'The Simpsons'-artiest Bill Morrison komt naar FACTS

Karen Luiken-18 augustus 2021 om 14:48

Goed nieuws voor fans van FACTS. Hét evenement voor liefhebbers van comics, anime, cosplay, sciencefiction, videogames, bordspellen, fantasierijke films en tv-series komt er weer aan. In het weekend van 7 november komen verschillende grote namen naar België om kennis te maken met alle bezoekers. Eén van de gasten die je sowieso mag verwachten, is Bill Morrison.

Bill Morrison is de artiest die bekendstaat om zijn creaties voor verschillende grote projecten. Hij begon zijn carrière met het schilderen van filmposters voor onder andere ‘The Little Mermaid’, ‘Bambi’ en ‘The Jungle Book’. Inmiddels zie je zijn werk overal voorbij komen. Hij schreef én tekende dingen voor ‘The Simpsons’ en was daarnaast de art-director van ‘Futurama’.

Het mega-talent is zowel op 6 als op 7 november aanwezig bij FACTS in Flanders Expo Gent. Daar is hij beschikbaar voor het maken van schetsen en het voeren van interessante gesprekken. Kaartjes voor het evenement koop je hier.

Vanavond kan je eindelijk terug clubben in Versuz!

Lore Ketels-17 september 2021 om 11:41

Vanaf 1 oktober mogen alle discotheken eindelijk terug open. Anderhalf jaar lang moesten ze de deuren sluiten, maar het einde is in zicht!

Maar goed nieuws voor iedereen die niet langer kan wachten, discotheek Versuz opent vanavond zijn deuren al voor één keer.

Ze mogen namelijk een testevent organiseren met 1500(!) aanwezigen! De resultaten hiervan zullen achteraf geanalyseerd worden, op deze manier kan er gewerkt worden aan een manier om alle clubs helemaal open te gooien op een veilige manier!

Heb jij vanavond nog niets te doen en heb je zin om helemaal los te gaan?
Goed nieuws want er zijn nog tickets te koop!
Om binnen te mogen moet je wel een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen. Je moet dus minstens twee weken volledig gevaccineerd zijn, of over een herstelcertificaat beschikken. Ook een negatieve PCR-test van maximum 48 uur of negatieve sneltest die niet ouder is dan 24 uur volstaan.

Tickets kan je hier kopen!

Photo by Long Truong on Unsplash

Een festival speciaal voor honden!

Lore Ketels-13 september 2021 om 15:00

Edgard & Cooper organiseert zondag 19 september voor de tweede keer een festival voor jou en je viervoeter.

Voor mensen is de festivalzomer al eventjes bezig maar voor honden gaat hij nu van start! Edgard & Cooper organiseert voor de tweede keer zijn 'Meet 'n Treat', een evenement waar jouw hond helemaal in de watten wordt gelegd.

Er valt van alles te beleven voor zowel jou als je viervoeter. Ga je voor stand-up paddling of een vrije zwemsessie, doe mee aan de dogfrisbee, tal van workshops en nog veel meer.

Jij kan lekker gaan eten aan tal van foodtrucks en je beesje kan genieten van snacks voorzien door Edgard & Cooper.

Geen hond? Niet getreurd, je kat mag zeker ook meekomen want er is een speciale catcorner voorzien.

Dit eendaagse dieren-walhalla kan je vinden aan het Kasteel Van Humbeek in Grimbergen! En het beste van al is dat het helemaal gratis is! Meer informatie vind je hier.

Photo by Camilo Fierro on Unsplash.

Ontdek meer