Lady Gaga dropt nieuwe single voor film 'Top Gun: Maverick'

Dieter Blarinckx-04 mei 2022 om 20:40

De Amerikaanse zangeres Lady Gaga mocht de titelsong van de gloednieuwe film 'Top Gun: Maverick' inzingen. En die track werd zopas gedropt!

De single ‘Hold My Hand’ is nu dus de officiële titelsong van de langverwachte tweede ’Top Gun’-film die vanaf eind deze maand te zien zal zijn in de bioscoop.

“Toen ik dit nummer voor de film schreef, besefte ik nog niet hoe gelaagd het was. Het gaat over de film, mijn eigen psyche en de aard van de wereld waarin we leven. Dit is een liefdesbrief aan de wereld na een erg moeilijke periode. Ik heb zolang gewacht om het jullie te laten horen”, klinkt het bij Gaga.

Beluister 'm hier:

Pure horror: eerste trailer van 'SMILE'

Dieter Blarinckx-27 juni 2022 om 17:44

Horrorfans, opgelet! Het belooft een angstaanjagend najaar te worden met kleppers zoals de nieuwe 'Halloween'-film, 'The Devil's Light', 'The Invitation' en 'Salem's Lot', maar ook deze horrorfilm komt binnenkort uit!

Vanaf eind september kan je immers in de bioscoop gaan griezelen met de gestoorde film 'SMILE'.

Na getuige te zijn geweest van een bizar en traumatisch incident met een patiënt, begint Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) angstaanjagende voorvallen te ervaren die ze niet kan verklaren. Terwijl een overweldigende angst haar leven begint over te nemen, moet Rose haar verontrustende verleden onder ogen zien om te overleven en te ontsnappen aan haar afschuwelijke nieuwe realiteit.

Check de angstaanjagende trailer hieronder en ontdek 'm vanaf 28 september in de bioscoop.

Vanessa Hudgens brengt bezoekje aan school uit 'High School Musical'

Karen Luiken-27 juni 2022 om 15:09

Terwijl het gros van ons zich voorbereidt op een welverdiende vakantie zonder lessen en leraren, gaat Vanessa Hudgens juist terug de schoolbanken in. De actrice heeft een bezoekje gebracht aan de school die centraal stond in ‘High School Musical’.

Vanessa post op Instagram een foto van het nostalgische tafereel. “Weet je nog hoe je op de kleuterschool een kind ontmoette en niets over diegene wist, en je vervolgens tien seconden later beste vrienden was omdat je alleen jezelf hoefde te zijn?”, schrijft ze in het onderschrift, refererend naar een quote die haar ‘High School Musical’-personage ooit uitsprak.

De actrice speelde jarenlang Gabrielle Montez, een meisje dat smoorverliefd werd op Troy Bolton, de aanvoerder van het basketbalteam van East High School. Ze was in drie ‘High School Musical’-films te zien.

Ontdek meer