To do: Dino Parc in Duinkerke!

Dieter Blarinckx-04 mei 2022 om 20:35

Wie zot is van de 'Jurassic'-films, moet zeker eens een tripje naar Duinkerke overwegen. Daar opent immers binnenkort het Dino Parc!

Het gloednieuwe themapark Dino Parc staat natuurlijk helemaal in het teken van dino’s, net zoals ‘Jurassic Park’! De poorten van Dino Parc zullen vanaf juni openen voor het grote publiek.

Verspreid over het domein staan zo’n 15 gigantische dino’s, je krijgt wat leuke info mee en tussen de natuur door hoor je ook sfeermuziek die je helemaal in ‘Jurassic Park’-sferen brengt.

Je kan het park te voet doorkruisen, of een golfkarretje gebruiken. Wie te voet wil gaan, doet dat terwijl die diskgolf speelt, een soort golf maar met kleinere frisbees in plaats van een golfbal die je in een gat probeert te gooien.

Een ticketje zal zo’n 5 euro kosten en het park zal open zijn tussen 13u en 19u30. Place to be: Rue des Forts, 59210 Coudekerque-Branche.

Harry Styles breekt record met 'As It Was'

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:24

Harry Styles heeft een record gebroken met ‘As It Was’. Het nummer staat al vijftien weken bovenaan de Amerikaanse Billboard Hot 100 en dat heeft geen enkele andere Britse artiest ooit voor elkaar gekregen. Dat meldt BBC.

Voorheen stond het Britse record op naam van Mark Ronson en Elton John. Hun hits, Uptown Funk van Mark en Candle in the Wind van Elton, stonden elk veertien weken op de eerste plaats in de Amerikaanse hitlijst.

‘As It Was’ van Harry staat er nu al vijftien weken en is daarmee de op drie na langstlopende nummer één in de geschiedenis van de lijst, plus de langste van één artiest. ‘Old Town Road’ van Lil Nas X en Billy Ray Cyrus heeft het record van negentien weken. Daarna volgen ‘Despacito’ van Luis Fonsi, Daddy Yankee en Justin Bieber, en ‘One Sweet Day’ van Mariah Carey en Boyz II Men met een looptijd van zestien weken.

Releasedatum 'Élite' bekendgemaakt in pikante trailer

Karen Luiken-28 september 2022 om 06:15

Je krijgt het spontaan warm van de nieuwe ‘Élite’-teaser die Netflix heeft gedeeld. Daarin zien we niet alleen heel veel zoenende personages, maar maakt de streamingsdienst ook bekend wanneer we het zesde seizoen kunnen verwachten.

We weten nu al een tijdje dat het zesde seizoen eraan zit te komen. Sterker nog: dat werd al bekendgemaakt vóór het verschijnen van het vijfde seizoen, dat sinds april op Netflix staat. Nu weten we ook wanneer we de afleveringen uit het zesde seizoen kunnen verwachten: op 18 november.

Waar we verder ook al achter zijn gekomen, is dat we kennis zullen maken met vijf nieuwe personages. Veel over hen weten we nog niet, maar ze komen wel alvast voorbij in de pikante teaser. Bekijk de beelden hier:

Ontdek meer