Deze actrice wordt de nieuwe Mega Mindy!

Dieter Blarinckx-18 augustus 2021 om 16:07

Groot nieuws uit het Vlaamse showbizzland want Studio 100 heeft aangekondigd wie binnenkort de fakkel mag overnemen van Free Souffriau als Mega Mindy. Het is de 28-jarige actrice Lotte Stevens die vanaf maart 2022 in het bekende Mega Mindy-pakje mag kruipen. Actrice Free Souffriau, die 15 jaar lang gestalte gaf aan het personage, kondigde onlangs aan dat ze ermee zou stoppen.

"Ik vind het geweldig dat ik Mega Mindy in de theatershow mag gaan spelen. Zij is voor zoveel kinderen een superheldin. Het wordt ongetwijfeld in alle opzichten een groot avontuur."

Lotte ken je misschien wel uit de serie ‘Hoodie’, waarin ze rol van Flo speelt. Ook heeft ze al wat meer acteerervaring in verschillende Vlaamse musicals.

De rol van Mega Toby, het mannelijke hoofdpersonage uit de kinderreeks, is nog niet ingevuld. Studio 100 opent woensdag de inschrijving voor acteurs die de superheld willen spelen.

Stopt Grey's Anatomy binnenkort?

Karen Luiken-20 september 2021 om 07:00

Geniet nog even van ‘Grey’s Anatomy’, want voor je het weet kan het niet meer. De kans zit erin dat de serie na het achttiende seizoen stopt. Die illusie wekt hoofdrolspeelster Ellen Pompeo althans tijdens een interview bij de Emmy Awards.

De actrice, verantwoordelijk voor de rol van Meredith Grey, gaf aan 'dat fans er niet ver naast zitten met hun speculaties op internet'. Kijkers zijn bang dat de show binnenkort zal eindigen en dat lijkt Ellen met deze uitspraak te bevestigen.

“Ik probeer al jaren weg te komen. Ik heb het geprobeerd, meerdere keren zelfs”, aldus de actrice. “Maar ik heb sterke relaties bij het netwerk en ze zijn heel goed voor me geweest. Ze hebben me gemotiveerd om te blijven.”

Ze voegt daar nog aan toe dat ‘Grey’s Anatomy’ door zal blijven gaan zolang er op creatief vlak nog iets te behalen valt. Voor de komst van een negentiende seizoen kan ze alleen maar bidden. “Verder kan en mag ik er niets over zeggen, dat zou respectloos zijn naar de mensen waar ik dingen mee heb afgesproken.”

Hailey Bieber ontkent dat Justin haar mishandelt

Karen Luiken-20 september 2021 om 06:44

Er gaat al een tijdje een gerucht rond dat Justin Bieber zijn vrouw Hailey slecht zou behandelen en haar zelfs zou hebben mishandeld. Maar in tegenstelling tot wat veel mensen misschien denken, is The Biebs juist hartstikke goed voor zijn grote liefde. Van mishandeling is absoluut geen sprake, laat Hailey weten in een podcast van Demi Lovato.

“Er doen zoveel verhalen de ronde over mij, over hem, over ons samen”, aldus het model. “Justin zou niet aardig tegen mij zijn en me mishandelen. Hier klopt helemaal niks van. Het tegenovergestelde is juist waar.”

Hailey noemt Justin haar beste vriend en is ontzettend blij dat ze met iemand is die haar iedere dag speciaal laat voelen. “We zijn nog nooit zo geobsedeerd door elkaar geweest en hebben veel plezier samen.”

Ontdek meer