en Thomas Kretschmann te zien zijn.

'Indiana Jones and the Dial of Destiny' zal volgende zomer te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Check de eerste trailer en poster hier:

Dit zijn de meest gestreamde artiesten in ons land

Dieter Blarinckx-01 december 2022 om 15:24

Sinds deze week kan je via Spotify weer checken naar welke muziek je het meest luisterde afgelopen jaar. En zo zijn ook de meest gestreamde artiesten van ons land in kaart gebracht!

De monsterhit ‘As It Was’ van Harry Styles staat wereldwijd op nummer 1, maar de meest gestreamde artiest ter wereld is dit jaar de Puerto Ricaanse rapper Bad Bunny.

Maar in ons land is dat helemaal anders. Bovenaan de lijst van meest gestreamde muzikanten staat Ed Sheeran. Hij wordt gevolgd door The Weeknd en Ninho. Damso en David Guetta vervolledigen de top 5 van ons land.

Heb jij al gecheckt wie er bij jou op 1 staat?

Ontdek meer