To do: Dino Parc in Duinkerke!

Dieter Blarinckx-04 mei 2022 om 20:35

Wie zot is van de 'Jurassic'-films, moet zeker eens een tripje naar Duinkerke overwegen. Daar opent immers binnenkort het Dino Parc!

Het gloednieuwe themapark Dino Parc staat natuurlijk helemaal in het teken van dino’s, net zoals ‘Jurassic Park’! De poorten van Dino Parc zullen vanaf juni openen voor het grote publiek.

Verspreid over het domein staan zo’n 15 gigantische dino’s, je krijgt wat leuke info mee en tussen de natuur door hoor je ook sfeermuziek die je helemaal in ‘Jurassic Park’-sferen brengt.

Je kan het park te voet doorkruisen, of een golfkarretje gebruiken. Wie te voet wil gaan, doet dat terwijl die diskgolf speelt, een soort golf maar met kleinere frisbees in plaats van een golfbal die je in een gat probeert te gooien.

Een ticketje zal zo’n 5 euro kosten en het park zal open zijn tussen 13u en 19u30. Place to be: Rue des Forts, 59210 Coudekerque-Branche.

Nieuw seizoen 'Grey's Anatomy' deze week op Disney+

Karen Luiken-27 maart 2024 om 07:58

We weten niet hoe de makers van de serie het voor elkaar krijgen, maar na negentien seizoenen zijn de ziekenhuisverhalen van ‘Grey’s Anatomy’ nog steeds niet uitverteld. Tijd dus voor het twintigste seizoen, dat vanaf donderdag te zien is op Disney+.

De serie volgt een team van artsen in het Grey Sloan Memorial die dagelijks worden geconfronteerd met beslissingen over leven of dood. Ze zoeken troost bij elkaar, en soms ontstaat er meer dan alleen vriendschap. Samen ontdekken ze dat noch geneeskunde, noch relaties kunnen worden gezien als zwart-wit.

De eerste negentien seizoenen van ‘Grey’s Anatomy’ staan al op Disney+. Vanaf 28 maart verschijnt er elke week een nieuwe aflevering van het twintigste seizoen.

Robert Pattinson voor het eerst papa geworden

Karen Luiken-27 maart 2024 om 07:49

Robert Pattinson is papa geworden. Zijn vriendin Suki Waterhouse is onlangs bevallen van hun eerste kindje. Dat melden verschillende media.

Het koppel werd deze week gespot tijdens een wandeling met een kinderwagen in Los Angeles. Het is niet bekend wanneer de kleine precies is geboren; daar heeft het koppel nog niks over gedeeld.

Suki bevestigde haar zwangerschap in november vorig jaar door met een babybuik op een concert in Mexico te verschijnen. “Ik besloot vandaag iets sprankelends te dragen, omdat ik dacht dat het je zou kunnen afleiden van iets anders dat er aan de hand is”, zei ze toen. “Ik weet niet zeker of het werkt.”

Ontdek meer