Deze actrice wordt de nieuwe Mega Mindy!

Dieter Blarinckx-18 augustus 2021 om 16:07

Groot nieuws uit het Vlaamse showbizzland want Studio 100 heeft aangekondigd wie binnenkort de fakkel mag overnemen van Free Souffriau als Mega Mindy. Het is de 28-jarige actrice Lotte Stevens die vanaf maart 2022 in het bekende Mega Mindy-pakje mag kruipen. Actrice Free Souffriau, die 15 jaar lang gestalte gaf aan het personage, kondigde onlangs aan dat ze ermee zou stoppen.

"Ik vind het geweldig dat ik Mega Mindy in de theatershow mag gaan spelen. Zij is voor zoveel kinderen een superheldin. Het wordt ongetwijfeld in alle opzichten een groot avontuur."

Lotte ken je misschien wel uit de serie ‘Hoodie’, waarin ze rol van Flo speelt. Ook heeft ze al wat meer acteerervaring in verschillende Vlaamse musicals.

De rol van Mega Toby, het mannelijke hoofdpersonage uit de kinderreeks, is nog niet ingevuld. Studio 100 opent woensdag de inschrijving voor acteurs die de superheld willen spelen.

Chateau van de Meilandjes eindelijk verkocht

Karen Luiken-21 januari 2022 om 08:26

Het heeft behoorlijk wat geduld en stress gekost, maar het kasteel van de familie Meiland is eindelijk verkocht. Dat laten de realitysterren weten aan Shownieuws.

Het verkopen van het chateau was geen gemakkelijke opgave. Er waren lange tijd wel geïnteresseerden voor het enorme pand in Frankrijk, maar niemand bleek écht serieus. Op een gegeven moment hebben Martien en Erica er dan ook voor moeten kiezen de prijs te verlagen van dik 1 miljoen euro naar ‘slechts’ 795.000 euro.

Dat heeft blijkbaar zijn vruchten afgeworpen. “Het is voor elkaar. Het chateau is verkocht”, vertelt Erica. Martien vertelt dat de kopers Nederlandse mensen zijn. “Het heeft heel goed uitgepakt. Het is een heel leuke familie met een vrouw en man. Die hebben drie dochters, waarvan twee dochters met mannen en kinderen. Die gaan helemaal leuk, definitief, op het chateau wonen.”

Welke prijs de familie uiteindelijk voor het kasteel heeft gekregen, is niet bekend.

Verkoop boek Ali B stilgelegd na beschuldigingen

Karen Luiken-21 januari 2022 om 08:13

‘De Ali B-methode’, een zelfhulpboek waarin Ali B levenslessen deelt, wordt niet langer verkocht. De uitgever van het werk heeft de verkoop stilgelegd na de beschuldigingen die zijn binnen gekomen over de rapper.

In een aflevering van ‘BOOS’ die gisteren op YouTube verscheen, wordt Ali B door meerdere vrouwen beschuldigd van verkrachting, intimidatie en aanranding. De uitgever van het boek ‘De Ali B-methode’ zegt geschrokken te zijn en neemt een drastische beslissing.

“Maven Publishing is geschokt door de ernstige beschuldigingen die zijn bekendgemaakt in het programma ‘BOOS’. We leggen de verkoop van ‘De Ali B-methode’ per direct stil”, zo klinkt het in een verklaring.

Ontdek meer