To do: Dino Parc in Duinkerke!

Dieter Blarinckx-04 mei 2022 om 20:35

Wie zot is van de 'Jurassic'-films, moet zeker eens een tripje naar Duinkerke overwegen. Daar opent immers binnenkort het Dino Parc!

Het gloednieuwe themapark Dino Parc staat natuurlijk helemaal in het teken van dino’s, net zoals ‘Jurassic Park’! De poorten van Dino Parc zullen vanaf juni openen voor het grote publiek.

Verspreid over het domein staan zo’n 15 gigantische dino’s, je krijgt wat leuke info mee en tussen de natuur door hoor je ook sfeermuziek die je helemaal in ‘Jurassic Park’-sferen brengt.

Je kan het park te voet doorkruisen, of een golfkarretje gebruiken. Wie te voet wil gaan, doet dat terwijl die diskgolf speelt, een soort golf maar met kleinere frisbees in plaats van een golfbal die je in een gat probeert te gooien.

Een ticketje zal zo’n 5 euro kosten en het park zal open zijn tussen 13u en 19u30. Place to be: Rue des Forts, 59210 Coudekerque-Branche.

Krijgt Taylor Swift rol in 'Grey's Anatomy'?

Karen Luiken-28 mei 2022 om 08:11

Er bestaat een goede kans dat Taylor Swift een gastrol krijgt in ‘Grey’s Anatomy’. Geruchten daarover gaan al langer rond, maar worden nu aangedikt door Ellen Pompeo.

Fans ontdekten onlangs via de IMDB-pagina van Taylor Swift dat de zangeres binnenkort een rol in ‘Grey’s Anatomy’ zou krijgen. De geruchtenmolen draait sindsdien overuren en ook al is de informatie inmiddels van IMDB verwijderd, het lijkt er sterk op dat TayTay inderdaad te zien zal zijn in de serie waar ze al jaren een groot fan van is.

Ellen Pompeo, die Meredith Grey speelt in de serie, sluit het in ieder geval niet uit. “Ik denk dat ze het heel druk heeft, maar het zou leuk zijn”, aldus de actrice in een gesprek met Extra. “Ik zou het heel fijn vinden.”

Karista wint 'The Voice Kids'

Karen Luiken-28 mei 2022 om 07:55

Na een wekenlange strijd is de winnaar van ‘The Voice Kids’ bekend. Van de acht finalisten wist Krista vrijdagavond de digitale publieksjury het meest te overtuigen en daarmee de terechte winst te pakken.

Karista uit Deurne zat in het team van Duncan. Tijdens haar auditie blies ze de vier coaches omver met het nummer ‘Don’t Let Go’ en ook in de afleveringen daarna bleef ze verbazen. “Karista is een heel verlegen meisje, wat superhard in contrast staat met hetgeen we op het podium van haar zien”, zegt coach Duncan. “Ze vertelt haar verhaal telkens op zo’n waanzinnig mooie manier. Ze is down to earth maar tegelijk ook zo’n waanzinnige ster. Dat is onwaarschijnlijk. Het is één van de mooiste combinaties op aarde.”

De 14-jarige winnares heeft een eigen single uitgebracht en wint daarnaast een studiebeurs. Ze kan haar geluk niet op. “Woorden schieten mij tekort! Ik ben God super dankbaar dat ik deze kans heb kunnen krijgen! Als mijn zus mij niet had ingeschreven had ik deze belevenis niet meegemaakt. Ik ben superdankbaar!”

Ontdek meer